Βασικά χωρίς να θέλω να παρέμβω, στο ποστ του holc αναφέρεται μόνο η καταστολή. Αν θες να μιλήσεις σε έναν δεξιό (όχι τον Μόστο συγκεκριμένα), το "μας δέρνουν" δεν αρκεί, imo.
Printable View
Βασικά χωρίς να θέλω να παρέμβω, στο ποστ του holc αναφέρεται μόνο η καταστολή. Αν θες να μιλήσεις σε έναν δεξιό (όχι τον Μόστο συγκεκριμένα), το "μας δέρνουν" δεν αρκεί, imo.
φαίνεται ότι δεν είναι υπέρ ολων αυτών που γραφεις
αλλα αν θες, σχολίασε αυτα για τα οποία σας προσάπτει
αυτα ας πούμε.Quote:
η συντριπτική πλειοψηφία όσων κατέβηκαν στις φοιτητικές διαδηλώσεις δε θα κατέβουν σε καμία διαδήλωση για το ασφαλιστικό, γιατι μή μου πεις οτι θα κατέβετε και οι 30.000 ε;
Με εκνευρίζει το γεγονός οτι σαν κίνημα δεν έχετε ουτέ δέκα κοινά επιχειρήματα για θέματα όπως το άσυλο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και αν κάποιος σας ρωτήσει απλά "τι χρησιμότητα έχει το άσυλο στο πανεπιστήμιο;" απο καθαρή άγνοια, του επιτίθεστε λες και είναι μια πληροφορία που την έχουμε στο DNA
Μπα.Διάβασε το καλύτερα.Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Επίσης δε νομίζω οτι περίμενες τα ποστ του χολκ για να διαβάσεις απόψεις για το θέμα στην παιδεία και την πουτάνα την κοινωνία γενικότερα. (αυτό πάει στον αντίλογο στη δεξιά που λες)
και βασικά κόψε τις κνίτικες παπαριές :!:
επειδή πρέπει να βγω θα απαντήσω κάπως σύντομα, δίνοντας την απόφαση του τελευταίου, νομίζω, Πανελλαδικού Συντονιστικού όπου συμμετέχουν όλες οι σχολές με αγωνιστικά πλαίσια και καταλήγουν σε κοινή απόφαση με κοινά επιχειρήματα ΚΑΙ για το άσυλο και μιλάνε για μέτωπο παιδείας-εργασίας και για το ασφαλιστικό και τις "χαλαρές εργασιακές σχέσεις" και για τις μελλοντικές κινητοποιήσεις.Quote:
Originally Posted by enitharmon
εδώ: http://antilogos.eu/downloads/keimena/SYNT_9_3_2007.doc
Η μεγάλη αλή8εια είναι οτι στην τρέχουσα φάση του φοιτητικού κινήματος, η συνειδητοποίηση της ανάγκης για κοινή πλεύση με το ευρύτερο μέρος της 8ιγόμενης απο τις μεταρρυ8μίσεις κενωνίας, έχει καταστεί σαφέστερη απο ποτέ. Αι συνεχείς εγκλήσεις κε προσπά8ειες για την δημιουργία ενός -επονομαζόμενου και ως- μετώπου παιδείας-εργασίας και σε συνδυασμό με τα τελευταία συμβάντα και δημοκρατίας, η επικοινωνία κε αι κλήσεις για απεργίες κε ανάγκη συμπόρευσης με τα πιότερα εργατικά σωματεία -όπως η ξεπουλημένη μεν, ισχυρή στη βάση γσεε, η αδεδυ, η ελμε, η δοε κε η ποσδεπ-, αι πολιτικές αναλύσεις κε αναγνώσεις οτι η εκπαιδευτική αναδιάρ8ρωση δεν εμφανίζεται σαν ξεκομμένη απο τις υπόλοιπες μεταρρυ8μίσεις στο εργασιακό κα8εστώς κε οτι όσο συνολική είναι αυτή, τόσο συνολική κε η συσπείρωση της βάσης, κα8ιστούν το πρώτο ένα φοιτητικό κίνημα πολύ περά απο το συνδικαλιάρικο και συντεχνιακό παρελ8όν που καμιά φορά εμφάνιζε. Αυτό σαν απάντηση στην νύξη που κρύβει η ερώτηση. Επι του συγκεκριμένου, στα πιότερα απο τα πλαίσια γενικώνε συνελεύσεων που έχω διαβάσει ή γράψει αλλα και στας αποφάσεις των πανελλαδικών και κατα τόπους συντονιστικών, η αναφορά στο εργασιακό εκείνο κα8εστώς αναφέρει σχεδόν πάντα και το ασφαλιστικό κε τπ πάγωμα του απο ταις κινητοποιήσες 8εωρείται νίκη ωραία. Κα8ώς επίσης κε τους μεταλλεργάτες κε τους ναυτεργάτες κε τους δασκάλους-μα8ητές κε τους απωλημένους των ΔΕΚΟ. Και της Sex-Form! Και επειδής γενικά η αλληλεγγύη μεταξύ των κλάδων ειν πολύ καλό πράμα για τους λόγους που περιέγραψα, κάτι το οποίο ίσως είναι λίγο δύσκολο για την μοναξιά ενός απολιτικού τροβαδούρου να καταλάβει, ορισμένοι στηρίξαμε κε στηρίζομε τους αγώνες των παραπάνω 8έση και φύσει. Συμπά8α μας αν δε μπορέσαμε να είμαστε όλοι όσοι τις τρώνε για το νόμο πλαίσιο. Αν όμως εσύ δεν υπήρξες που8ενά τότε 8α πρέπει να γίνω αφοριστικός κε να σε πω να βγάλεις το σκασμό.Quote:
αυτα ας πούμε.[/quote:1ajfzipl]Quote:
[quote:1ajfzipl]Με εκνευρίζει το γεγονός οτι σαν κίνημα δεν έχετε ουτέ δέκα κοινά επιχειρήματα για θέματα όπως το άσυλο, τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και αν κάποιος σας ρωτήσει απλά "τι χρησιμότητα έχει το άσυλο στο πανεπιστήμιο;" απο καθαρή άγνοια, του επιτίθεστε λες και είναι μια πληροφορία που την έχουμε στο DNA
Ανάλογα τα κέφια κε το συνομιλητή το κάνω κι εγώ αυτό. Κυρίως πρόκεται για αυ8όρμητη αντίδραση απελπισίας αναφορικά με το πως μπορεί κάποιος που έλαβε περίπουν την ίδια εκπαίδευση με σένα, μεγάλωσε σε ένα παραπλήσιο -αυτό το εικάζεις συνή8ως- περιβάλλον κε αναμένεις να μπορεί να έχει τα εχέγγυα για να μπορεί να καταλάβει τα στοιχειώδη. Η ανάγκη ύπαρξης του πανεπιστημιακού ασύλοθ ανήκει σε αυτά κε παρ' ότι με υπομονή κε προδέρμ τελικά 8α απαντήσω σε κάποιον που κάνει μια τέτοια ερώτηση, αν υποψιαστώ οτι είναι απλώς προβοκατόρικη ή/και κεκαλυμμένη αντίδραση απο πίσω, 8α απαντήσω όπως αρμόζει σε κάποιον που το στηρίζει πλέον σα 8έση: "Το πανεπιστημιακό άσυλο δεν χρησιμεύει σε τίποτα". Φαντάζομαι οτι υπάρχουν φωτεινά παραδείγματα που 8α αρχίσουν τους πι8ηκισμούς γιατι αντιλαμβάνονται σαν συν8ηματλογία τα αιτήματα του κινήματος, το να πιστεύεις όμως οτι ειναι η πλειοψηφία που τα αντιλαμβάνεται έτσι, σε κα8ιστά απλώς μαλάκα.
Τα δέκα κοινά επιχειρήματα δε μπορώ να φανταστώ σε τι ακριβώς χρησιμεύουν. Εκτός αν κίνημα είναι μόνο οι κνίτες.
εδιτ. αμα διευκολύνεσαι απάντα μου κε μένα στο άλλο, χαρώ το.
ωραία όλα
ξερεις να μιλας. Πείτε μου τωρα, γιατι εκπροσωποι παρατάξεων είναι πάντα οι πιο καθυστερημένοι και αυτοί που δεν ξέρουν να αρθρώσουν ολόκληρη πρόταση.
axxaxa akoma me ta panepistimia kai tous foititarious asxoleiste re?
Αφ' ενός εμείς είμαστε με τις συλλογικότητες και όχι τις παρατάξεις.Quote:
Αφ' ετέρου δεν ισχύει κατι τέτοιο, τι να κάνουμε τώρα ρε παιδί μου.
Ουδείς εκπρόσωπος.
Στο συντονιστικό με λίγα λόγια έχουμε αντιπαράθεση συλλογικότητας και παράταξης.
Δεν υπάρχει σαφής ορίζουσα της ριζοσπαστικής αριστεράς στην ελλάδα και γενικά. Άρα ό,τι και να είναι η ΕΑΑΚ απο άποψη δομών, δεν μπορεί να είναι παράταξη δεδομένου οτι δεν παρατάσσεται σε μια συγκεκριμένη πολιτική συνιστώσα με συγκεκριμένες πολιτικές κατευ8ύνσεις. Τι να κάνουμε τώρα.
Πανω κατω οι κνιτες φταινε και γι αυτο.
Με ποια λογική μία παράταξη αποκαλείται συλλογικότητα, πέραν του ότι εγώ ως stam and the witches μπορώ να επηρρεάσω το σχήμα;
Πέραν της λογικής της ορ8ογραφίας, η λογική που απαντάει περιγράφεται στο προηγούμενο ποστ μου. Τι να κάνουμε τώρα.
10 σχήματα με διαφορετική τάση το καθένα αποτελούν μια συλλογικότητα;
Ό,τι έγραψα.
Αυτό λέγεται ντου, όχι επιρροή!!!Quote:
Originally Posted by stam and the witches
Λόγος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη προς τους σπουδαστές
Πνύκα, 13 Νοεμβρίου 1838
http://img222.imageshack.us/img222/7370/kolok1rf5.jpg
"[...] Η προκοπή σας και η μάθησή σας να μην γίνει σκεπάρνι μόνο δια το άτομό σας, αλλά να κοιτάζει το καλό της Κοινότητος, και μέσα εις το καλό αυτό ευρίσκεται και το δικό σας.
Εγώ, παιδιά μου, κατά κακή μου τύχη, εξ αιτίας των περιστάσεων έμεινα αγράμματος, και δια τούτο σας ζητώ συγχώρηση, διότι δεν ομιλώ καθώς οι δάσκαλοί σας. Σας είπα όσα ο ίδιος είδα, ήκουσα και εγνώρισα, δια να ωφεληθήτε από τα απερασμένα και από τα κακά αποτελέσματα της διχόνοιας, την οποίαν να αποστρέφεσθε, και να έχετε ομόνοια. Εμάς, μη μας τηράτε πλέον. Το έργο μας και ο καιρός μας επέρασε. Και αι ημέραι της γενεάς, η οποία σας άνοιξε το δρόμο, θέλουν μετ' ολίγον περάσει.
Την ημέρα της ζωής μας θέλει διαδεχθεί η νύκτα του θανάτου μας, καθώς την ημέρα των Αγίων Ασωμάτων θέλει διαδεχθεί η νύχτα και η αυριανή ημέρα. Εις εσάς μένει να ισάσετε και να στολίσετε τον τόπο, οπού ημείς ελευθερώσαμε. Και, δια να γίνει τούτο, πρέπει να έχετε ως θεμέλια της πολιτείας την ομόνοια, την θρησκεία και την φρόνιμον ελευθερία. Τελειώνω τον λόγο μου, Ζήτω ο Βασιλεύς μας Όθων! Ζήτω οι σοφοί διδάσκαλοι! Ζήτω η Ελληνική Νεολαία!".
Καλως τον
:pink:Quote:
Ζήτω ο Βασιλεύς μας Όθων! Ζήτω οι σοφοί διδάσκαλοι! Ζήτω η Ελληνική Νεολαία!".
Quote:
Originally Posted by Palladia
Gi'auto ton sapisan st'Anapli.
Hailz!
"φρόνιμος ελευθερία" μλκ. Όμορφο.
των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν, δεν πεινουσαν!
Αυτός εκεί ο μώστος 8α απαντήσει ή αυτό ήταν;
Ban sto fake account tou malaka me synoptikes diadiaksies parakalo.Quote:
Originally Posted by ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Gia deite to sxetiko link kai sxoliaste..
http://athens.indymedia.org/front.php3? ... _id=674069
λοιπόν, εγώ λέω να καταργηθεί το άσυλο και να μπει ειδικό αστυνομικό σώμα στα πανεπιστήμια ώστε να σταματήσει η ασυδωσία των κομματικά ελεγχόμενων συνδυκαλιστών και η μετατροπή του πανεπιστημιού σε κέντρο δράσης περιθωριακών στοιχείων.
ούτως ή άλλως όλα αυτά περι ασύλου είναι παγκόμια πρωτοτυπία! πουθενά αλλού στον δυτικό κόσμο δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. για παράδειγμα, δείτε πως γίνεται στις ανεπτυγμένες χώρες:
http://www.youtube.com/watch?v=HgrFSHZfD1o
you fight with police, you deserved to get tasered.
:headbang:
πλάκα πλάκα, κάτι λέγαμε για την λέξη νομιμόφρων.
* Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων: Ευρυπίδης Στυλιανίδης
Υφυπουργοί: Σπύρος Ταλιαδούρος, Ανδρέας Λυκουρέντζος
με γεια τον Υπουργο
κάργα νεοφιλελεύθερος και υπερ της ιδιωτικοποίησης
Μισό λεπτό ρε παιδιά, αυτό δεν έχει σχέση με την τήρηση του ασύλου ή όχι, 8α μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε χώρο, σε προεκλογική ομιλία, συνέδριο, διάλεξη κτλπ. Ο τύπος έκανε την ερώτηση του -που ήταν και ασήμαντη- και στη συνέχεια υπερέβη τον χρόνο που του αναλογούσε οπότε και του ζητή8ηκε να αφήσει το μικρόφωνο για να μπορέσει ο κέρι να απαντήσει ( αυτός δεν υποτί8εται πως ήταν ο σκοπός της ερώτησης; ). Ο τύπος επέμεινε και άρχισε να δυναμώνει τον τόνο της φωνής του και στην συνέχεια οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον απομακρύνουν. Μέχρι εδώ δε νομίζω κάποιος που παρακολου8ούσε την ομιλία να σηκωνόταν για να τους εμποδίσει. Ε, απο κει και πέρα οι αστυνομικοί στην αμερική τυγχάνει να χρησιμοποιούν tasers για να ακινητοποιούν αυτούς που 8έλουν να πιάσουμν, προκειμένου να μην χρειαστεί να παλέψουν μαζί τους και να τους τραυματίσουν ή να τραυματιστούν οι ίδιοι. Το χρησιμοποίησαν και τον ακινητοποίησαν, ποιός έχει πρόβλημα με όλο αυτό;
Άσε που ο συγκεκριμένος τύπος είναι και γνωστός φαρσέρ και το κάνει συχνά.
και σε γενικότερα πλαίσια, ένα σύντομο βίντεο σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις και την ελεύθερη αγορά:
http://www.youtube.com/watch?v=kieyjfZDUIc
λοιπόν, πούστηδες, πάμε για τρίτο γύρο.
ο οποίος γύρος θα είναι ο τελικός, ο αιμοβόρος, ο νικηφόρος και ο κομουνιστικός. ή αυτοί ή εμείς!!! ή τώρα ή ποτέ!!!
τα ΜΜΕ ήδη δημιουργούν κλίμα πολέμου και αυτά τα "ακραία στοιχεία" που αναφέρει η παρτσόχα στο βίντεο είμαστε εμείς, οι σωστοί και οι δίκαιοι. ή είστε με μας ή είστε είτε ταξικοί προδότες είτε αστοί οπότε όπως και να 'χει, ερχόμαστε για τις κόρες σας μαλάκες. θα τις πλακώσουμε στις σφαλιάρες.
VENCEREMOS!!
απο μάρκετινγκ χαμπάρι μιλάμε, ε;
τι εννοείς, πράκτορα;
κόκκινο σκουλήκι εννοώ ότι αυτό
δεν είναι καλό μάρκετινγκQuote:
ο οποίος γύρος θα είναι ο τελικός, ο αιμοβόρος, ο νικηφόρος και ο κομουνιστικός. ή αυτοί ή εμείς!!! ή τώρα ή ποτέ!!!
τα ΜΜΕ ήδη δημιουργούν κλίμα πολέμου και αυτά τα "ακραία στοιχεία" που αναφέρει η παρτσόχα στο βίντεο είμαστε εμείς, οι σωστοί και οι δίκαιοι. ή είστε με μας ή είστε είτε ταξικοί προδότες είτε αστοί οπότε όπως και να 'χει, ερχόμαστε για τις κόρες σας μαλάκες. θα τις πλακώσουμε στις σφαλιάρες.
VENCEREMOS!!
(αν κι εμένα μ' αρέσει λίγο ως δήλωση)
ναι; μάθε λοιπόν ότι οι κομμουνιστές δεν καταδέχονται να κρύβουν τις προθέσεις τους. δηλώνουν ανοιχτά ότι οι σκοποί τους μπορούν να πραγματοποιηθούν μονάχα με τη βίαιη ανατροπή όλου του σημερινού κοινωνικού καθεστώτος. ας τρέμουν οι κυρίαρχες τάξεις μπροστά σε μια κομμουνιστική επανάσταση. οι προλετάριοι δεν έχουν να χάσουν σ' αυτήν τίποτε, παρά μόνο τις αλυσίδες τους. έχουν να κερδίσουν έναν κόσμο ολόκληρο.
ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩΘΕΙΤΕ!
"μα γιατί δεν απαντάνε;"