επέλεξα από τα σάιτ αυτάπου έιχαν την καλύτερη βαθμολογία, οπότε μάλλον το ER πάσχει από χιούμορQuote:
Originally Posted by absOrbed
Printable View
επέλεξα από τα σάιτ αυτάπου έιχαν την καλύτερη βαθμολογία, οπότε μάλλον το ER πάσχει από χιούμορQuote:
Originally Posted by absOrbed
Αλβανός στο περίπτερο
Ένας Αλβανός στο περίπτερο λέει
- Παγωτό κεράσι;
- Πάρε από το ψυγείο, δίπλα σου, απαντά ο περιπτεράς
- Ευχαριστώ!Επόμενο μήνα εγώ θα κεράσι.
αυτό είχε καλή βαθμολογία?
αυτό μου το είπαν χθες και όλοι σκάσαν στο γέλιο
(3 είμασταν μόνο, ο γιος μου, ο ξάδελφός του κι εγώ)
Ποστ οφ δε γιαρ.
linguistically challenged Albanians.
Τελικά δεν κάνεις πλάκα εσύ.Quote:
Originally Posted by Candiru
Τι είπε ένας ευγενικός κύριος σε κάτι μύγες που δεν τον άφησαν όλο το μεσημέρι να κοιμηθεί ;
"Διαμαρτύρομαι έντομα!!!"
re sy cantiru thaumazw thn ypomonh sou... alla prepei na rixnw sanity check kathe fora pou diavazw "anekdoto" sou..
3 τοπ μόντελς πάνε στο στούντιο ενός φωτογράφου, για μια φωτογράφιση (προφανώς).
τρελά σκηνικά, φώτα, ανεμιστήρες, τα μοντέλα να φωτογραφίζονται ημίγυμνα πάνω σε πόρσε, δεν ξέρω γω τι άλλο, θεϊλα τέλος πάντων, τελειώνει η φωτογράφιση, οι κοπέλες ντύνονται και ετοιμάζονται να φύγουν, όταν τις ρωτάει ο φωτογράφος:
-"κορίτσια, ξέχασα να σας ρωτήσω πριν, φάγατε τίποτα πριν έρθετε εδώ?"
-"εεε...βασικά όχι, δεν φάγαμε τίποτα..."
-"ΤΙΙΙΙ???? ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ??!?! ΔΕΝ ΦΑΓΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ????!?!?!"
και αρχίζει να τα κάνει όλα πουτάνα, πετάει φωτογραφικές μηχανές από εδώ, σκηνικά απο εκεί, τρώει τα φιλμ και βάζει φωτιά σε όλο το στούντιο. έντρομες οι κοπέλες προλαβαίνουν να φύγουν και πηγαίνουν στο πρακτορειο τους για να διαμαρτυρηθούν.
φτάνουν, βρίσκουν την υπεύθυνη, "μα καλά, σε τι τρελό μας έστειλες, μας ρώτησε αν φάγαμε και όταν του είπαμε οχι αυτός έβαλε φωτιά στο στούντιο του!"
-ααα, κορίτσια, ξέρετε, αυτός ο φωτογράφος,
[spoiler:23xjjfq8]βγάζει μόνο ανφας.[/spoiler:23xjjfq8]
dithen anekdota?
ε ναι. προτιμώ τέτοια καμμένα παρά το "παγωτό κεράσει" ξέρω γω
:cold: :cold: :cold: :bang:Quote:
Originally Posted by fandango
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
τέλειο!!!!