Καλά που υπάρχουν και τα quotes και βλέπουμε ότι ζει ο πάνκης.
Καντιρού, τα χουμε ξαναπεί, πριν τις ευρωεκλογές τον αποκάλεσες 'ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας ποιητής'. Ό,τι και να πεις τώρα δεν το σώζεις.
Printable View
Καλά που υπάρχουν και τα quotes και βλέπουμε ότι ζει ο πάνκης.
Καντιρού, τα χουμε ξαναπεί, πριν τις ευρωεκλογές τον αποκάλεσες 'ο μεγαλύτερος εν ζωή Έλληνας ποιητής'. Ό,τι και να πεις τώρα δεν το σώζεις.
χαχαχαχα οκ,περιμενα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτην την απαντηση.
τωρα ξεμωραθηκε,πριν 6 μηνες ηταν ο ΓΑΜΑΤΟΣ.Εμενα παντως ο λογος του δεν μου θυμιζει ξεμωραμενο ανθρωπο.
Ρε φιλε,δεν σου ειπαμε οτι ο Σορος χρηματοδοτει το κομμα σου,αλλα οτι το ιδρυμα του εδωσε υποτροφια στον τρεμοπουλο για να σπουδασει στο αμερικα.ειναι ψεμα αυτο?για δωσε μια απαντηση ρε υποψηφιε βουλευτη,γιατι μπαχαλοι και ανατρεπτικοι ειμαστε καποιοι εδω μεσα,οπως υπαρχουν και πολλοι αρκετα πιο χαρισματικοι και πιο εξυπνοι απο τον τρεμοπουλο αλλα υποτροφια απο το ιδρυμα του Σορος δεν θα παρουμε τον κωλο μας κατω να χτυπαμε.
(α και κανε μου ενα quote να δει ο Η. οτι γαμιεται η μανα του με ολο το ψηφοδελτιο ΠΑΣΟΚ Α' Θεσ/νικης μηπως και μπει το καμαρι της στο δημοσιο)
καλα τα λες
θελομε ατομα σαν και του λογου σου που στα 50 τους ακουνε goth/black ξερω γω και ποσταρουν μουνια στα καβακια και πιπες απο γκνου...
να λυσουν τα προβληματα μας διαφωτιζοντας μας για την ψυχοσυνθεση των πλανγκτον...και πως αυτο σε συνδιασμο με τον να φυτρωσομε γκαζον στα ντουβαρια θα δωσει λυση στην διαπλοκη ξερω γω...
σαλτα και γαμησου ρε κεκροπιθηκα
ακομα προβια εχεις στην πλατη σου...πας να κρινεις και τον Βαλαωριτη
στην κόντρα γκόμενες; πληθυντικός κιόλας; και καλές; είναι σίγουρα κόντρα ή απλά τις έχεις δει με τους κοντρέους;
μόνο 4-5 άντρες ξέρω από τους μικρούς αλλά είναι και γαμώ τα παιδιά ε!
Ο Τρεμόπουλος έχει σπουδάσει στο Ινστιτούτο Κοινωνικής Οικολογίας του Μάρευ Μπούκσιν. Ο Βαλαωρίτης ΜΟΝΟ λέει για υποτροφία από τον Σορος. Η μόνη και πολύ έμμεση και άνευ ουσίας και σημασίας επαφή του Τρεμόπουλου με το ίδρυμα Σόρος είναι ένα οικολογικό άρθρο του σε εφημερίδα που ανήκε στο ίδρυμα. Λάσπη και σπασμένο τηλέφωνο λοιπόν. Διαβάζεις εδώ για την απάντησή του Τρεμόπουλου. ΑΠό κει και πέρα ο μέγας Γκαίμπελς τα είπε μια χαρά! ξέρεις τι
ποστ πικ οβ πιπα στον τρεμοπουλα
Μπούκτσιν
ανατρεπτικά στοιχεία λέει ο καντιρού λιώνω πεθαίνω αχαχαχαχχαχαχαχαχα
τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.
Επειδή δεν εχω παρακολουθήσει και πολύ την κουβέντα, παρα μόνο σημεία της, και δεν ξέρω αν ήδη έχει αναφερθεί (και βαριέμαι να ψάξω και 45 σελίδες :P ), μπορεί κάποιος να μου πει με δυο λόγια, κατα πόσο ευσταθεί με τον τρέχοντα εκλογικό νόμο, η μαλακία: "το ποσοστό των κομμάτων που ψηφίστηκαν και έμειναν εκτος βουλής ουσιαστικά βοηθά τη δύναμη του πρώτου κόμματος" ;
Σε άλλα νέα, πριν λίγο πετυχα στο youtube, την παρουσίαση του ανταρσυα στην ετ1, και ήταν απο τις λίγες φορές που βρήκα μια σοβαρή και αρκετά συγκεκριμένη παρουσίαση θέσεων σε τέτοιου είδους εκπομπή χωρις ιδιαίτερες γραφικότητες και παραμύθια με δράκους και κοκκινοσκουφίτσες.Για όποιον ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=cfQh5-7ejgA Παρ' όλα αυτά, ακόμη δεν είμαι σίγουρος για το τι θα το ρίξω την κυριακή :|
μπορώ να κάνω κοννέ με ωραία κοκκινομάλα χωντροκώλα υποψήφια του ΕΕΚ στον νομό Μαγνησίας.
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=105052
Βλέπουμε όλοι τελευταία Ελληνοφρένεια χωρίς πολλά πολλά - έχει Σάββα-Σαμπετάι Μιχαήλ.
Απλώς, υπάρχει ένα σενάριο στο οποίο το πασόκ δε θα έχει αυτοδυναμία αν το ποσοστό των εκτός βουλής είναι κάτω από ένα νούμερο, κάπου στο 6%, ενώ μπορεί να την έχει αν είναι παραπάνω. Δε νομίζω ότι είναι κάτι που πρέπει να σε επηρεάσει. Οντόπικ, μάλλον θα το παίξω αμπεμπαμπλόμ μεταξύ σύριζα ανταρσύα και οπ μέσα στο παραβάν.
Σήμερα στις 8 στο πρώτο κρατικό κανάλι έχει προβολή της προεκλογικής συγκέντρωσης που κάνουν τα κλούβια αυγά :fear:
χτες τα πε καλα ο προεδρας (ενας ειναι ο προεδρας)
Ο τύπος είναι παραπάνω από συγκινητικός, και στην τελική αν εξαιρέσεις το αστείο της υπόθεσης, η αστική άποψη του είναι πολύ σεβαστή και σωστή. Τον θεωρώ σοβαρό λόγω τιμιότητας και πάθους και ειλικρίνειας σ' αντίθεση με τ' οποιοδήποτε πασοκ, νεα δημοκρατία ή όποια άλλη παραπλήσια αρχιδιά θες.
για ποιον λέτε;
Αν κρίνω απ'τα λόγια Βικότνη, λογικά Βασίλαρο Λεβέντη
..
:pink:
1. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ
2. μου 'χε μοιράσει προκήρυξη σε ένα αντιρατσιστικίο μια που μου θύμισε την ιωάννα πηλιχού στο πιο indie. ακόμα τομπαίζω.
3. Τσέκαρε και συνέντευξη του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
δεν υπαρχει αυτη η διακαναλικη παπαρια που γινεται τωρα
σειρά μου
..
:P
έντιτ: :pink:
Εσείς οι 7 που ψηφίσατε ΝΔ φανερωθείτε τώρα και πείτε ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ;
συνολικά ΝΔ+ΛΑΟΣ κοντράρουν τα ψηλότερα ποσοστά! Αποκαλυφτείτε ρε ΚΟΤΕΣ!
peite kialla gia savva mixail.me exei goitefsei
http://athens.indymedia.org/front.ph...cle_id=1058494 ποσότητα και ποιότητα:razz:
κάντιρε, δηλαδη πολιτευεσαι Καβαλα και ψηφιζεις σαλονικη; δε μπορεις να ψηφισεις τον εαυτο σου; δε θα ριξεις κωλοχαρτο φετος;
έτσι είναι οι υποψηφιότητες μπαλαντέρ.
Σε τέτοιες πολιτικές συγκυρίες (των 2 τελευταίων χρόνων: απίστευτη διαφθορά, άνοδος της ακροδεξιάς, αλλά και πολλά μικρά κόμματα με αισιόδοξο προγραμμα) είναι το λιγότερο αφελής όποιος δεν πάει να ψηφίσει ή το ρίξει άκυρο. Δεν μπορείς να έχεις πάντα γνώμονα την ιδεολογία στην πραγματική πολιτική. Χρειάζεται και ευελιξία στην σκέψη ώστε να εκμεταλλευτείς κάτι όσο γίνεται υπέρ σου.
λοιπόν εγώ αυτή την αηδία δεν την καταλαβαίνω πια (ναι, μπαίνω σε διάλογο με τον Καντιρού αλλά απευθύνομαι σε όποιον άλλον θέλει να μου αλλάξει τη γνώμη).
Η αποχή ΕΙΝΑΙ άποψη, δεν καλύπτομαι από κανέναν τόσο ώστε να ψηφίσω, αδιαφορώ αν τα επόμενα 4 χρόνια χειροτερεύσουν κι άλλο τα πράγματα εξαιτίας της αποχής μου γιατί τη βλέπω σαν επένδυση - αν η αποχή έχει μεγάλο ποσοστό μπορεί να δει κάποιος πιο κοντινός σε ιδεολογία σε εμένα, την καναπεδάκια, το "κενό" στα κόμματα και να προκύψει κάτι καινούριο που να με εκφράζει και να θέλω να το ψηφίσω.
για πείτε.
στις ΗΠΑ η αποχή έφερε τον Μπους, η μείωση της αποχής έφερε τον Ομπαμα. Αλλωστε πόσο καλά γνωρίζεις τις θέσεις των μικρών κομμάτων ώστε να είσαι τόσο απόλυτη στην στήριξη της αποχής. Δεν σε ανησυχεί η άνοδος του καρατζαφέρη; Η διαιώνιση του δικομματισμού;
πώς περιμένεις να αλλαξει κάτι όταν δεν κουνάς ούτε το μικρό σου δακτυλάκι (δηλ. να πας να ψηφίσεις;);
και ποιον να ψηφίσουμε ρε καντιρου? Για μένα είναι όλοι σκατά, και δεν πρόκειται να μπώ στη λογική "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"
χωρίς καμία εμπάθεια, δεν απαντώ στον Candiru, απλά χρησιμοποίησα το post του για έναυσμα για να πω κάτι που σκέφτομαι τις τελευταίες μέρες.
Αν θέλει κανένας άλλος, πείτε.
το γεγονός και μόνο ότι θα πάρεις (έστω και στην τύχη) ψήφους, λέει πολλά για το πανυγήρι των εκλογών
Δεν μπαίνω στην άποψη ότι με την αποχή Μπους χωρίς την αποχή Ομπάμα , γιατί δεν υπάρχει διαφορά :)
Στα δικά μας τώρα , αποχή , ως απαξίωση των εκλογών , ναι κάτω από προϋποθέσεις , αποχή γιατί κανείς δεν με καλύπτει διαφωνώ κάθετα.
Και οι 2 απόψεις έχουν μια κοινή συνιστώσα, την κατάληξη.
Δεν πιστεύω σε μια κοινωνία με ανθρώπους που καταντούν νωθρά μαστουρωμένα ζομπις που αναμένουν καρτερικά την μοίρα τους. Δεν πιστεύω σε ανθρώπους του "Δεν βαριέσαι , εγώ θα κάνω την διαφορά?" , δεν πιστεύω σε ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να πουν.
Η καθημερινότητα του κάθε ένα είναι μια πολιτική πράξη , από το να χτυπήσει ή όχι το εισιτήριο στο μμμ , μέχρι την τσίχλα που θα πετάξει στο τασάκι χύμα , ή τυλιγμένη σε περίβλημα.
Κρίνουμε και κρινόμαστε πολιτικά σε κάθε μας πράξη.
Αν είσαι στην πρώτη κατηγορία , της απαξίωσης των εκλογών , τότε σε ρωτάω , τί κάνεις για την βελτίωση της ζωής σου και όλων μας? Μετέχεις στα κοινά ? ενημερώνεσαι ? σε ενδιαφέρει να "αλλάξεις" κάτι? έχεις αναρωτηθεί πως?
Στην δεύτερη κατηγορία τώρα , δεν νομίζω ότι όντως δεν σε καλύπτει κάτι , αλλά και να μην σε καλύπτει κάτι , σε καλύπτει η απάντηση της πρώτης κατηγορίας:)