ειρωνική αναφορά στον "πανηγυρισμό μέσα σε 80.000 παναθηναϊκούς" που είπε ο μαρινάκης.
ξέρουμε πολύ καλά πόσα εισιτήρια κόπηκαν.
Printable View
Οκ τότε, πάντως δεν το είπα για τον αριθμό όσο γενικά για την έκφραση :P
1 μετρο οφσαιντ το γκολ της ξανθης.
και του ηρα.. χαχσαχα
Μλκ Φρηκ πάλι μεθυσμένος έβλεπες ματς :P Και τα 4 γκολ κανονικά είναι.
ο μιραλλας μου θυμιζει μαικλ οουεν στα καλα του, σοβαρα το λεω. 10 εκατομμυρια του χρονου απ αυτον.
πονανε τα ματια μου
Μιραλλάς τα γνωστά, ελπίζω να πάει καλύτερα η ιστορία από του Τουρέ ας πούμε.
Για το ματς, δεν ξέρω αν ήταν επίτηδες, έτσι μου φάνηκε, ήταν καλή φάση που η ομάδα ανέβηκε στο β', εν αντιθέσει με όλα τα τελευταία παιχνίδια. Πάντως ήταν εμφανώς κάτω τα γκάζια στην έναρξη και αυτό ήταν χαρακτηριστικό μας, ειδικά στο Καραϊσκάκη, οπότε μάλλον Βαλβέρδε.
Το κακό είναι ότι ΠΑΛΙ βλέπεις την άμυνα στο κέντρο. Και δεν είναι μόνο ο Τοροσίδης ή ο Μπράβο που πάει κι έρχεται (ο ένας τη φορά όμως!), τον Μέλπεργκ κάτω από τη σέντρα γιατί να τον δω τόσο πολύ. Δύο ημι-φάσεις έκανε ο Πανιώνιος και οι δύο ήταν η ίδια αδυναμία με τον βάζελο, γιόμα στο χωράφι που αφήνει η ομάδα πίσω. Σε Ευρώπη με σοβαρούς φορ αυτό ισούται με τσόντα ή στην καλύτερη πολλά-με-πολλά.
Φουστέρ, πολύ λίγος στο β' ημίχρονο, Παπαδόπουλος λίγος, πολύ λίγος, Ουρτάδο μέτριος. Το κέντρο νοσεί χωρίς Ιμπαγάσα.
Φετφα, λοιπόν, αυτός μου θύμισε τον Φετφα των πρώτων εμφανίσεων, τρακαρισμένος, αβέβαιος. Στο β' που άνοιξε το ματς αναγκαστικά φάνηκε περισσότερο, καλό ήταν αυτό να ξεθαρρέψει πάλι.
Μάρκο Πάστελιτς. Η πάσα της αγωνιστικής, ανάμεσα από 4(+1 από πίσω) αλλά το ωραίο ήταν το άλλο, ότι έχει βάλει νέφτι στον κώλο με το που δίνει την πάσα και την εμφανή προέλαση του Νέμεθ. Οι άλλοι έχουν το πορδοσεκόντ καθυστέρησης από την έκπληξη και μετά κυνήγι στον Νέμεθ, ο άλλος από την εκκίνηση ορμάει για δίχτυα. Κίλερ αλά Κοβάσεβιτς. Θα πω αυτό που λένε όλοι μα όλοι, Μιραλάς από πίσω και Πάντελιτς θα κάνουν κηδείες, τόσα ριμπάουντ που γίνονται στις πολλές τελικές δεν μπορεί να πηγαίνουν χαμένα με τον Πάστελιτς εκεί μέσα. Πολύ αγάπη η μάπα του.
Ριέρα. Κάνει πολύ παραπάνω δουλειά από ότι φαίνεται, ήταν λίγο νωθρός στο α' (όπως όλη η ομάδα), στο β' ήταν πάρα πολύ καλός. Γκολάρα τούμπανο ξέσπασμα. Και άψογη ασίστ. 4η btw. Όσα και τα γκολ. Και αυτός θα ανέβει κι άλλο. Τον κόβω σε φάση Σισέ, που άργησε να πάρει μπρος στην αρχή.
Πάρντο. Δεν. Εμπνέει. Εμπιστοσύνη.
Έβαλε γκολ ο Έντερ :mouse:
Κατά τα άλλα κλασσική ομάδα που δεν έκανε προετοιμασία μετά το 70 όλοι πίσω γιατί μας έχει βγει η γλώσσα και άγιος ο θεός.
pantws akoma kai gia auto den ftaiei o polunikhs, alla oi paixtes ta kwlopaida, pou 3unan ta paparia tous kai eixan kanei klikes
αστεια πραματα στην κρητη
οριστικη διακοπη
παμε για 45 λεπτα αλλη μερα
Στο ματς κυπέλλου λυσσάξανε οι δικές μας εφημερίδες ότι ευνοήθηκε ο γαυρος με τη διακοπή και ότι αγνοήθηκε ο κανονισμός κλπ, όταν το γήπεδο ήταν εμφανέστατα ακατάλληλο για αγώνα. Ποιος ξέρει τι θα γράφουν τώρα (εκατέρωθεν). Αν και το λάθος του βοηθού θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον (και φυσικά θα δώσει νέα πνοή στη διαιτησία του δεύτερου ημιχρόνου, όταν γίνει, ειδικά αν έχουμε πάλι σόου μαρινακη).
παντως γενικα αστεια πραγματα..ξεκινησε το παιχνιδι και το διακοπτει μετα..σκουπες, μηχανημα για φυλλα κλπ κλπ
γελαει ο κοσμος
με κακο γελαει ο κοσμος σημερα
το γμσ το παιχνιδι
Δεν σας χάλασε κωλοχανούμια.Εύχομαι στο γκόλ του Βιερίνια να έπαθαν ανακοπή καμιά χιλιάδα Ιεχωβάδες.
Ο Κάκος σας σφύραγε μέχρι το 70 για να πάρετε το Χ,γιατί ήσασταν ανύπαρκτοι.Ούτε φάση.
Μετά μαλακιστήκατε τόσο εσείς,που φροντίσατε και τα σκατώσατε μόνοι σας.Σιχαμένη ομάδα,για άλλη μιά φορά δικαιολογήσατε πλήρως την απέχθεια μου προς την κωλοφάρα σας.
Μπόνους Το Bro Hymn που ακούστηκε σήμερα στην Τούμπα από την Πεννυγουαιζαρα.
η απολυτη ξεφτιλα σημερα...
ο αλλος ο καραφλοσφιχτερμαν,το gay icon,η κερκυραια την ειδε βεντετα με τον Παυλο....ισα μωρη χαμουρα,αχτενιστη πατουσα
για την αεκ τι να πουμε...περιμενουμε καμια ανακοινωση γκροθια στο κατεστημενο
30 χιλιαρικα νευρα τσαταλια...μπειτε ρε πιρανχας μεσα και φατε τον και σταρχιδιαμας το πρωταθλημα
αναμενουμε βαθμολογια κακου να γελασει και το παρδαλο κατσικι
arketa kalos o PAOK , anyparkti i AEK , eprepe na to kerdisoume . episis gia allo ena paixnidi poly sklira markarismata apo tous antipalous .
gelaei o kosmos me ton Kako , eidika gia tis kartes se olo to paixnidi .
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=153041
χαχαχααχαχαχαχαχαχχχααχαχχααχαχχχααχαχχαχ
συγκινητικός Κάκκος απευθείας κόκκινη σε Μανωλά και Δέλλα για να μην παίξουν με γαύρο (σταρχίδια του ο παοκ)
επίσης γιατί μας λένε χανούμια (και) οι παοΚτσήδες;
παλι καλα που δεν σας εβγαλε τον πατσατζογλουγλου...τοτε θα ειχατε σοβαροτατο προβλημα
σφαγη της αεκ να διαβασω αυριο στα πρωτοσελιδα σας...αυτο μονο θελω
τεσπα...μπονους τρακ...
http://www.sportdog.gr/UserFiles/Ima...ok/xanthia.jpg
(περουκα?)
ευχαρίστως, μόλις μου εξηγήσεις την κόκκινη του Μανωλά.
επειδή μάλλον είσαι περισσότερο βλαμμένος, δεν είπα ότι έχασα λόγω σφαγής, οι κόκκινες πήγαιναν αλλού, διάβασε ξανά αυτό που έκανες quote, διάολε
και επίσης ας αποσυρθεί ο πατσατζόγλου και ας αφοσιωθεί σε φιλανθρωπικά παιχνίδια βετεράνων, εκεί ίσως κόψει και κανέναν
την κόκκινη του Μανωλά την είδα μόνο σε ριπλέι από την κάμερα του αγώνα,
edit, 2:36
όπου εγώ βλέπω να τον κλαδεύει, αλλά άντε πες πήρε μπάλα, μαζί σου. την κόκκινη την έδωσε γιατί ίσως κατάλαβε ότι μέχρι τότε τα είχα κάνει όλα πουτάνα, μαλακία του.
σειρά σου τώρα, η κόκκινη στον Μαστροκώστα που πέταξε μπουκάλι στην κερκίδα ήταν για να μην παίξει με τον ολυμπιακό; και όπως γράφεις, πες και για την κόκκινη που δεν έδωσε στον Τζιμπούρ.
προφανώς κόκκινες μαρς και οι δύο. (μα ποιός να το περίμενε αυτό από τον Τζεμπούρ)
αναλύστε λίγο και αυτό με τα «χανούμια» γιατί σε λίγο θα λέτε και τους αριανούς «βούλγαρους»
εντάξει, κόλλησες τώρα με τους λίγους μαλάκες που υπάρχουν σε όλες τις κερκίδες, εδώ οι αρειανοί φώναζαν "εκεί εκεί στη β' εθνική" όταν έπαιζαν με τον ουραγό, δε θυμάμαι τώρα ομάδα. εγώ σκάλωσα με αυτό που έγραψες για τον Δέλλα, αφού ήταν κόκκινη μαρς τι σχέση είχε ο συγκινητικό Κάκος; απλά είναι καθυστερημένος, αν έψαχνε αφορμές για να κοκκινίσει παίκτες σας για το ματς με οσφπ ο Τζιμπούρ του έδωσε την καλύτερη αλλά αυτός κιτρίνισε τον Γκαρσία από καθαρό κόμπλεξ.
γιατι να τους αλλαξομε εθνικοτητα τους Μαρμουριανους? εβραιοι ειναι αφου
Μπροστά μου ακριβώς πάντως η ενέργεια του Μανωλά φάνηκε σαν αυτόφωρο. Έπρεπε να είναι στη γραμμή για να δει ότι δεν τον παίρνει (πολύ) τελικά. Και προφανώς την πρόθεση τιμωρεί.
ε ακριβως αυτο λεω..και φετος περιμενα να δω λιγη μπαλιτσα επιτελους.... Π Α Π Α Ρ Ι Α