thx cavity. pragmati gnwrizeis polla gia tous pretty girls make graves
Printable View
thx cavity. pragmati gnwrizeis polla gia tous pretty girls make graves
Ρε δεν τα ξερα ολα αυτά για τον τυμπανιστή, tnx cavity.
Nα τσεκαριστεί και το good health παρακαλώ, το 1ο των pretty girls...
To 1o live τους με Internation Noise Consp στο Αν έκλεισε σπίτια όπως θα βεβαιώσει και ο πόρνος.
η τουρ τους αυτο το μαη παντως ειπαν οτι θα ειναι η τελευταια τους. ετσι ειπανε.
όντως έτσι είπαν λόγω αποχώρησης του Ντρούιτ!Quote:
Originally Posted by cavity
οι Yellow 6 είχαν προλαβει να κυκλοφορησουν τπτ πριν γινουν οι 2bybukowski?
ma den exeis akousei yellow 6? anhkousto!
δειξε το ηθος κ το φιλοτιμο σου και ανεβασε
(βεγκαν αλληλεγγύη)
vegan syntrofe, dystyxws de mporw na se voithisw...
to mono pou hthela na episimanw, me aformi to post sou, htan to eksis shmeio tou prwtou post
syntrofikoi xairetismoi kata talla =)Quote:
Originally Posted by regularpaul
τσαμπα χαρηκα :(
(προσεχε ομως ποτε κουοταρεις τον RegularPavlo γιατι ειναι απο τα φαβορι για απαντηση στο συγκεκριμενο 8) )
ειμαι ξερό κεφαλι ομως:
Quote:
οι Yellow 6 είχαν προλαβει να κυκλοφορησουν τπτ πριν γινουν οι 2bybukowski?
ή κάτι δεν ξέρω, ή κάτι κατάλαβα λάθος από ό,τι λες
πέρα από ένα σπλιτ που έβγαλαν πριν κάτι χρόνια (2000 νομίζω), τι άλλη σχέση έχουν αυτοί με τους 2bB; οι Yellow6 δεν είναι Άγγλοι;
εντελώς τυχαία πάντως διάβαζα μια κριτική ψες βράδυ του Painted sky τουτουνών, έλεγε ότι είναι πολύ ωραίο
ante na pw kiegw th malakia mou,akousa prosfata 3ana to europa in the rain twn sol invictus.
to xa akousei 3ana to 2003 peripou kai de to sygkrathsa kai den to 3anakousa. (tous eixa dei kai live me tous die verbannten kinder evas alla tespa,egw gia na dw ton protector eixa paei :P)
peritto na pw oti to karagoustarw trella auto to albumaki,opote 8elw na mou protinete 3 pragmata.
1) alla albums twn sol invictus
2) alla band san autous kai kana sxetiko album na 3ekinhsoume apo kapou
3)2-3 albums twn current 93 ektos apo to thunderperfect
Α τι ωραία, γκοθιές!
Sol Veritas Lux, Death Of The West, In A Garden Green, In The Rain είναι must από Sol Invictus.
Τώρα γιά παρόμοιες μπάντες... οι Sol Invictus παραείναι μελωδικοί γιά τον χώρο και το μόνο σχετικά παρόμοιο που μου έρχεται είναι οι Backworld ("Anthems From The Pleasure Park" απ'τα καλύτερα άλμπουμς του χώρου ιμο) και οι Ostara ("Kingdom Gone" γιά αρχή).
Τώρα γιά Current αφού θες τα πιό ηρεμοφολκάδικα απ'ότι κατάλαβα All The Pretty Little Horses, το λάιβ Halo, Imperium, Of Ruine Or Some Blazing Starre, Horsey πρέπει να σου κάνουν
λοιπόν.van der graaf generator,μορφώστε με κάποιος
=))Quote:
Originally Posted by xmou
"Still Life", "Godbluff" και "Pawn Hearts" έχω να πω πως είναι εξαιρετικά, μα άκου και τον Kveld που θα στα πει καλύτερα, ωσάν φανμπόης που είναι.
οντως παρανοησα τελικαQuote:
Originally Posted by afroleft
μεταφραστικο λαθος
ζητω δημοσια συγγνωμη και υποσχομαι να το ελαττωσω
Ξεκινάς με το H to He, Who Am The Only One για ορεκτικο. Περνάς στα Still Life και Pawn Hearts για κυριως πιατο. Μετα αν εχεις ορεξη για ψυχεδελειες πιανεις λιγο Τhe Aerosol Grey Machine, ενω για πιο συναισθηματιλικια περνάς στο The Least We Can Do Is Wave To Each Other και Godbluff. Για το τελος αφηνεις το World Records, το Quiet Zone και το Present για να επανεκτιμησεις τον ερωτα που εχεις αναπτυξει γι' αυτους.Quote:
Και αφου τα εχεις ακουσει αυτα και λες τι ομορφος που ειναι ο κοσμος, πιανεις τον κυριο Hammill και ακους μαζι, Fool's Mate, Over, Chameleon In The Shadow Of The Night, The Silent Corner and The Empty Stage και The Future Now. Ε μετα ξερω γω δεν παιζει να μην ακουσεις και τα υπολοιπα.
:) ευχαριστωωω αμφοτερους,εμπρός λοιπόν καλό μου σοουλσικ εντ σατς.
^_^ arigato gozaimasuQuote:
Originally Posted by Khalkji
Bergraven ??
εμενα το fordarv του 2004 μ'αρεσε παντως και το dodsvisioner δεν το χω ακουσει ακομα. ας πουν οι ειδικοι
Αγαπητοί γιούζερς regularpaul και άγνωστε_χ:
Ο Jeffrey Lee Pierce έχει κάνει τίποτα εκτός Gun Club; Ή και τίποτα σε μπλουζοσιγκερσογκραϊτερ στυλ εντός Gun Club γιατί έχω ακούσει μόνο το Fire Of Love (πινκ, δεός, ιστορία κλπ) και το Miami;
γεια σου ρε καλκι ερωτυλε
ειμαι λιωμα οποτε θα τα πω απλα, παρε ολα τα gun club και για μπλουζ, τσιμπα ενα Ramblin Jeffrey Lee οπου ο τυπος μπλα μνπλα μπλα...
θα τα φορτωσω ολα αν μου το θυμησετε
γενικως www.thegunclub.net
Λοιπόν ακούστε τι γίνεται.
Ξέθαψα τo in the fishtank σιντάκι με black heart procession και solbakken και αμέσως σηματίστηκε η απορία στο μυαλό μου : τι εστί solbakken;
όποιος ξέρει κάτι να πει. λινξ καλοδεχούμενα.
ευχαριστώ.
Επίσης να το ακούσετε όλοι το παραπάνω σιντί ε.
Άντε. Ακόμα;
Quote:
;ole ole ole
Ξεκινάς από H To He, Who Am The Only One και συνεχίζεις με Pawn Hearts βασικά. Ειδικά το πρώτο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
λοιπον ακουσα ενα κομματι απο ενα γκρουπ που ακουει στο ονομα Soko Friedhof και ηταν πολυ ωραιο και καλο και προτεινετε τπτ απο τουτους οσοι γνωριζετε
για τον συναδελφο χρήστη ικονοκλαστ και τον Jesse Winchester
:]]]]]
Battle of Mice
θα με διαφωτίσει κάποιος?
Swollen ξεκινα απο το σπλιτ με jesu. Eτσι λεω εγω.Μετα τους κανονικους δισκους =ρ
βασικά άκου μόνο το σπλιτ με jesu. και το sleep & dream απ'το full length.
phish; κανείς;
σαχλαμαρες λεει ο λοκι.
ακου το full length και μετα το σπλιτ με jesu.
βσκ δεν το είχα ψάξει καθόλου γιατί είχα την εντύπωση πως είχαν πολλές κυκλοφορίες
γ΄αυτό ήρθα εδώ
θα τα πάρω με χρονολογική σειρά απ'ότι φαίνεται
θενκς πάντως εε :)
Vasika mia xara einai kai to split kai to full length.. merika pramata pane analoga me tis prosdokies tou kathenos
ξεκινάς με ikonoklastQuote:
Originally Posted by LokiTricksterGod
προσωπικά δεν έχω καμίαQuote:
Originally Posted by Kalt
δεν έχω ακούσει ούτε νότα από δαύτους, τους ξέρω μόνο ακουστά χωρίς να έχω ιδέα τι παίζουνε
κατέβασα πρώτα το σπλιτ τελικά
κ το βάζω τώρα
για να δούμε
εντιτ: :shock: τζιζους γκαντ! τι'ναι τούτοι ωρέ?
tragedy.ti akoume?
vengeance.Quote:
Originally Posted by Daffy