Re: The music off topic thread (survives!)
Afto gia to e8ikses th diskokritikh se mena phgaine?An nai re papari den antexesai ti na sou pw.Petas mia malakia gia th sxesh duo atomwn mesa sto forum pou den tous gnwrizeis tous 8igeis se polu megalo va8mo,den antidroun alla to pairnoun sthn plaka kai zhtas kai ta resta?St arxidia mou an "e8i3es th diskokritikh mou".Sugnwmh prepei na zhthseis pou eisai asteireuth phgh malakias edw mesa.Prosexe giati 8a fas perissotera ignore kai apo ton candiru(pou ta a3izei polu ligotero apo sena sthn ousia)
μαλακα αλεξ το πιο σωστο το ειπε ο Η. , σου τελειωσε ο γουορλορντις και τα εχεις βαλει μαζι του.και στην τελικη εχεις παει και για δυο μπυρες μαζι του στο παρελθον και καθεσαι και τον κραζεις ενω υπερασπιζεις τους βλακες τους χαβουζιαρηδες που τον κραζουν 15 ατομα χωρις να τους εχει δωσει καποιο ιδιαιτερο δικαιωμα.αντε πανε ζητα συγνωμη τωρα απο τον ουμπου ροι και τον χολκ επειδη τους πληγωσες και κραζε εμενα,Η. και γκουντ σαν (αλλο παλι κι αυτο).κατα τ'αλλα σε αγαπω και δωσε εισητιρια για τουμπα
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
εσυ εισαι αυτος που μου ειπες για ατομα που εχουν επιληψια και αναφερθηκες υποτιμιτικα
edw kapou teleiwnoun ola k oti k na eipwthei parapanw einai peritto. kalinixta eits
as poume gia khanate k poso kaliteroi einai apo sunn
παρε 5.000 αλλα δευτερο γυρο δωσε μου ολη την 1.
εσενα δεν σε κραζω,γιατι ξερω τι αμπαλος χαλβας εισαι.δεν εισαι κακος,πας να το παιξεις κακος.σαχλαμαρας δηλαδη.και γυριστρουλας.αλλα κακος δεν εισαι,απλα εχει σκασει στον εγκεφαλο σου το δοκαρι του τελικου του 2003 και απο τοτε δεν ξεμπλοκαρεις ρε παιδι μου...καποια στιγμη θα στρωσεις.δεν ειμαστε φιλοι,δεν θα γινουμε φιλοι,αλλα δεν θελω να σου κανω και κακο,ουτε εγω ουτε κανεις απο τους τριγυρω μου.εισαι σε μια αλφα φαση που την εχεις δει μεγαγαμικος,αλλα που θα παει θα πηξει το γαμηδι το μυαλο σου...
ο Η.ομως ειναι μουνακι,σκατοψυχος και ερπετο.και δεν εχει σημασια αν αυτοι που τον κραζουν ειναι απο τα τρικαλα,την κερασια,την ανακασα,την βουρβουρου.σημασια ειναι οτι εχουν δικιο.
μην στεναχωριεσαι Η.δεν θα ασχοληθω μαζι σου αλλο.ουτε θα αναφερω τα προσωπικα σου σε κανεναν εδω μεσα.ουτε καν πλακα δεν εχεις....
8a sumfwnhswKati asxeto:To maniacal vale pou phres phga na to vrw kai egw alla eixe teleiwsei,eftuxws to ksanaeferan logw megalhs zhthshs!A re firma oi Esoteric!
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
Quote:
εσυ εισαι αυτος που μου ειπες για ατομα που εχουν επιληψια και αναφερθηκες υποτιμιτικα
edw kapou teleiwnoun ola k oti k na eipwthei parapanw einai peritto. kalinixta eits
πιτσαδωρε επειδη γουσταρες fucked up,τσιμπα μια και τους career suicide.
αιντε ωραια τελος.σε γλυτωσα παλι καραφλα
Quote:
δεν ειμαστε φιλοι,δεν θα γινουμε φιλοι
ενοειται if you're not into metal , you are not my friend
ούμπου ρουά είναι ρε παιδιά.. ούμπου ρουά !
δεν γαμήσατε στις διακοπές σας κ την πληρώνουμε εμείς?
άει κανονίστε σε καμιά πλατεία για φάπες κ αφήστε μας εδώ τους φλώρους
πως λέγεται ο σόλο καριέρα στις πορείες;
ουμπου ρουα ματ
λολ!
Ευτυχώς που έβγαλα τα σιδεράκια πολύ καιρό πριν μπω στο ηαρ, να μπορώ να λέω και γω καμιά κουβέντα βρε αδερφέ :!: Φανταστείτε : χοντρός, ενίοτε με σπυράκια και σιδεράκια να τη λέει στον Ι.
λολ.
Quote:
Originally Posted by Pitsadoros
Άντε ρε βλάκα.
Edit: αλήθεια είχε παιχτεί σκηνικό με ψαλίδι;
Quote:
Originally Posted by distortionofperception
Καλα εννοειται οτι γαμανε.
Τσεκαρε αν θες και τους cyness.Και τους μεγιστους blockheads(ψιλοδιαφορετικη φαση,αλλα γκραιντκορ ρε διαολε!)
:arrow: Δινω respect σε αβαταρ μπορις-σαν
:arrow: Σταμ εντ δε γουιτσις τσεκαρε π.μ.
8a tsekarw kai egw cyness.Polu grind vazete teleftaia kai gamato kai me ftiaxnete! :D
edit:opa ena lepto tous exw akousei aftous!Split me skitsystem pou gamaei!