ναι οκ καταλαβαινεις την απορια μου με το πανΩ θελω να πιστευω..
Printable View
http://www.sport24.gr/ast/cov/62/620767_b.jpg
ρε βαφει το ματι ο πουστης???
Δεν ξέρω αλλά εξελίσσεται σε αρκετά μεγάλο πινκ τυπάκι, μαζί με Όσκαρ.
o σωτηρακοπουλος καθε φορα και καλυτερος.τις προαλες ελεγε "και ειναι το 2-0" πριν καν σουταρει ο παιχτης(τελικα πηγε αουτ) και χτες ειπε μεταξυ αλλων "στο 62' του δευτερου ημιχρονου" (...) και "σφυριζει το φαουλ,μαλλον θα δωσει και καρτα" (η φαση συνεχιζοταν κανονικα εντωμεταξυ)
βασικα εχει το στομα τους bugs bunny
ελεος ρε ντιντα
ΝΤΙΝΤΑ ΕΙΣΑΙ
ΑΠΟΕΛ 0-1 λέει, χαχαχ!
μπιδι καμ μπακ?
"LOL"
!!!
μαλακα η μιλαν...
ναι μωρη μιλαναρα! :touched:
οκ συμπαθουμε και ρεαλ αλλα το σημερινο διπλο το ειχε αναγκη η μιλαν για θεμα ψυχολογιας κυριως(και για το 20ευρο που μου χαρησε)
ΜΠΡΕΣΚΑ στο τσου λου ρε μλκες
ελα μωρη ομαδα
:touched::touched::touched::touched::touched:
και για το γκολ που ακύρωσε ο ρουφιάνος (αν και δεν είδα το πέναλτι που λέει ότι δεν πήρε η πουτάνα). ματσάρα ε, τέτοια βλέπω και με πιάνει κατάθλιψη.
megali fanela metrise
o korakas ta kane poutana
ειμαστε Μιλανεζοι κ χαιρομαστε αποψε :razz:
sixamenes kai oi dyo , alla oreo mats .
ψοφα μωρη σιχαμενη ομαδα γαμω το σπιτακι.... :(
το διημερο δεν παει καλα για μενα :P
Απίστευτο ματς, δεν έδωσε καθαρό πέναλτυ στην Ρεάλ, ακύρωσε καθαρό γκολ της Ρεάλ, καθαρό επίσης της Μίλαν, και παρόλα αυτά είδαμε πέντε γκολ και τρομερό ρυθμό. Ο κριστιάνο γιατί δεν έπαιζε;
Νομίζω είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Εθνική;
nai .
kai ontws aparadektos o dietitis ,
Καλά, ματσάρα το χτεσινό προφανώς.
Για την ομάδα του Ζίκου, το προφανές θέμα ήταν η μη χρήση του Λεδέσμα. Τεράστιο ρίσκο, ειδικά όταν έχεις τόσο πεσμένο Ντουντού...
Μπραβο στον Κασιγιας,τον αιωνιο πιθηκο που ειναι παντα ικανος για το καλυτερο και το χειροτερο και χθες αποφασισε να με χωσει βαθια μεσα στο κουβα.
Έλα ρε Μιλανάρα
Ματσάρα το Μάντσεστερ - ΤΣΣΚΑ χτες...
Spoiler
επίσης στη Μαδρίτη έγινε χαμός στα τελευταία 20 λεπτά
Μίλαν της ακύρωσαν γκολ κανονικό μάλλον
Bayern δεν πήρε πέναλτυ στο 0-0, αλλά γενικά λίγα πράγματα...κ πολύ λολ το δεύτερο γκολ που έφαγε
και μενα κανονικο μου φανηκε.ασε που ηταν τοσο ομορφο απο την πασα μεχρι την εκτελεση που επρεπε να υπηρχε ειδικος κανονισμος "αυτα μετρανε ο κοσμος να χαλασει"
Προκριση απο σημερα λεει με διπλο???
Οχι οτι υπαρχει περιπτωση να γινει, το βλεπω το 0-0 απο δω εως τη Λιεγη, αλλα λεμε τωρα.
μουφε το πεναλτι που πηρε η μιλαν παντως.
Ε καλα και το γκολ της Ρεαλ πσιλοφσαιντ και το γκολ της Μιλαν του Πατο κανονικοτατο, τι να λεει
ΑΚΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΙ ΤΟΥ Ο ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ
link?
prin ligo pou dokimasa de douleuan..tespa vrika auto : http://livetv.ru/en/webplayer/freedo...631E62145109A/