εσυ τι ακριβώς ελπίζεις;
Printable View
Βασικά συμφωνώ. Πούλο. Επικύνδυνοι αναξιόπιστοι και έτοιμοι να βάψουν τα χέρια τους με μπόλικο αίμα ανήμπορων ανθρώπων.
Επίσης επειδή όλοι έχουμε γιαγιάδες και παππούδες με πενιχρές συντάξεις, αν για κάποιο λόγο γίνει οτιδήποτε και τη χάσει θα είναι τιμή μου να κλωτσήσω την καρέκλα κάτω από την κρεμάλα του υπεύθυνου.
ξεκίνα από αυτούς που την έκαναν πενιχρή
Αν το βλεπεις ετσι το θεμα, μαθε πως η "ζημια" εχει ηδη γινει. Η χωρα πτωχευσε στο ΔΝΤ και βρισκεται και επισημα πλεον εκτος προγραμματος. Πες πως κερδιζει το ναι και φευγουν απο την Κυριακη ακομη οι ΣΑΝΕΛ, το διπλο νομισμα και την μη αποσυρση των capital controls δεν τα γλιτωνουμε. Η βομβα ηδη εσκασε. Το ερωτημα ειναι "θες αποχωρηση βροντερη να 'χουμε να λεμε ιστοριες και να κανουμε παρελασεις σε καποια χρονια απο τωρα, η "κυβερνηση εθνικης ενοτητας" με κανα γιο τερη χρυσου πρωθυπουργο να χωνει μνημονιαρες με διπλο νομισμα απο κατω και ευρωπαιους μαφιοζους να κοκορευονται πως επικρατησε η λογικη και αλλες τετοιες cringeworthy μαλακιες?"
Γενικα ευθυνες εχει συσσωμο το πολιτικο συστημα της συγχρονης Ελλαδας που τα πραγματα εφτασαν εδω που εφτασαν, κανεις δεν ειναι αθωος, κανεις δεν ειναι καλος και σωστος, και Σαμαρας να ειχε κερδισει τον Γεναρη οι συνταξεις της γιαγιας σου και της γιαγιας μου παλι μισες θα ειχαν μεινει με τον ενα η με τον αλλο τροπο.
^ Τι λες μωρε, εχουν πει γυρω στις 10000 φορες ο Σοημπλε, ο Νταησελμπλουμ και ολα τα υπολοιπα σιχαματα οτι το οτι εχασε την προθεσμια η Ελλαδα δε σημαινει πως δε μπορει να υπαρξει παραταση της προθεσμιας, σημαινει απλα οτι ειμαστε "κακοπληρωτες", το οποιο βασικα μεταφραζεται σε "θα μας γαμησουν το κερατο με ακομα χειροτερη και απανθρωπη μνημονιακη συμφωνια" κι οχι διπλο νομισμα, κλειστες τραπεζες για παντα και γκοτζιλα που τρεφεται με χρημα στο Συνταγμα μεχρι να πεθανει κι ο τελευταιος βρωμιαρης Ελληνας (αν και πολυ θα το θελαν).
Αν και οφφ τοπικ στο παρον τοπικ, ειναι πλεον νομιζω ξεκαθαρο πως το παιχνιδι θα καταληξει με τον εναν ή τον αλλον τροπο σε οσο το δυνατον χειροτερα μετρα για την Ελλαδα, ειτε στην κυβερνηση ειναι ο Τσιπρας ειτε οποιοσδηποτε αλλος. Κι εχεις τους αλλους να πανηγυριζουν την Ευρωπαρα. Καμια ελπιδα.
Διπλο νομισμα υπαρχει περιπτωση να το γλιτωσουμε, αλλα περιορισμος κινησης ελεγχου κεφαλαιων απαξ και μπει βγαινει δυσκολα. Το οριο αναληψης θα αυξανεται σταδιακα για μηνες η και χρονια μεχρι να επιστρεψουν τα πραγαμτα στο κανονικο.
Πως μπορεις να πιστευεις Σοιμπλε και τον sith μαθητευομενο του lol.
μάθε τι συμβαίνει:
https://www.youtube.com/watch?v=Osfy-Btwj3M
Quote:
ο νεοδιορισθείς από την κυβέρνηση πρόεδρος των Ελληνικών Πετρελαίων (ΕΛΠΕ) Στάθης Τσοτσορός αποφάσισε να αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του κατά 110.000 ευρώ.
Όπως αναφέρει το thetoc, ο κ. Τσοτσορός μεθόδευσε την απόφαση της γενικής συνέλευσης των ΕΛΠΕ, στις 25 Ιουνίου, στην οποία πλειοψηφεί μετοχικά το ελληνικό Δημόσιο, που... εκπροσωπείται από τον ίδιο. Στη συγκεκριμένη λοιπόν γενική συνέλευση, ο βασικός μέτοχος, δηλαδή το ελληνικό δημόσιο, που εκπροσωπείται από τον Στάθη Τσοτσορό, ενέκρινε ...την αύξηση των αποδοχών του, από τις 170.000 ευρώ που έπαιρνε ο προηγούμενος πρόεδρος ( Γ. Παπαθανασίου), σε 280.000 ευρώ.
Πηγή: http://www.voria.gr/article/o-dioris...Speed=noscript
και αφού το βάζεις που το βάζεις σήμερα και όχι εχτές, παραιτήθηκε το παιδί από την θέση του "εκτελεστικού διευθυντή " μετά τον σάλο που έγινε.
Επίσης δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει το άρθρο
Να σου πω τι έγινε ακριβώς: μου το είπε μια θεία τώρα στη δουλειά, αλλά άκουσε λέει για τον πρόεδρο των ΕΛΤΑ. Λέω από μέσα μου "ρε πούστη, 280 χιλιάρικα για πρόεδρο ταχυδρομείων, σαν πολλά να είναι" (όχι ότι δικαιολογούνται από άλλα προεδριλίκια, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας)
Πρόχεριο google search και ποστάρισμα για συζήτηση.
Το σήμερα κι όχι εχθές, δεν το σχολιάζω. Λες κι ό,τι ποστάρουμε είναι μόνο φρεσκαδούρα1 :P
Περί παραίτησης (αναφέρει ότι τον έβγαλε λίγο κάρτα κι ο Λαφαζά)
ρε μπαγάσα λέω ότι σήμερα κυκλοφόρησε τι έγινε , δλδ ότι αυτός "απλά" πήρε ότι δικαιούται
Είναι γενικά κλασσική μαλακία σε μεγάλες εταιρίες, 5 θέσεις 5 μισθοί
Με τι κριτήρια διορίζεσαι σε 5 θέσεις με 5 μισθούς; #menoume_neapoli
Ενταξει κι εγω αμα γραψω καπου 200 πιθανα σεναρια ε 1 θα το πετυχω :P
μπανκ ραν , για συμφωνια που δε θα περασει και δημοψηφισμα ..
25/2
δε με αφηνει να κανω εντιτ και να γραψω
ΤΑΤΣ ΜΙ !! :P
Χμ, και γω ετσι πιστευα στην αρχη, αλλα εχουν λυσσαξει τοσο οι καναλαρχες που δεν ξερω. Ο,τι συμφωνια και να γινει σιγουρα τα μετρα θα ειναι βαρια, το θεμα ειναι αν θα βγουμε πολυ, ή λιγο γαμημενοι απ την ολη ιστορια.
η ερώτηση στον εαυτό σου είναι θέλω να με γαμήσουν ή όχι
Νομιζω ειναι προφανες τι θα το ριξω, δε τρεφω αυταπατες ομως για το τι ενδεχεται να ακολουθησει. Αποκλειω πιθανοτητα χρεωκοπιας, οικονομικου χαους, κλπ και για να ειμαι ειλικρινης γελαω λιγο με τη προβατιλα οσων εχουν πανικοβληθει πριν καλα καλα ξεκαθαρισει το τοπιο. Ο,τι εχουμε μεχρι τωρα ειναι απειλες και τιποτα περισσοτερο, αμα γινει κατι να πω οκ, να δουμε πως θα το αντιμετωπισουμε. Απο εκει και περα με το οχι περιμενω μια λιγοτερο βαρια συμφωνια, πληγμα στο κυρος τους θα ειναι, οχι κατι περισσοτερο απο τη στιγμη που η κυβερνηση αποδεδειγμενα δεν θελει να ερθει σε ρηξη.
Πέμπτη δραχμή.
Δεν πειράζει ρε κουκλίτσα.
Αυτό εννοείται.
Τι να χεστώ μωρέ την πέτρα θα στύψουμε αν χρειαστεί (νοτ). Μια πρόβλεψη κάνω να καταγραφεί. Δεν υπογράφει ο τσίπρας τέτοιο ντήλι.
Σιγα μη μας αφησουν να παμε δραχμη, η προθεση τους ειναι να ριξουν τη κυβερνηση, αν δουν οτι δεν, θα αλλαξουν ροτα τελευταια στιγμη εστω. Ελπιζω να φερθει εξυπνα και να το φτασει στα ακρα.
Πιστεύω ότι θα το υπογράψει, έχοντας δέσει σήμερα και όλους τους υπόλοιπους στο κόλπο και έχοντας και το δημοψήφισμα το οποίο διαβάζει σαν κάποιου είδους ψήφο εμπιστοσύνης, θα φέρει ένα ακόμη μνημονιάκι στη βαλίτσα.
Και να μην το υπογράψει το δραχμή σαν σενάριο δεν υπάρχει, δεν υπήρξε, δεν θα υπάρξει. Το χρεοκοπία εντός ευρώ ακούγεται πιο λογικό, δεν νομίζω όμως ότι πρόκειται να το αφήσουν οι εδώ. Θα δρομολογήσουν καταστάσεις να καρατομήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ και θα στήσουν κάτι δοτό.
Το δεσει ειναι σχετικο, ο τοτε νεολαιος του κομματος Βαγγελης Μειμαρακης, αφου εφαγαν ψαρια, ειπε πως θα στηριξει καθε αποφαση αρκει να μη περιλαμβανει υφεσιακα μετρα. Και μενα πιο πιθανο μου φαινεται να υπογραψει απ τη δραχμη, γενικα οποιοδηποτε σεναριο μου φαινεται πιο πιθανο, ακομα και το ρουβλι!!!11~1!
συμφωνία δε θα υπάρξει. κ αυτό όχι με υπαιτιότητα της δικής μας κυβέρνησης.
το λάθος που κάνουμε ως τώρα είναι ότι θεωρούμε ότι οι "ευρωπαίοι" θέλουν τα φράγκα πίσω. αυτό δεν ισχύει. θέλουν απλά να μας ξεφτιλίσουν, οπότε ετοιμαστείτε για ιστορίες για αγρίους....
Εχμ, όχι;
edit: όχι στο εξευτελιστικό σκέλος. Συμφωνώ πως δε θέλουν τα χρήματα πίσω. Θέλουν ένα συνεχώς διογκώμενο, μη αποπληρούμενο χρέος, το οποίο και θα εξασφαλίζει την υποταγή του ελληνικού κράτους, με σκοπό το πέρασμα νεοφιλελεύθερων (μνημονιακών) πολιτικών και την περαιτέρω μετατροπή κοινωνικών, εργασιακών, οικονομικών σχέσεων σε σχέσεις εκμετάλλευσης προς όφελος εφοπλιστοβιομηχανομεγαλοεταιριών
Μπα, αυτά είναι τα παραπλευρα αποτελεσματα απλώς.
Προφανώς δεν έχετε καταλάβει ότι το όλο σχέδιο είναι να χτυπήσουν το τελευταίο αμιγώς ορθόδοξο προπύργιο, ώστε όλα να οδηγήσουν στην έλευση του αντιχρίστου, κατά τας γραφάς.
Spoiler
Ας μη βλεπουμε την πολιτικη κρατων με λογικη ανθρωπινου θυμικού , ολα εχουν προφανως να κανουν με τα λεφτα , δλδ μπορει να θελουν να μας "τιμωρησουν" για να γλιτωσουν Ισπανιες - Ιταλιες αλλα απο την αλλη και η ιστορια γραφει και κανεις δε θελει να χρεωθει και με μια επικειμενη καταστροφη .