Προφανώς επειδή ανέβηκες τρέχοντας τις κυλιόμενες και δε σε εμπόδισε κανένας.
Printable View
Προφανώς επειδή ανέβηκες τρέχοντας τις κυλιόμενες και δε σε εμπόδισε κανένας.
Εννοω οτι εξυπηρετει το κοινο μεχρι 13:00 και εφτασα 13:00 ακριβως, αλλα επρεπε να παω στην πανω πυλη, μεχρι να κανω το μισο τετραγωνο πηγε 13:05 και ειχαν κλεισει και πρεπει να ξαναπαω Πεμπτη ή Παρασκευη. Αν η ερωτηση σου αφορα το γεγονος οτι κλεινεις ραντεβου με ακριβεια λεπτου για εκδοση βιζα, δε θελω βιζα, παω να βγαλω αμερικανικο διαβατηριο στο οποιο πας οτι ωρα γουσταρεις εκτος απο 13:05 και μετα, που εφτασα χαρη στα ζωα πανω στις σκαλες και χαρη στη βλακεια μου φυσικα αφου δεν ειχα αρκετα χρηματα και για τις μεταφρασεις και για το διαβατηριο οταν ξεκινησα απο Ν. Ηρακλειο και επρεπε να κανω οτι ναναι δρομολογια για να τα προλαβω ολα. Σε καλυψα? (βαριεμαι στη δουλεια, το αθλετιξ δεν εχει πλακα αν φευγει η πωρωση)
ΥΓ Βγηκε κι ενα θετικο απο την resurrection του τοπικ, μπαινουν κι εδω ταγκς, παω να βαλω κι εγω.
δεν ήθελα τόσες λεπτομέρειες, σόρρυ για τον κόπο σου
Αυτοί εσείς με τα "να κάθεστε στη θέση σας στις κυλιόμενες!!" είστε και από αυτούς που άμα φτάσετε στην ώρα σας στη δουλειά παίρνετε να καταγγείλετε πως κάποιοι ΚΑΠΝΙΖΑΝ κιόλας.
Χιουμορ καρχαρτ
Το θεμα ειναι γενικα να μην εισαι δυσκοιλιος ανθρωπος ρε παιδι μου και να παιρνεις μερικα πραγματα στην πορεια μερικων καταστασεων στη ζωη πιο χαλαρα.
Κανένα χιούμορ, αυτά είναι ανθρώπινα χαρακτηριστικά, να απαιτείς από συνανθρώπους να φέρονται (ή να μη φέρονται) κάπως, επειδή το λέει ένα μεγάφωνο ή επειδή έχεις ένα τηλέφωνο να καρφώνεις.
Κάθομαι πάντα δεξιά στις κυλιόμενες, και όταν βιάζομαι πολύ, τρέχω στις κανονικές.
μιτσμαν, όταν ανεβαίνεις από αριστερά επειδή βιάζεσαι, κοκκινίζεις από ντροπή;
Σταρχιδια μας το μεγαφωνο και το τηλεφωνο καταγγελιων, μιλαμε για τον πιο γρηγορο τροπο μετακινησης για οποιον βιαζεται με βαση την κοινη λογικη και τη φυσικη, αν δε μπορεις να το καταλαβεις ειναι δικο σου προβλημα, οχι ολων των υπολοιπων.
Τρεχω παντα στην αριστερη μερια των κυλιομενων και οταν βιαζομαι και οταν δε βιαζομαι.
47 σελιδες Ρειβεν
το εχω κανει 1 η 2 φορες και ενιωσα πραγματικα ασχημα. αλλα αν μου εφραζε καποιος το δρομο, δε θα εκανα τιποτα. θα καταλαβαινα.
να συμπληρωσω οτι οταν θελω να βιαστω παω απ τις πετρινες. 99,8% των περιπτωσεων.
αυτα μεχρι το 2005. Μετα εγω και το Μιτσμομπιλ γινηκαμε ενα, και στ αρχιδια μου και σεις και το μετρο σας και οι καθυστεριες σας.
μιλάω με έναν άνθρωπο που τρέχει όταν δεν βιάζεται;;;
προσπάθησε να καταλάβεις πως δεν κατακρίνω το δικαίωμα του να είναι ελεύθερη η αριστερή, άλλωστε στη δεξιά κάθομαι πάντα.
Αυτό που με ενοχλεί είναι αυτή η κατά antimusic δυσκοιλιότητα.
Το πρώτο μου μέλημα όταν είμαι στο metro δεν είναι η βιασύνη σου.
Το έχω ξαναγράψει εκατό σελίδες πίσω, ακόμα και αν δεν βιάζομαι, δεν πρόκειται να καθυστερήσω τη διαδρομή μου ούτε για μισό πικοσεκόντ προς χάριν της βιασύνης σου.
Επίσης αυτό το thread θα γίνεται bump για πάντα ε :(
σε κυλιόμενες μεγάλων σουπερμαρκετ
οταν το καροτσακι του προπορευομενου πιανει και τις 2 λουριδες
τι γινεται?
Ε ο μόνος λόγος να βιαστείς ΤΟΣΟ σε ένα μεγάλο σουπερμάρκετ είναι για να το ληστέψεις, οπότε μάλλον δεν θα το κάνεις έτσι.
το τοπικ γινεται μπαμπ γιατι καθε φορα καποιος χανει κατι για 2 δευτερολεπτα και μας ζαλιζει τον πάπαρο.
θυμήθηκα το τσαντάκι μου τώρα =[
δεν είδα να κάνει μπαμπ ο γιαννάκης
αποχωρω ρε μουνια, κι εδω με στενοχωρησατε!
(κι εμεις βραδυτητα παντως ειμαστε)
Προφανως δεν τρεχω παντα, ηταν μια φτηνη πουτσοειρωνεια της δηλωσης του τι κανει ο καθενας. Καμια δυσκοιλιοτητα δεν υπαρχει οταν ο καθενας κοιταει να μην ενοχλει τον διπλανο του απο τη στιγμη που μπορει. Δε ζητησε κανεις να ειναι το πρωτο σου μελημα η βιασυνη του οποιουδηποτε, να καθεσαι δεξια αφου μπορεις σου ζητησε. Και απο τη στιγμη που το κανεις και δεν ενοχλεις κανεναν, δεν αποτελεις προβλημα σε κανεναν, γιατι το παιζεις αντιδραστικος? Οπως το κανεις εσυ δηλαδη δε μπορουν να το κανουν κι οι αλλοι? Και ποιος σου ζητησε να καθυστερησεις τη διαδρομη σου? Χανεις χρονο με το να καθεσαι δεξια? Στην τελικη, τι στο διαολο υπερασπιζεται καποιος που θελει να καθεται αριστερα? Την αντιδραση στο μεγαφωνο?
Αυτό λέω. Όταν μπορώ, κάθομαι δεξιά. Έχουν υπάρξει και μιαδυο φορές που είχε "ουρά" για τη δεξιά, γιατί η αριστερή έπρεπε να είναι άδεια. Σε αυτήν την περίπτωση, ο ΚΟΚ μου, λέει πως "δεν χρειάζεται ούτε να καθυστερήσετε, ούτε φυσικά να βιαστείτε".
Ε ποιος μιλαει για αυτες τις περιπτωσεις ρε συ? Σε λιγο θα μας πεις οτι υπαρχει και γραφικος που παιρνει τηλεφωνο στη γραμμη καταγγελιας και ουρλιαζει για τους εκ των αριστερων καθομενους που καπνιζουν κιολας, οταν ταυτοχρονα ανακοινωνουν απο τα μεγαφωνα (αυτοι οι πουστηδες που μας δυναστευουν και οποιος τους ακουει ειναι προβατο) την αμεση εκκενωση του χωρου γιατι υπαρχει βομβα στο σταθμο Μοναστηρακι και ολοι τρεχουν δεξια (αλητες!!) και αριστερα πανικοβλητοι.
Raven 48
Ναι αυτό λέω. Το "τι κάθεσαι στα αριστερά ρε ζώο" δεν έχει πια βάσεις. Να γιατί. Όταν.
αχαχαχαχ
το σεβασμό μου σε όποιον έβαλε το "η γευση του κυλιομενους"
έντιτ: έμαθα ποιος. γράφει ΜΑΛΑΚΙΕΣ σε αυτό το τόπικ, το παίρνω πίσω.
Μιτς θα σου πω μια ιστορία. Μια ιστορία διαφορετική, που σε καμμία περίπτωση δεν επιρρεάζεται απο το πόσο αργόσχολη ή οχι είμαι.
Εγώ που λες φευγω απο τη δουλειά μου στις 16:55. Στις μέρες που το καλό το τρόλευ έρχεται στην ώρα του (4 στις 5), το παίρνω κατα τις 17:05 και φτάνω στο σταθμό μετρό Α στις 17:10-17:13 οπότε και παίρνω το μετρό μου και καταλήγω να βγαίνω απο τον σταθμό μετρο Β στις 17:20-17:23, ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδή την ώρα που περνάει το λεωφορείο που με πηγαίνει σπιτάκι μου.
Αν λοιπόν σε αυτή την αλληλουχιά γεγονότων βρεθεί ένα ζώο στο δρόμο μου στην αριστερή, είτε στο κατέβα στο σταθμό Α, είτε στο ανέβα στο σταθμό Β, εγώ θα πρέπει λιωμένη μετά τη δουλειά να περιμένω σαν το μαλάκα 25-30 λεπτά στη στάση το επόμενο λεωφορείο, για να φτάσω τελικά σπίτι μου κάνα μισάωρο αργότερα.
Δεν ξέρω πως το βλέπεις εσυ, αλλά εγώ δεν έχω μισάωρα για πέταμα καθημέρινα επειδή εσύ βαριέσαι να μετακινήσεις μισό μέτρο την κωλάρα σου.
δε διαβασα λεπτομερειες απ την ιστοριαρα σου, αλλα μια ερωτηση. Στην ιστορια σου, στους σταθμοι μετρο της Χ, οι πετρινες σκαλες διπλα, εχουν καταργηθει??
γελάω ρε πούστη μου.
Όχι μαναράκι μου, δεν θα ανεβαίνω και 100 πέτρινα σκαλιά με 40 βαθμούς μετά τη δουλειά επειδή εσύ είσαι ζωντόβολο.
Δεν είναι αυτή η απάντηση.
Να παίρνεις το ασανσερ μαζί με όλους τους ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ μωρή ΦΩΚΙΑ.
(:teddy::teddy::teddy::teddy::teddy::teddy:)
Ακούς ημισκούμπρια. Your argument is invalid.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem :!::!::!:
Ικονοκλαστ αν βγει ποτε κυβερνηση αριστερη θα γινεις ακροδεξιος για την αντιδραση?
Αν βγεί ποτέ κυβέρνηση αριστερή τοτε θα έχουμε ΛΟΓΟ να πηγαίνουμε όλοι αριστερά στις σοσιαλιστικές μας κυλιόμενες και ειδικά τάγματα της μετρο γκεπεου θα εκτελούν όσους αρνούνται. Αλλά εσείς μέχρι τότε θα σαπίζετε στα πιο βαθιά μπουντρούμια φίλε μου!
μιτς, στις πέτρινες σκάλες που κάθεσαι;
πηγα να υπερασπιστω τις "αναρχες" κυλιομενες αλλα μετα λεω ποιος ειμαι γω του βορρα που μονο σουπερ γκομενες στο βουρκο κυλιομενες εχομαι απανω στην Ξεσσαλονικη μας ...αλλα αυτο με τα 4-5μιλισεκοντς, το τραμ φευγει στις ταδε και παρα 7 την κανω και τα λοιπα, πω ρε φιλε πρωτευουσιανοι, νιωθω λες και ζω στα Ανω Ποροϊα να πουμε κι οχι σε πολη!