kala, de tha se parekshghsei kaneis... :DQuote:
Originally Posted by Chopped In Half
Printable View
kala, de tha se parekshghsei kaneis... :DQuote:
Originally Posted by Chopped In Half
Για αλλαγή πιάσε αυτό που διαβάζω εγώ, Η μυστηριώδης φλόγα της βασίλισσας Λοάνα, του Ουμπέρτο Έκο. Συγκινητικό μα ευχάριστο. Η ιστορία είναι πολύ ενδιαφέρουσα, ένας βιβλιοπώλης που παθαίνει κάποιου είδους αμνησία μετά από εγκεφαλικό, ξαναβρίσκει την μνήμη του σιγά σιγά μέσα από αγαπημένα βιβλία, ποιήματα, κόμικς και ταινίες...Quote:
Originally Posted by Kuolema
Άντε ρε, σήμερα σταμάτησα σε μια βιτρίνα και έπεσε το μάτι μου σε αυτό. Πιθανότατα θα το πάρω για το ταξίδι. Πολύ όμορφο ακούγεται, cheers :)Quote:
Originally Posted by Phoebus
Πέρα Από Το Ποτάμι - Έρνεστ Χέμινγουεϊ
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by Kuolema
Steve Fallon - Budapest, The Diva of the Danube
Lonely Planet, σ' αγαπώ :pink: :pink:
:D
Έίμαι πλέον στη μέση του Mostly Harmless του Douglas Adams.
Εντάξει, η τριλογία σε πέντε μέρη γάμησε απίστευτα. Πραγματικά σε μερικές στιγμές ένιωσα να τα αγαπάω ήδη αυτά τα βιβλία, ακόμα και με μια ανάγνωση.
Άντε να δούμε τι θα διαβάσουμε μετά.
Re mhn eiste negroi (me thn kakia shmasia ths le3hs) Ola toy steinbeck einai klassika kai prepei na ta eixate diavasei prin ta 18 sas.Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Αγριεμένοι Ανάπηροι Επιστρέφουν Από Καυτά Κλίματα-Τομ Ρομπινς
:worship: :worship:
[quote=The Nerd]Re mhn eiste negroi (me thn kakia shmasia ths le3hs) Ola toy steinbeck einai klassika kai prepei na ta eixate diavasei prin ta 18 sas.[/quote:2514kznk]Quote:
Originally Posted by "Harbinger of Death":2514kznk
ksreis, dhladh, kapoion poy na exei diabasei prin ta 18 toy ola ta "klassika" mythistorhmata? (pera apo ton kalki, fysika, poy tha ta exei diabasei kai se diafano limited promo binylio)
Μόνο τα κλασσικά της Ρωσσικής λογοτεχνίας παίρνουν τα χρονάκια τους... Αν φυσικά μιλάμε για διάβασμα και όχι γι' αυτό το περνάω-τα-μάτια-μου-πάνω-από-τις-σειρές-με-τα-γράμματα attitude των ΓΚΟΘΟΥΔΩΝ.
Sorry, έπρεπε να το πω. :roll:
michel foucault - επιτήρηση και τιμωρία. διαβάστε το αυτό οσοι δε το έχετε κάνει.
:thumbsup:Quote:
Originally Posted by UmbilicalResidue
Μου τελείωσαν τα Α4 και δεν μπόρεσα να τυπώσω τις τελευταίες του Mostly Harmless γμτνπτναμ, οπότε διαβάζω τη Μυστηριώδη Φλόγα της Βασίλισσας Λοάνα. Πολύ καλό είναι.
haruki murakami - dance dance dance. γενικά καλό, με εκλάμψεις μεγαλείου.
Διάβασα χτες το "Οι θλιμμένες πουτάνες της ζωής μου" του Marques, το οποίο ήταν μάλλον το καλύτερο κίνητρο για να ασχοληθώ παραπάνω με αυτόν (μετά το ναυάγιο του "Φθινόπωρου του Πατριάρχη"). Ωραίο βιβλίο, πολύ άμεσο και θα ήμουν περίεργος να μάθω σε ποιο βαθμό (αν ήταν καθόλου δηλαδή) "βιογραφικό".
όχι, δεν είναι καθόλου βιογραφικό... έχει ήδη βγάλει μια βιογραφία ("Ζω για να τη διηγούμαι"), αν θυμάμαι καλά το 2003, επίσης εξαιρετικό βιβλίο και ακριβώς όπως πρέπει για καλοκαίριQuote:
Originally Posted by Kveldssanger
Διάβασα γι' αυτή στο βιβλίο, μάλλον θα είναι το επόμενο. Τα 100 χρόνια μοναξιά μάλλον θα πέσουν βαριά τώρα. =p
Hugh Laurie - The Gun Seller
Διάβασα δύο διηγήματα Παπαδιαμάντη. Χωρίς να μου τρελάνουν τα ίδια τα διηγήματα, μου φάνηκερ απίστευτα ενδιαφέρουσα η γλώσσα. Τώρα διαβάζω το "Έρχονται τα ρομπότ" του Ασίμωφ.
(έγραψαν πάλι οι Έλληνες μεταφραστές. το original λέγεται rest of the robots )
Kyril Bonfiglioli - The Mordecai Trilogy
Η βιογραφία είναι ψιλομεγάλη και δεν πολυαξίζει να τη διαβάσεις χωρίς να έχεις διαβάσει λίγο Μαρκές προηγουμένως. Διάβασε τα 100 χρόνια λέμε, δεν είναι βαρύ βιβλίο (παρά τον τρομαχτικό του τίτλο).Quote:
Thomas de Quincey - η Δολοφονία ως Μια εκ των Καλών Τεχνών.
Harry Potter and the Half-blood Prince
:) :)
:cry:Quote:
E, άντε καμιά μέρα άμα είναι να συναντηθούμε να στο φέρω. Αυτό το βιβλίο έχει κάνει το γύρο της Αθήνας τόσα χρόνια.
kalo einai auto :D
Η "Φάρμα των Ζώων" ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Να ήξερα και τα γεγονότα καλύτερα.
"Το Αστέρι του Αλγερίου" του Αζίζ Σουακί, που εκτυλίσσεται λίγο πριν τον εμφύλιο. Ήρωας είναι ένας ανερχόμενος τραγουδιστής που κάπου στην ανηφόρα σκοντάφτει και η πολιτική/θρησκευτική συγκυρία αναλαμβάνει το ρόλο της.
Τώρα διαβάζω την "Ιστορία (Κωμικοτραγική) του Νεοελληνικού Κράτους" του θεού Βασίλη Ραφαηλίδη. Όποιος έχει διαβάσει κάτι δικό του ξέρει για τι πράγμα μιλάμε. Εκλαϊκευμένο (όχι λαϊκίστικο) και γλαφυρό ύφος γραφής και άφθονες αναφορές σε γεγονότα που στο σχολείο παρέλειψαν να μας πουν.
Steile PM me tis apories soy, o orwell einai apo toys agaphmenoys moy ...Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Χαχαχ, εν τω μεταξύ μια ζωή μπερδεύω τον Orwell με τον Orson Welles και παραλίγο να γράψω "η Φάρμα των Ζώων του Welles" :D
To "Λύκο της Στέπας" του Hesse. Το αγαπώ ήδη.
:pink:Quote:
\m/Quote:
=))))Quote:
:evert:Quote:
"O erwtas sta xronia ths xoleras"
eimai stin arxh akoma, alla me kerdizei olo k perissotero
Σβελτάδα θέλω.
ligo kafe panw?
Λίγο σπέρμα μήπως τώρα που συνήθισες? ;p Λίγα με το μπουκ μ'.