μην κατεβασετε το mpeg που εχει βγει τωρα.λειπουν σκηνες και απ'οτι λενε και το τελος.
Printable View
μην κατεβασετε το mpeg που εχει βγει τωρα.λειπουν σκηνες και απ'οτι λενε και το τελος.
Dexter.S04E10.Lost.Boys.HDTV.XviD-FQM αυτό;
αν βγηκε hdtv καλως.απλα πριν που τσεκαρα υπηρχε μονο το mpeg.
edit:τωρα που ξανακοιταξα,εχω την εντυπωση πως ειναι το ιδιο αρχειο....δεν το ρισκαρω ακομα και θα περιμενω το mkv.
Dexter.S04E10.720p.HDTV.x264-RED
an kai tin proigoumeni fora eixe vgei proper tou red release.
το επεισοδιο προχωραει αυτο το μεγαλειωδες που εχει χτισει η σεζον στα τελευταια της.2 ακομα και αν δειτε το trailer του επομενου στους τιτλους τελους του σημερινου θα παθετε αυτο που εχω παθει εγω τωρα και θελω να συρρικνωσω τις 2 επομενες βδομαδες σε 2 δευτέρες.
ειλικρινα,εχοντας στο μυαλο οτι η τελευταια σεζον θα ειναι η επομενη,δεν μπορω να διανοηθω πως θα τελειωσει αυτη η σεζον φετος...Spoiler
Ante? to teliwnoun tou xronou? Ntax foverh seira , foveroi xaraktires.Vevea o Hall mallon stamparistike se auton to rolo :) Eida tis proalles to Gamer (moufa) kai me to pou emfanistike o Michael Hall eskase xamogelo :D Diskola 8a vgalei ton dexter apo panw tou.
Ω ΡΕ ΦΙΛΕ!
Spoiler
Six feet under den exw tsekarei akoma, kana 2 eps eixa dei alla de me kolhse.8a to xanatsekarw kapia stigmi.H8opios nai poli kalos.Gia kapio logo eidika sto gamer mou 8imise kati apo Jim Carrey btw.
τωρα το ειδα->
Ω Μ Α Λ Α Κ Α
Spoiler
Stoopid fuckin' cunt. Τρόμος.
ta 2 teleutaia episodia einai kataplhktika. O trinity einai foveros.
alla
Spoiler
Kata ta alla oti eipe h panw.
Μα ρε συ
Spoiler
Spoiler
Spoiler
btw ο τριάδας (lol απαράδεκτη μετάφραση) δεν έπαιζε στο cliffhanger με τον σταλόουν?
Spoiler
Spoiler
Spoiler
α νομιζα το φιναλε της σεζον
Spoiler
Spoiler
χάος πανικός ολοκαυτωμα.
σε μια βδομάδα από τώρα.
Spoiler
Χαμός πραγματικά, στο μεγαλύτερο μέρος ήταν διαδικαστικό αλλά και πάλι
Spoiler
twra to da...gamw itan...pame gia megalo finale
Spoiler
ξενέρωσα λίιιιγο.... το επεισόδιο αν και αναγκαίο ήταν νομίζω μέτριο....
Spoiler
εγω απλα καταλαβα πως γουσταρεις κουτσομπολιο
Καλό.
Spoiler
!
Spoiler
Po leme.Ntax.TO TELOS.
wtf.Spoiler
Όχι.ρε.φίλε.
Μαλακία το τέλος, αλλά οκ.
Τι να πω, δεν γίνεται, βασικά ο,τι λέει ο Abruzzi στο spoiler. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μιλάμε για την καλύτερη σεζόν ε;
edit:
Spoiler
Πω ρε πούστη μιλάμε για την πιο τέλεια σεζόν ε.
ελληνικοί υπότιτλοι έχουμε;
Ναι βγήκαν στο xsubs.
fuck e μας γαμησε κανονικα
Spoiler
Spoiler