Καμία σχέση με games αλλα όταν αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις για τα mms στο κιν μετά απο πόσο καιρό μπορείς να στείλεις?
Printable View
Καμία σχέση με games αλλα όταν αποθηκεύσεις τις ρυθμίσεις για τα mms στο κιν μετά απο πόσο καιρό μπορείς να στείλεις?
από χτες το βραδυ μου κάνει μαλακίες η dsl...συνήθως (όχι μονο τότε δηλαδή)μόλις παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο σπίτι πέφτει η dsl και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξανασυνδέεται...έστειλα και email στην οτενετ αλλα αποσο ξέρω έχουν απεργία μέχρι αύριο οποτε περνώ ταρχιδια μου
μεσολάβησε η χτεσινοβραδινή καταιγίδα με τους κεραυνούς κτλ αλλα αποσο μαθαίνω από γείτονες κτλ δεν έχουν κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο or smth
α και για να μη το ξεχάσω το ένα από τα 2 τηλεφωνα του σπιτιού έχουν τρελό θόρυβο από εκείνη την ώρα σε σημείο να μην ακούς τίποτα
έχει συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο?ξέρει κανεις κάτι επί του θέματος?thanx in advance κιετετοια
Αυτό ακούγεται σαν πρόβλημα με splitterάκια. Έχεις σπλίτερς σε όλες τις γραμμές;
Αν και θα ήταν περίεργο ξαφνικά να τα χρειάζεσαι, ενώ τόσο καιρό δεν είχες.
ye,θα περιμένω βασικά μέχρι αύριο που νομίζω τελειώνει η απεργία να πάρω τις βλάβες τηλέφωνο or smth απλά έλεγα μήπως είχε αντιμετωπίσει κανεις το πρόβλημα αυτό και ήξερε τίποτα παραπάνω
μου κάνει εντύπωση βασικά το ότι έγινε αμέσως μετά τους κεραυνούς που πέσανε νωρίς χτες το βραδυ
A, δεν παρατήρησα το θέμα της κακοκαιρίας. Τότε, ναι, μάλλον κάποια μαλακία παίχτηκε στις γραμμές τους.
Διάβαζα καποια previews του Age of Conan και φαίνεται να είναι πολύ καλό.Ψιλογούσταρα! :D
καλά η τεχνική υποστήριξη της οτενετ μέσω email δε παίζεται λέμε
απάντηση του στυλ : αγαπητέ κύριε τηλεφωνήστε στο τάδε νούμερο για περαιτέρω πληροφορίες
σώπα ρε...
Nai re, tha gamaei , an kai tha argisei ligo (maio 07).Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Phgene http://community.ageofconan.com/ kai diavase to f.a.q.
Epishs to http://conan.ch/conanonline/interview_quotes.htm einai polu kalo an den variesai, exei developers quotes.
tha einai kai afto sindromitiko?
Yeap.Σε φάση WoW.Το παιχνίδι θα κάνει καμια σαραντάρα ευρά και θά έχει συνδρομή φαντάζομαι γύρο στα 13 με 14 ευρά.Πρέπει να αξίζει πάντως!Quote:
Originally Posted by One Colour Black
@Ingolemo: Την πρώτη σελίδα που παραθέτεις την ξεκοκάλισα ήδη απο χθές! :D
Τώρα πάω να δω τη δεύτερη! :) Πολύ αργά θα βγει ρε γμτ!Μάλλον
δεν θα ασχοληθώ με το FFXI Online και θα κάνω λίγη υπομονή!
ΕΔΙΤ:Απλά ελπίζω να μην έχει τπτ γραφικά σαν του Oblivion και κλάσει πάνω του το πισί μου(πάλι)!
Quote:
Originally Posted by DarkOmeN
Και σε 3 χρόνια να έβγαινε πάλι ίσως να ήταν καλό να μην ασχοληθείς με το FFXI Online :P.
Xιχι! Δεν έχει πολλή απήχηση στο ΕR το FFXI ε? :DQuote:
Originally Posted by SpiritCrusher
Χα, δεν είναι αυτό. Απλά υπάρχουν αρκετά καλύτερα ΜΜΟ να παίξεις. ΕQ2, EVE, CoH/CoV μέχρι και WoW.
Κάτσε να ετοιμαστεί αυτή η καταραμένη σύνδεση ADSL και τότε θα το ψάξω καλύτερα το θέμα!Quote:
Originally Posted by SpiritCrusher
http://www.worthplaying.com/article.php?sid=37200
Europa Universalis III
από άποψη strategy-ιστορικό βάθος φαίνεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. από θα-βαρεθώ-άραγε-μετά-από-10-λεπτά? άποψη, ε θα δείξει.
ta spaei to (sxetika)neo(beta) google earth
Ας πει κάποιος τι εστί ΑΜ2 socket και κατα πόσο είναι καλύτερο από s939 και αν συμφέρει κτλ γιατί έχω μείνει λίγο πίσω. Thx.
Είμαι με adsl 384 και από εκεί που κατέβαζα με 40άρια τώρα πιάνω 80άρια..why..? :roll:
Όχι ότι με χαλάει.. :P
αναβάθμιση γραμμής ρε πόντιε σε 700άρα+ :P
κάπου εδώ να τονίσω ότι ακόμα περιμένω να μου τη κάνουν 1024 γαμώ το σπίτι τους :)
Αυτό που λέγαν με τον ΟΤΕ?Καλή φάση.. :P
Δεν πληρώνω τίποτα extra, right..?
Double post.. :x
Ξανά edit..
Δηλαδή τώρα είμαι πιο γρήγορος από εσένα..?ΧΟΧΟΧΟΧΟ... :midfinger:
θα μου κλάνεις τ'αρχιδια όμως σε λίγες μέρες xoxoxo,ποιος σου είπε να μη βάλεις έγκαιρα 512?E?E?E? :pink:
80 εσύ,100 + εγώ :D
p.s. τι μαλακίες λέμε sdgsdfg
p.s2 + edit:ναι δε πληρώνεις τίποτα extra
Μέχρι να φτάσει η αναβάθμιση των γραμμών στο ξερονήσι σου μακριά από τον πολιτισμό σώθηκες..ΧΟΧΟΧΟΧΟ... :D
Άσχετο..μιας και δεν σε βρίσκω msn..
Τράβα http://www.metpage.de/multimedia/bootleg_download.html
Βάλαν video από Korea 15.08.06 :headbang:
πιο ξερονήσι βρε παπάρα που ζεις μεταξουργείο και σου κάναν αναβάθμιση τέλη σεπτέμβρη? :rofl:
p.s. κατεβάζω fifa τώρα,λέει το bootleg?
:rofl: :rofl:
Φαντάσου τότε πότε θα φτάσει η αναβάθμιση σε εσένα..του χρόνου τέτοια εποχή κι αν.. :P
Γαμεί το video..τέλειος ήχος, τέλεια εικόνα, πολύ σπάνιο, συλλεκτικό, ούτε ο Ulrich δεν το έχει, ΚΑΘΕ ΟΠΑΔΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ!! :headbang:
μπα μη νομίζεις
περνούν τόσα ναρκωτικά στον οτε που έχουν αναβαθμισει νίκαια και πέραμα πχ και όχι κοντά στα κεντρικά του οτε στην αθηνα
μέσα οκτώβρη θα έχουν αναβαθμίσει παντού σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα πάντως
τελοσπάντων κάλιο αργά παρα ποτε κτλ
Quote:
Originally Posted by DENIZ
Γεια, μου συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα με torrents όμως δεν έχω αναβαθμιστεί. Μάκια. :P
ξέρει κανεις αν τώρα με τις αναβαθμίσεις έχει πάει η τιμή της 2mb στην τιμή της -προ αναβαθμίσεως- 1024?
Bandwidth Up/Down (Kbit/sec)
256 / 1024
αναβλύζω σπέρμα
:D :D :D
πείτε μου σας παρακαλώ τι τιμές να βάλω στα p2p στο upload (όπως πριν είχαμε στάνταρ το 10 limit κτλ)
για να πιάνω όσο το δυνατόν πιο κοντά στο max της γραμμής
20 . (32 έχεις Max upload) . Κάπου το χα διαβάσει :P
thanx
Βρίσκεις ένα DSL speed test και βλέπεις την πραγματική upload ταχύτητα σε kbits/sec. Διαιρείς με το 8 (για να δεις KBytes/sec) και αφαιρείς 3-4.Quote:
Originally Posted by Bullet
Ή μπορείς απλά να βάλεις 20.
αυτά τα test δε τα εμπιστεύομαι ρε c
σε 3 διαφορετικά site να τα κανεις ,3 διαφορετικά αποτελέσματα θα πάρεις
άσε που στο ίδιο site ανάλογα την ώρα που θα το κανεις θα πάρεις και διαφορετικές τιμές :|
110 κβ/ς :touched:
125.7 kb/s
η ομορφιά του να μένεις διπλα στις εγκαταστάσεις του οτε :)
http ε
Μίλησα σήμερα με την Otenet και μου είπαν πως η αίτηση μου έχει σταλεί στον ΟΤΕ ο οποίος θα δώσει το ΟΚ για την ενεργοποίηση της γραμμής.
Παίδες τι σημαίνει αυτό χρονικά?Τι άλλες διαδικασίες υπάρχουν ακόμα?
σημαίνει τα πάντα στη τύχη
μου ενεργοποίησαν πριν 2 χρονια τη dsl σε μια βδομάδα ενώ μου έκαναν αναβάθμιση σε 512 πριν μήνες μέσα σε μιση μέρα
Εγώ με την παραδοσιακή μέθοδο των τηλεφώνων/μπινελικίων/μα-ακόμα-να-κάνετε-activate-το-account-μου κατάφερα να ενεργοποιήσω ondsl kit πριν κανά χρόνο μέσα σε 4 μέρες, με ένα Σ/Κ να είναι μέρος αυτών των 4 ημερών.
Πάντως γενική αρχή είναι κάπου 7-10 μέρες. Συνολικός χρόνος, τόσο η γραμμή όσο και το account. Αν δεις πως πάει παραπάνω από 7 μέρες, ξεκίνα μερικά τηλέφωνα. Αν πάει πάνω από 10, ξεκίνα και μερικά καντήλια. :P
EDIT: Ε να το πω, μου διπλασιάσαν και μένα επιτέλους τη γραμμή. Συγκίνηση κλπ, είναι ωραίο να βλέπεις τα 75-80 κολλημένα. :touched:
Δοκίμασε και κανα torrent, το μόνο 80άρι που θα βλέπεις θα είναι το time remaining
Να αναφέρω ότι μετά τους διπλασιασμούς έχει γίνει της πουτάνας στα DSLAM με αποτέλεσμα να έχουν αρκετοί συχνά άθλιες ταχύτητες. Επίσης η HOL έβαλε traffic shaping στα torrents και emule, γι' αυτό όσοι ψάχνετε εταιρία για δσλ μην την προτιμήσετε. Περισσότερα info στο http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=48797.