Βήχας αυπνίες και πονοκέφαλος :|
Καλημέρες
Printable View
Βήχας αυπνίες και πονοκέφαλος :|
Καλημέρες
Περαστικα ρε
Θενκς =p
γαμω το κερατο μου πρωινιατικα
αει στα διαλα
http://treesflowersbirds.files.wordp...eld-coffee.jpg
κατα τα αλλα καλημερες
Ρε παιδια. καμια αεροπορικη εταιρια που να πηγαινει πραγα απο Αθηνα ξερουμε? εκλεισε η σκαιγιουροπ και υπαρχει θλιψη παντου.
Σας ευχαριστω πολυ
αν και λιγο μπερδευτηκα εκει μεσα κατι εβγαλα.
:teddy:
Χρόνια πολλά στον Τζιμιντάκο http://i16.photobucket.com/albums/b4...rthdayCake.gif
PS Σαν να μου φάνηκε ότι άκουσα πριν από λίγο κάτι σαν σειρήνα από αυτές του πολέμου. Δεν ξέρω τι διάολο ήταν αλλά μπρρρ.
κάνανε δοκιμή πανελλαδικά σε όλες τις σειρήνες. όχι δεν έγινε επανάσταση
Μλκ τώρα το είδα στο in.gr
Τα χρειάστηκα τελείως.
to "ta xreiastika" to xrisimopoieis kai ston proforiko sou logo?
Μπα, προτιμώ το "ΜΑΛΑΚΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ" είναι η αλήθεια.
Εδιτ: αλλά ο παππούς-άβατάρ μου με προκαλεί να είμαι λίγο πιο κόσμια.
ποτε ακριβως θα χρειαστουν να ηχήσουν κανονικα οι σειρήνες;
όταν ο Καρατζαφέρης γίνει προθυπουργός :P
α, ευτυχως
προθυπουργος δεν προκειται να γινει ποτε!
Όχι σύμφωνα με το E.R. :-?
με κεμπάμπ από τον Ιρανό στην ομόνοια όλα στον κόσμο ομορφαίνουν.
για να του ευχομαστε 2 φορες το εκανε ο μπαγασας:!:
του εστειλα ευχες, αναλογως την απαντηση θα σου πω αν επιασαν τοπο οι ευχες ή θα χρειαστει να του ξαναστειλεις τον δεκεμβρη...:wink:
εδιτ: μολις με ειδοποιησαν απο τα κεντρικα! ετοιμασε την τουρτα για τον αλλο μηνα!
3η μέρα με νεκρή γραμμή και "εντάκσει, του οτέ είναι, θα διορθωθεί από στιγμή σε στιγμή!"
Και οι ασύρματες των γειτόνων πάσχουν, φμλ. Τι άλλα, ναι, τελειώνω χάους, Wire, ή Σοπράνος μετά; δαφσδφασφ.
Βιβλίο δοκίμασες;
Χαχαχ, δεν είμαι άρρωστος δα, απλά δεν έχω ίντερνετς και ταυτίζομαι με ελλείπσεις Βάικοντιν. Βιβλίο ναι, δοκίμασα =ρ
...αλλά δε βρήκα το νόημα
Ερώτηση: επειδή είχαμε μια συζήτηση τις προάλλες για το πότε άνοιξε το ER - βλέπω τα πρώτα θρεντς (που γράφουν 1970 και δεν είναι ενεργά) να έγιναν κάπου στο 2003, τότες άνοιξε; Και τότε, το bb περίπου πότε ήταν; Κι εκείνη η συναυλία Τζέθρο Ταλ στο Ηρώδειο, όπου γνώρισα Κβελντς και Αμνίζιακ... πότε; :touched:
δε θες να μαθεις
ερ καλοκαιρι 2003, ββ κατι μηνες πριν
Πίκρα. Πουροκατάσταση.
άμα σε λεω οτι δε θες να μαθεις...
Σας έχει τύχει ποτέ στην ζωή σας μέσα σε διάστημα μιας ημέρας να βρεθείτε από το ύψος στο βάθος;
καμια 400αρια φορες
Πολύ δυσάρεστο πράγμα είναι αυτό.
Kαλημέρες. Για πείτε, έχω μια στήλη με νούμερα στο excel. Πως βγάζω μέσο όρο?
(και να σκεφτεί κανείς πως το'χα περάσει με 10 το αντίστοιχο μάθημα στη σχολή.. καταραμένα γηρατειά :-( )
Μόλις έμαθα μια καινούρια λέξη: τερψίπρωκτος, ο/η :dcontent:
Και μια ερώτηση: πού μπορεί κανείς να βρει ένα μεγαλούτσικο και όμορφο (απλό) άλμπουμ που να προσφέρεται για να φτιάξεις portfolio με φωτογραφίες; Δλδ να έχει σελίδες από κάπως σκληρό χαρτόνι και ει δυνατόν ρυζόχαρτο ανάμεσα στις σελίδες.
έντιτ, λάθος ποστ. :oops:
Τωωωωωωωωωωωωωωωωωωωρα?? Μου είπε ήδη ο νεβερντάι πριν κάτι ώρες :razz:
:pink: ένιγουει.
εγω σημερα θα ηθελα να ευχαριστησω, στους διαφορους γνωστους που με κρεμασαν ασκημα τον τελευταιο καιρο. συγχαρητηρια με γαμησατε
μπράβο ρε παιδιά,τι καταλάβατε?
το παιδί πονάει να πούμε.