εννοώ το άγιαξ παο 0-3
Printable View
εννοώ το άγιαξ παο 0-3
αχαχαχαχαχααQuote:
Originally Posted by freak brother
οτι πιο ακυρο αυτο για το μπασκετ
μπραβο
επισης ο αγιαξ δεν το πηρε εκεινη τη χρονια
ναι ρειβεν βγηκαν 100 καθυστερες στο πασαλιμανι και σταρχιδια μαςQuote:
Originally Posted by Raven Lord
και ο οικονομου με τον αλβερτη πανηγυριζαν στο τελ αβιβ και παει λεγοντας
Re ade parata mas pou exete faei olo to anatoliko mplok me to koutali se gipeda drive in. Kalitera na min taxidepso pote ekei.Quote:
Originally Posted by freak brother
Freak λες βλακείες. Δε σου είπε κανείς να δώσεις λεφτά, πέρασαν στην επόμενη φάση μιας πολύ δύσκολης διοργάνωσης και ένα μπράβο είναι απόλυτα σωστό.
me kalypsan oi apo panw kai o akrivws apo panw akoma perissotero
Εγω παντως δεν εχω προβλημα με τη χολη και την πικρα που βγαζει ο freak brother. Ανεκαθεν μου τη σπανε οποια ηλιθια κολληματα εχει καποιος με παικτες που δεν το αξιζουν. Δηλαδη ενταξει, κι εγω βριζω τον Μπασινα λιγο παραπανω απο οτι πρεπει, αλλα ειναι ο Μπασινας ρε γαμωτο. Δηλαδη ελεος, παλτο ο Λουα Λουα γαμω την τυχη μου, εκει που υποψιαζοσουν οτι δεν εχει δει καν το ματς, κανει κι αυτη τη δηλωση και σιγουρευεσαι. Εκτος κι αν ειναι απο τους ΠΛΕΟΝ ακυρους, που για να ειναι ενας επιθετικος καλος πρεπει να σκοραρει 15 φορες στα πρωτα 15 ματς που παιζει. Δηλαδη για τον Νταρκο τι πρεπει να πουμε, οτι ειναι ο καλυτερος επιθετικος του κοσμου?
Up the hammers,πριν την παρούσα δεκαετία έπαιζες σχεδον κάθε χρόνο όυεφα,άρα και αλβανία έχεις "ταξιδέψει" και ουγγαρία κτλ και στη τελική δεν είναι κακό...αν σα λαος δε σνομπαραμε το ουεφα,τωρα θα μπορουσαμε να το ειχαμε κατακτησει πανω απο μια φορα...
Γιατί κακά τα ψέματα,μπορούμε να πάμε ψιλά και έχουμε πάει και ο γαύρος μπορεί να πάει φέτος αλλα όταν τα λουριά πραγματικά ζώσουν τότε πάντα θα υπάρχει ενας κροηφ,ενας λιτμανεν,ενας κοντε και σαβιολα γιατι απλα τα μεγεθη υπαρχουν,δεν ειναι urban legend...
Eπίσης επεισόδια (επεισόδια,τίποτα ακραίο με μαχαιρώματα που αναφέρθηκε αλλα όχι πανηγυρισμοί τύπου 0-3 άγιαξ) είχαν γίνει μονο μετά τη τάπα του βράνκοβιτς και τη λήξη του ματς στο πασαλιμάνι.
Δε καταλαβαινω γιατι το κουράζετε το θέμα...ο γαύρος παίζει μπάλα φέτος και μπράβο του που πέρασε,ας μη το πάμε σε γενικοτερες ευρωπαικες συγκρίσεις που στη τελική δεν είναι υπέρ σας καλως ή κακως.
Βγάζω καπέλο σε κοβάσεβιτς και γκαλέτι γιατί ειλικρινά δεν περίμενα να παίξουν μπάλα και αυτοί όχι απλά παίζουν αλλα βγάζουν ματια,μπράβο τους αν και πιστεύω ότι δύσκολα δε θα τους πάρουν ξανά σε καμια ισπανία/ιταλία ασαπ.
Ελπίζω φέτος να καταλάβατε ποσο σημαντικά είναι αυτά που κοροϊδεύατε μέχρι πρότινος,όπως η τύχη και η ομαδα ή/και ομάδες του ομιλου σε κακή κατάσταση (βλέπε καφενεία και κωλόφαρδος βάζελος που χρονια ακούγαμε) γιατί η καλή μπάλα όταν δεν είσαι στα οικονομικα και μη επίπεδα της μπαρτσα για παράδειγμα,ποτε δεν είναι από μονη της αρκετή...
Kαι για να προλάβω ερωτήσεις τύπου "ποια ήταν τα καφενεία;" κανένα δεν ήταν το καφενείο γιατι καμμια ομαδα οταν φτανει να παιζει στο cl δεν μπορει να χαρακτηριζεται ως τετοιο,αλλα μη μου πείτε ότι οι ομάδες που αντιμετωπίσατε απέδωσαν τα αναμενόμενα έτσι όπως τα περιμένατε ακόμα και εσείς οι ίδιοι στην πλειοψηφία σας μετά το άκουσμα της κλήρωσης....
πχ ο γαύρος θα μπορούσε να είχε περάσει κι άλλες χρονιες αν τα είχε αυτά και ειδικά τη τύχη (βλέπε χρονια με λίβερπουλ και όχι μονο)
Τέλος αποφασίστε επιτέλους ποια συμπεριφορά θέλετε από μη γαύρους εδώ μέσα,το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει.
α και ελα μωρη λυον(ή αλλιως πως λατρευεις μια ομαδα απο το pro) :D
http://img258.imageshack.us/img258/328/benzema2zr1.jpg
http://www.dailymotion.com/video/x3qslz ... n-03_sport
εγω δεν εχω προβλημα απο καμμια συμπεριφορα αν στοιχειοθετειται καπως.
αντε να μου τη δινουν λιγο τα σαλιγκαρια τυπου warlord, αλλα οκ.
Κατα τ αλλα ο Ολυμπιακος εκανε μια πορεια περαν προσδοκιων και παιζοντας στα 5 πρωτα ματς απο καλη εως υπερβολικα καλη για τις συνθηκες (εκτος εδρας στη βρεμη που δε μπορουμε να πουμε οτι εχουν κερδισει και πολλοι εκει) στο 6ο, πηρε αυτο που αξιζε. Μπορει το σκορ να ναι μαγικη εικονα, μπορει να επρεπε να κερδισει με μικροτερο σκορ (αν και δε φταιμε εμεις που χανε οι αλλοι το ΤΣΑΠΙ τον Σανογκο μπροστα) αλλα τελικα κοιτωντας τον ομιλο, ο Ολυμπιακος επαιξε πολυ καλυτερη μπαλα απο βερντερ και λατσιο και χμ, αν δε θελω να μαι και εριστικος, σε γενικες γραμμες και καλυτερη μπαλα απ τη ρεαλ.
πιο πολυ ομως εμενα μου δινει την ιδεα οτι και με οποιον να κληρωθει, θα πουλησει ακριβα το τομαρι του. Κι αυτο μου ειναι αρκετο για φετος.
α, δωσαμε και βαθμοι στην ελλαδα!!!!!! αχ ποσο χαιρομαι!!! και σεις!! που χρονια τωρα λεγατε οτι ξεφτιλιζουμε τη χωρα!!
ο gayρος έπαιξε όπως έπρεπε για να περάσει. όπως κάναμε εμείς παλιότερα και ΔΕΝ καναμε τα τελευταία χρόνια με μαλεζάνι.
και φυσικά όχι μόνο έπαιξε καλύτερα από τη λάτσιο, αλλά έχει και καλύτερη ομάδα. από τη βέρντερ δεν ξέρω, αλλά και οι γερμανοί αποδείχθηκαν σκορποχώρι. έτσι δεν προχωράς στο τσ. λ. εκτός αν είσαι η ρεάλ.
Βλεπω διαφορες στον τροπο του ΠΑΟ με τον τροπο του Ολυμπιακου αλλα οκ.
κι εγώ τις βλέπω αυτές τις διαφορές. Τις τελευταίες φορές που ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία στον Ουέφα ήταν καλά θωρακισμένος πίσω και πολύ αποτελεσματικός μπροστά. Δηλαδή έκανε 4 ευκαιρίες σε όλο το παιχνίδι και έβαζε 2 γκολ χωρίς συνήθως να προσφέρει και τρομερό επιθετικό θέαμα. Αντίθετα, ο Ολυμπιακός εφέτο παίζει μια μπάλα παραγωγική και σε ευκαιρίες και σε γκολ και απίστευτα θεαματική. Και αυτό μου αρέσει τρελά. Το ότι δηλαδή παίζουμε με τσαγανό, προσφέρουμε θέαμα και κοιτάμε κατάματα κάθε ομάδα ακόμα και στην έδρα της(ενώ παλιότερα κοτεύαμε).
εντός και εκτός με βέρντερ ευτήχησε να σκοράρει ουσιαστικά στις πρώτες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν και ειδικά στο 1ο ημίχρονο εκτός και μετά το 1-0 εντός, έπαιξε αρκετά συντηρητικά και αμυντικά, ενώ και η βέρντερ έκανε πολλές ευκαιρίες και στα 2 ματς. καλά με λάτσιο το 1ο ματς ήταν σουπα και για τις δύο ομάδες, ενώ στο δεύτερο πάλι είχε μεγάλη ευστοχία (με λίγες ευκαιρίες 2 γκολ). καλά με ρεάλ εντός ήταν 0 επιθετικά (και αμυντικά άσχετα αν δε δέχθηκε γκολ). ίσως το μόνο ματς που έπαιξε πραγματικά εντυπωσιακή μπάλλα, είναι και το μόνο που έχασε μέσα στη ρεάλ.Quote:
Originally Posted by House Of Low Culture
σα να μου φαίνεται πως έχεις πολύ λάθος πέρα απ' το πρώτο ματς με τη Λάτσιο.
Ρεηβεν για το εκτος με Βερντερ λες οτι ναναι.
ειδικα σ αυτο το ματς, εχουμε χασει 4 ευκαιριες πριν το 1-1 και 2 γκολ που μας ακυρωσαν. Τι εννοεις ακριβως "στις πρωτες ευκαιριες"?
μήπως έχω λάθος και για τη ρεαλ εδώ μέσα?Quote:
1ον, άδικα τα ακύρωσαν?Quote:
Originally Posted by Mitsmann
2ον, εξίσου, ίσως και περισσότερες έχασε η βέρντερ. και εννοώ ότι στο 1ο παίξατε "μαζεμμένα". στο 2ο που ανοιχτήκατε ήσασταν σαφώς καλύτεροι.
τα μαζεύεις σιγά σιγά μου φαίνεται.
[quote=Raven Lord]μήπως έχω λάθος και για τη ρεαλ εδώ μέσα?[/quote:25ydxo40]Quote:
Originally Posted by "House Of Low Culture":25ydxo40
δεν απαντάς
ναι, ψιλοέχεις. Θαρρώ.
ενταξει με τα επρεπε δεν βγαζουμε δουλεια, γιατι με τα επρεπε, τα μισα διπλα του παο επρεπε να ναι ασοι. αλλα βαριεμαι να λεμε τα ιδια.
στο κυπελλο πως πατε? :P
καλά, παίξατε μπαλλάρα, χάσατε ένα τσουβάλι ευκαιρίες και η ρεάλ δεν είχε 2 δοκάρια και άλλες τόσες κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.Quote:
και δε συνεχίζω να μιλάω με τυφλούς :P
ε, γι'αυτό λέω "παίξατε όπως έπρεπε", όπως κι εμείς.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
κι εσείς καλά πάτε στο κύπελλο πάντως.... :twisted:
ρε ρέιβεν τι λες τώρα?
με τα δεύτερα παίζαμε με τη Ρεαλ, τι το αναφέρεις το παιχνίδι?
και μιας που το συζητάμε τώρα: όντως υπάρχει διαφορά στον τρόπο παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό φέτος και στον Παο της ευρώπης. Κατ'αρχάς ο βάζελος βασίζονταν πιο πολύ στην άμυνα και σκόραρε λιγότερο. (το 2001:τέρματα: 8-3 έναντι 11-7 του ΟΣΦΠ φέτος). Αυτό φαίνεται και σε πολλές περιπτώσεις και από το οτι όταν φέτος προηγούμασταν συνήθως δεν κλεινόμασταν πίσω και κυνηγούσαμε και άλλο γκολ.
Δεύτερον, η ανάπτυξη των 2 ομάδων είναι αρκετά διαφορετική, καθώς ο ΟΣΦΠ αναπτύσσεται φέτος κυρίως από τα άκρα, κάτι το οποίο δεν έκανε ο Παο.
Τέλος, η διαφορά του θεάματος που προσέφερε η μια και η άλλη ομάδα είναι κάπως μεγάλη (πώς να το κάνουμε? ). Εξ'άλλου θέαμα δεν είναι μόνο τα γκολ, είναι και οι περίτεχνες ενέργειες, τις οποίες μπορουν να προσφέρουν κάποιοι παίχτες του Ολυμπιακού, όπως ο Λούα Λούα, ο Γκαλέτι και άλλοι. Ο Παο από την άλλη με την Καραγκουνο-ομάδα τί θέαμα προσέφερε???
Άσχετο, αλλά πρέπει να πάρουμε τον Μπελούσι. Μιλάμε για τρελή παιχτούρα...
το 2001-2002 παιξαμε απιστευτη μπαλαρα.. ειχαμε περασει στην επομενη φαση πριν απο την τελευταια αγωνιστικη , ειχαμε παιξει τελεια μεσα στην αγγλια (δοκαρι ολισαντεμπε , χαμενο πεναλτι μαλακα μπασικα) η σαλκε τοτε ηταν πρωταθλητρια γερμανιας (μαζεψε 5 τεμαχια σε 2 αγωνες) και η μαγιορκα στα πολυ πανω της και στο τελευταιο παιχνιδι δεν τρεχαμε να το σιγουρεψουμε αν θυμαμαι καλα μπηκαμε με τα ψιλοδευτερα .
τεσπα τελος
μπραβο σας
καλη πουτσα στην συνεχεια
:D
"Up the hammers,πριν την παρούσα δεκαετία έπαιζες σχεδον κάθε χρόνο όυεφα,άρα και αλβανία έχεις "ταξιδέψει" και ουγγαρία κτλ και στη τελική δεν είναι κακό...αν σα λαος δε σνομπαραμε το ουεφα,τωρα θα μπορουσαμε να το ειχαμε κατακτησει πανω απο μια φορα...
Γιατί κακά τα ψέματα,μπορούμε να πάμε ψιλά και έχουμε πάει και ο γαύρος μπορεί να πάει φέτος αλλα όταν τα λουριά πραγματικά ζώσουν τότε πάντα θα υπάρχει ενας κροηφ,ενας λιτμανεν,ενας κοντε και σαβιολα γιατι απλα τα μεγεθη υπαρχουν,δεν ειναι urban legend..."
To uefa file snomarete apo mono tou ws diorganosh. Einai logiko mias kai ekei pezei oti periseyei apo to champion league. To oti einai o mono efiktos stoxos gia ellhnikh omada einai, alla opws kai na to kanoume exei poli anipolopsia kai kamia sxesh me thn glamouria-provolh tou CHL.
Otan gemizete mployzkia me xwres tou anatolikou mplok kai to lansarete san gamaw egw loipon sou lew mi swsw kai taxidepso pote ekei. Xilies fors na trww kathe xrono ta moutra mou me tous kaliterous para na pigenw sthn mlada mpoleslav me pithanothtes na paw stous 8 h tous 4 tou uefa.
Ας γινουμε λιγο βαζελοι κι εμεις να μας κατσει Πορτο και θα δουμε για ποια πουτσα θα μιλαμε μετα. Ειδικα αν παρουμε κανα 2-3 παικτες τον Ιανουαριο.
υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας οπότε δεν το συνεχίζω...Quote:
Originally Posted by Scarbaf
μην ξεχναμε και την κοντρα διαιτησια στα ματς με ρεαλ μεσα-εξω,λατσιο μεσα-εξω και βερντερ μεσα
.
μπα, μιλάτε εσείς για διαιτησία? νόμιζα ότι εμείς είμαστε οι γκρινιάρηδες. :P
Κι εκει υπαρχει διαφορα φιλοσοφιας, εσεις γκρινιαζετε οταν χανετε και εμεις γκρινιαζουμε παρα το οτι κερδιζουμε. :P
ε αν μη τι άλλο δε συναντήσαμε και τις ευνοϊκότερες των διαιτησιών, ε παιδάκια?
τωρα θα πεταχτει απο το πουθενα ο Δωνης!
:!:Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σας θέλουνε για αντιπάλο στους 16. Πως νιώθετε?
Και οι τις Μπαρσελονα διαβαζω οτι εχουν την ιδια αποψη. Επομενως η απαντηση ειναι: Περιζητητοι!
Θα λέγατε ότι σας δίνει κάποιο στυλ?
Θα λέγαμε ότι θα ήσασταν η δεύτερη επιλογή, απλά τυγχάνει να μην παίζετε στη γαμημένη διοργάνωση, ή κάτι τέτοιο.
Εντάξει.
:shock: :) :| :P :!:
ρε φιλε, dead in brains, μας νοιαζει.
Κατα τ αλλα οι οπαδοι του Ολυμπιακου, θελανε παναθηναικο στο κυπελλο ελλαδας. Πως νιωθεις?