εμενα που και που με εβγαζε ιο το ατιβαιρους οταν ανοιγα καποια θρεντ
τωρα εκανε αυτο και εμενα + το πανω φακτ
Printable View
εμενα που και που με εβγαζε ιο το ατιβαιρους οταν ανοιγα καποια θρεντ
τωρα εκανε αυτο και εμενα + το πανω φακτ
Χρειάζεται SSL το site για να μη θεωρείται scam.
Το παρακάτω site παρέχει δωρεάν ssl, απλά νομίζω χρειάζεται update κάθε 3 μήνες.
https://letsencrypt.org/
μόλις γύρισα από διακοπές :D (Θα υπάρξει ποστ με ντοκουμέντα) θα το δω και θα επανέλθω
Δεν είναι μόνο το ssl
χα :) εχασα το τσατ ... μόλις το βρω θα το φέρω :D
και θα μείνει μέχρι να δω ότι είναι οκ για να τους πω να το βγάλουν
έκαναν ριβιού και το έβγαλαν :D
(σε κάποια άλλα φορα -ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΕΜΕ - παραμένει)
Θα ασχοληθώ και με το SSL σύντομα να είμαστε uber γαμάτοι με encyrption και ΊΣΩΣ και με δώρα όπως ταπερ, τρέσες και αλλά πολλά εκλεκτά αντικείμενα
ίσως χρειαστώ ΧΕΛΠ για το ΣΣΛ θα ενημερώσω
δεν κάνουμε ένα ντου στο ρόκιν να θυμηθούμε τα παλιά
edit: να τους στείλουμε τον ον******ο καλύτερα
Δε λειτουργούν τα πινκς (δεν ξέρω για μούτζες, στο σεξξξιον μόνο πινκάρω)
ρε μου λειπουν οι μουτζες και τα πινξ αφανταστα. ειδικα σε κατι προμοτ γιορσελφ που θελω να στελνω καρδουλες σε ινσταντ μπονερ κτλ./ καντε κατι
Ναι, αλήθεια, τι έγινε με τα εμοτικόνς, γιατί δεν τα βλέπουμε πλέον στο πόστινγκ νιού ποστ?
Δε μιλάμε για τα εμότικονς WBRB, ήσουν απών σε μια μεγάλη φάση του ER φοβάμαι.
Είναι αυτό που έμπαινε πάνω στην κορυφή του ποστ πέιτζ ε? Στην ουσία upvote/downvote.
Στις επόμενες ημέρες σκέφτομααστε να κάνουμε κάποιες αλλαγές σε σκινσ και τέτοια για πολύ συγκεκριμένους λόγους που θα ανακοινώσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος !
Μέχρι τότε Stay Heavy \m/
κάντε το ροζ
Και πάλι καλύτερο από το bright
μόλις χαλαρώσω λίγο θα τα φάω όλα τα σκινς κα ιθα βάλω καινούρια μάλλον γιατί κάποιο είναι injected και κάνει μαλακίες και εγώ δεν τα σηκώνω αυτά!!!!
Άλλαξε τη cga κάρτα σου και θα φτιάξουν όλα.
Κάτι γαμήθηκε με το dns , σε λίγες ώρες λογικά όλα θα είναι back to normal
Έλα παραδέξου το, έληξε το certificate. Ακριβώς 3 μήνες από την αλλαγή, 7/3. :p
οχι, πήγα να περάσω dnssec και κάτι έσπασα :)
Αύριο 26 Ιουλίου παραμονές του Αγίου Παντελεήμονα (μεγάλη η χάρη του) αν προλάβω θα βγάλω το φορουμ για λίγο οφφλάιν για κάποιες "αλλαγές"
Μην τρομάξετε <3
Παίζει να γίνει κάτι με τα παλιά youtube links? Μπαίνω στο US Metal θρεντ να γεμίσει η μέρα ΑΤΣΑΛΙ και βγάζει μόνο άδεια ποστς :-(
το πρόβλημα είναι στο ότι πλέον λόγο SSL connection το api δεν βγάζει τα youtube videos.
"ΝΟΜΊΖΩ" ότι για να φτιαχτεί θέλει να πειράξω κάτι στον κώδικα που να περνάει αντι για "http://www.youtube.com/watch?v=" να περνάει "https://www.youtube.com/watch?v="
Αν κάποιος έχει τον χρόνο να βρει την αλλαγή έχει καλώς, αλλιώς πρέπει να το ψάξω μόνος :)
Κακο ψοφο, αργησε 4-5 χρονια. Να ειχε ακομα πινκς να εριχνα 200. :pink:Quote:
15 Αυγούστου θα γυρίσει το ER σε read only
Τέλος Αυγούστου το ER θα κατέβει.
Όποιος ενδιαφέρεται για να το κρατήσει μιλάει κατ ευθείαν με DragonLord
Επειδή δεν είναι θέμα προς συζήτηση το thread γίνεται lock. Τα παιδιά που βοήθησαν οικονομικά και θέλουν χρήματα πίσω μου στέλνουν personal message και βρίσκουμε τρόπο επιστροφής.
Χωρίς παρεξήγηση και να είμαστε ντόμπροι personal messages που θα έχουν θέμα σχετικό με το topic δεν θα τα απαντήσω.
Μερσί
ξέρεις τι μου θυμίζεις ρε φιχχχχχερ? τον τύπο που πάει κάθε γαμημένη μέρα σε ένα μπαρ και γκρινιάζει για την εξυπηρέτηση, τη μουσική, τις τιμές, τα ποτά, την καθαριότητα, τους θαμώνες ή όποιο άλλο γαμημένο λόγο σκεφτεί και αντί να σταματήσει να πηγαίνει στο μπαρ, παρακαλάει να κλείσει.
:touched:
συνήθως αυτοί που περιγράφω πιστεύουν ότι ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι έχουν πρόβλημα εκτός από τους ίδιους, οι οποίοι είναι πάντα γαμάτοι :touched:
αυτό προφανώς το πιστεύεις μόνο εσύ :touched: