-
Επειδή έχω κάτι χρόνια να ασχοληθώ με games γενικότερα, πέρα απο τα κλασικά FM και Pro, έχει βγει κανένα παιχνίδι της προκοπής σε φάση Dungeon Siege ή Diablo? Μιλάω κυρίως για offline φάση, γιατί αν δεν κάνω λάθος τα online θέλουν αυθεντικό to game και τρέχα γύρευε.Αν έχετε καμια καλή πρόταση πείτε.
Εντιτ: Για να σας προλάβω, έχω ρίξει μια ματιά και στο σχετικά προσφατο Witcher αλλά δεν με ενθουσίασε
-
-
thanx dude. tha tsekaro ;)
-
λοιπον,το demo του wheelman φανηκε αρκετα καλο
-
Εγώ παίζω με τα φιλαράκια NWN 2 LAN μέσω Hamachi (simulate LAN environment over the Internet, δουλεύει και με πειρατικά αντίγραφα) και γουστάρουμε, χρησιμοποιούμε και Ventrilo και γίνεται χαμός.
Γενικότερα, κάθε RPG με παρέα γίνεται τρεις φορές πιο απολαυστικό, try it!
-
-
Ένας γνωστός μου θέλει να μάθει αγγλικά τώρα στα γεράματα αλλά δεν ψήνεται για φροντιστήριο. Υπάρχει κανα πρόγραμμα για το PC?
-
Με γρήγορο ψάξιμο βρήκα αυτό: http://www.warez-bb.org/viewtopic.ph...146&highlight= αλλά αν κάνεις ένα "learn english" search στο bb σου βγάζει πάρα πολλά
-
-
erwtisis: exw to bsplayer. k katevazw ellinikous ipotitlous k anti gia ellinika mou vgazei kati paganistika simvola. pws ginetai na tous vgalei ellinika?
-
Κατέβασε μια πιο καινούρια έκδοση. Θυμάμαι είχα βάλει την πρώτη έκδοση του bsplayer και όταν έβαζα υπότιτλους μου σκάλιζε την οθόνη.
-
se antithesi me sena MAGOULAKIA me voithise allos. twra apla de deixnei tis perispwmenes
-
Οι ΧΑΡΝΤΚΟΡ χρήστες βλέπουν ταινίες με αρχαιοελληνικούς υποτίτλους. ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ. :dfinger:
-
-
Abruzzi, me to sacred 2 pou proteines tis proalles me exeis katakapsei! exoume kai mia diplomatiki na kanoume den mas lypasai? POSO KOLLIMA EINAI TO GAMIMENO? eixa na kolliso etsi apo perisi me to FM kai se tetoio styl paixnidiou apo to to Dungeon Siege 2!