xtes htan h teleutaia ypiresia....
:D :D :D :D :D
Printable View
xtes htan h teleutaia ypiresia....
:D :D :D :D :D
Kshpasmenoi polites oloi sas re.
:disco: :pink: :headbang2:
7.5 mines mono akoma kai o fevrouarios me vriskei stin Athina.
4 mines stin Xanthi itan i maximi paramethwrios mou.
GYS kai pedio tou Arews pleon.
Me kapoious apo esas tha ta poume apo konta syntoma. :)
ΓΥΣ είναι μια χαρά
κοίτα να καβατζωθείς κανα χάρτη, είναι πολύ χρήσιμοι για το επάγγελμά μας.
έτσι μπράβο, τσιμέντο και μπετόν σε κάθε τετραγωνικόQuote:
Originally Posted by Raven Lord
jimid πάρε μερικούς και για μένα!!
κάντιρου σκάσε μη σε τσινεντώσουμε.
Πότε θα σε χτίσουν κι εσένα δεν ξέρουμε...
έχω ακριβή ημερομηνία, αλλά δυστυχώς για σένα αργεί ακόμη!
edw exw mexri kai egw xartes tou gys
greek army sou leei meta , se ligo 8a skasoun kai sta torren....
σοβαρά τώρα, ο καθένας με μια αίτηση παίρνει χάρτες κλίμακας 1:50.000 και ισοϋψεις ανά 20 μέτρα, ίσως τώρα και μεγαλύτερης. Δεν είναι και τίποτε δύσκολο. Εγώ έχω ένα σωρό από βουνά που είχαν δημοσιευτεί σε ορειβατικά περιοδικά.
Στις περιοχές των συνόρων και γύρω από μονάδες κάνουν τον δύσκολο ή σου δίνουν με μικρή ανάλυση και ισοϋψεις ανά 100 μέτρα. Η πλάκα είναι πως στο εξωτερικό βρισκεις τα πάντα, ο κόσμος τόχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι. Πάντα καθυστέρες, όταν πλέον μέσω διαδικτύου μπορείς να δεις τα πάντα απο δορυφόρο
Λοστ. Κοίτα λίγο τις ώρες των τελευταίων post μας και φιλοσόφησε λίγο καλύτερα στον ποιον αναφερόμουν πριν πετάξεις τη μαλακία σου plskthx.
den ta dinei ola to gys(kai auta pou dinei ektos apo thn aithsh tous akoumpas kai money)
egw exw autous pou les :)
kai den 3erw kata poso mporeis na deis meso doruforou tis 'euais8htes' perioxes.
edit:Candiru kaneis oreibasia?poio periodiko perneis?
εγώ ό,τι χάρτες έχω είναι από το τει. ένας φίλος που είχε κάνει αίτηση πάντως, τον έγραψαν στ' αρχίδια τους.
Quote:
Originally Posted by Candiru
είσαι τυχερός που δεν είσαι αρχιτέκτονας γιατί θα τα άκουγες :P
στο ΓΥΣ όχι μόνο τα σκας, αλλά τα σκας και χοντρά.
επίσης, εκτυπωμένους χάρτες βρίσκεις κουτσά στραβά. ψηφιοποιημένους όμως? εδώ ο νομός τρικάλων (1:5000) μαζί με τις διανομές και τους αναδασμούς πωλείται στα φωτοτυπάδικα 800 ευρώπουλα.
εγω πάντως ξέρω ότι η διαφορά αρχιτέκτονα/μηχανικού είναι όπως γλύπτη/μπετατζή (ή ζωγράφου/μπογιατζή):PQuote:
για χάρτες: ε, τι νομίσατε τζάμπα θα είναι; εννοείται ότι κάτι δίνεις.
Ναι κάνω ορειβασία από 15 χρονών, διάβαζα Κορφες και Ανεβαίνοντας, τώρα σπάνια τα παίρνω αν έχουν καμιά άγνωστη διαδρομή. Πάντως έχω και μια σειρά από χάρτες του ΕΟΤ, όμως είναι κουραστικοί οι χρωματισμοί, οι παλιοί του ΓΥΣ είναι πάρα πολύ καλοί, μόνο που πολλά αλλάζουν στο τοπίο από χρονια σε χρονιά (δρόμοι, φράγματα, χιονοδρομικά, νταμάρια, κλπ) και χάνεις τον μπούσουλα
den dyskoleythka ka8olou na brw tis monades pou perasa se kalh klimaka apo to google earth pantws...Quote:
Originally Posted by The Charon
oi xartes autoi den exoun monades.....
Προς Raven Lord: γιατι?? Έχεις άχτι τους αρχιτέκτονες?Quote:
Προς Candiru: Μέγα Λάθος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Απλά καμία σχέση!!!Και αν θες μπορώ να στο αποδείξω και να σου εξηγήσω και ακριβώς τις διαφορές, αλλά άλλη ώρα, τώρα είναι πρωί και βαριέμαι να γράφω. :yawn: :yawn: :yawn: :yawn:
ξεκόλλα ρε, δε βλέπεις τα :P
profanws ennoei tis perioxes pou htan oi monadesQuote:
Originally Posted by The Charon
profanws ennow oti den einai to idio pragma ena zoom tou google earth me dia8umata/azumou8ia/trigwnometrika/onomasies ktl ktl
kala nte...
εσυ γενικα λες οτι σου κατεβει. Οπως και τωρα...Αρπα μια και απο μενα λοιπον....Quote:
:moutza:
Εμ, συμφωνώ με Candiru βασικά :?
ε τοτε και εγω σταματαω να σου ανεβαζω τους Circle!!!!
:P
exeis ton kiske gia avatar kai future world gia location ara 0.Quote:
Originally Posted by H.
:moutza:Quote:
Rush θα μου εξηγήσεις αυτήν την χαοτική θεωρία σου?
Edit: πρώτη φορά βλέπω wannabe πολιτικό να υπερασπίζεται το υπόβαθρο του αρχιτέκτονα. Αλλά λογική Integralzzzz είπαμε.
-Είναι άσπρο το ταβάνι
-Μα όχι είναι μαύρο (μόνο και μόνο επειδή εσύ λες ότι είναι άσπρο)
Mperdeythka. Ante kai gamhsou e.Quote:
Originally Posted by H.
Candiru pernw pisw th moutza. Pardon.
Quote:
Originally Posted by H.
apanthses monos sou kanontas edit.....
αχαχαχχα κάντε σπλιτ!!!
βασικά η διαφορά πολιτικού - αρχιτέκτονα είναι η διαφορά επιστήμονα/δημιουργού - καλλιτέχνη/ουτοπιστή :P
όχι και δημιουργού!Quote:
o politikos einai dhmiourgos? :me scratches head:Apo thn allh ti kserw egw?Emena mou ma8an mono pws klanei to mparmpouni (literally) kai twra paleyw me tis boreies pagwmenes trapezes... :(
Μα καλά, έχει βγει νέος γαμιστερός δίσκος Manowar κι εσύ μας ρωτάς για μονάδες ΔΒ στη Θράκη; :twisted:
Γι' αυτό που ζητάς ψαρούλη δεν ξέρω να σου απαντήσω, αλλά νομίζω ότι ο Raven Lord ήταν εκεί, όχι ΔΒ βέβαια (ίσως ξέρουν και τα παιδιά από Ξάνθη, Σώτος, distortion κ.λπ.).
Μαγειρεία λίγο δύσκολο να τα γλιτώσεις (εντελώς). Τουλάχιστον τους πρώτους μήνες.
Τώρα είναι τόσο ρευστά τα πράγματα από μονάδα σε μονάδα, που δεν γίνεται να σου πει κανείς κάτι με σιγουριά, εφόσον δεν ξέρεις κι εσύ πού ακριβώς θα πάς. Εδώ στην ίδια μονάδα και από καιρό σε καιρό αλλάζου τα πράγματα (ανάλογα με τον διοικητή).
Πάντως προετοιμάσου ψυχολογικά για πολύ πιο δύσκολα πράγματα τις τρεις πρώτες εβδομάδες στη μονάδα. Ουδεμία σχέση με την κατασκήνωση του ΚΕΝ δηλαδή. Η πίκρα δεν θα φαίνεται τόσο μεγάλη βέβαια, επειδή θα έχεις καθημερινά εξόδους στην αρχή (βδομάδα προσαρμογής κι έτσι).
16i merarxia didimoteixou einai mia kali periptosi giafto pou psaxneis
Εγώ φυσικά έχω διαφορετική αντίληψη του Κέντρου της Καλαμάτας από τον Steel Assasin , οπότε η προοπτική πίκρας στη μονάδα δεν μου καλοφαίνεται..ήδη δεν την παλεύω στο γαμημένο κέντρο-ίσως να έφταιγαν οι κωλοαναφορές-παρελάσεις-κάμψεις-απαράδεκτο φαγητό-τα εξωτερικά αφοδευτήρια τα οποία επισκεπτόμουν μία φορά στις δύο μέρες κ.τ.λ.
kala mh koitas emena, egw eixa neous gia tis douleies autes :D
enallaktikh apanthsh:
a, den to xerame oti oi true warriors pane sto polemo me th proswpikh tous paradouleftra gia na kanei tis deutereuouses douleies....
Κομο, πάντως, οι διαβιβαστές τα έξυναν. αν και δεν πρέπει να είχε πολλούς. για το θέμα της εμφάνισης, εκπαίδευσης κτλ παίζει ρόλο μόνο ο διοικητής και ο ταξίαρχος΄και αυτά τα δύο ως γνωστό, αλλάζουν συχνά.Quote:
Originally Posted by eleventh guardian
Υ.Γ. καντίρου, εμείς φτιάχνουμε έργα ρε! και βάζουμε κι απ'την τσέπη μας με το κωλοσύστημα των διαγωνισμών :P