Εξίσου ωραιος με τον 1ο κύκλο και πιο κάψιμο σε φάσεις. Επίσης προσπαθώ να αποφασίσω αν η Jen είναι ωραία. Και στο 4ο επεισόδιο είχε και ένα τευχος του Wire να γυροφέρνει!!!.
Printable View
Εξίσου ωραιος με τον 1ο κύκλο και πιο κάψιμο σε φάσεις. Επίσης προσπαθώ να αποφασίσω αν η Jen είναι ωραία. Και στο 4ο επεισόδιο είχε και ένα τευχος του Wire να γυροφέρνει!!!.
θα τους παραπεσε.
Δευτέρα μόλις πάω σπίτι θα το κατεβάσω και προβλέπω κάψιμο για 2 24ωρα.Quote:
Originally Posted by Kveldssanger
ο Σκαης έβαλε χτες 2 επεισόδια The Office
μπορώ να πω ότι είναι με διαφορά ότι χειρότερο έχω δει στη ζωή μου
Με διαφορά είδες κάτι ασυνάρτητο από τη δεύτερη season και με διαφορά εσύ είσαι ό,τι χειρότερο έχει ποστάρει σε αυτό το thread.
karote epeidi opos exo ksanapei se exo gia eksypno kai ok paidi, kane edit grigora grigora to post sou, piase na deis olokliro to office apo tin arxi kai meta tha rtheis apo monos sou sta gonata na zitiseis sygxoresi.
εχει κανεις ολες τις σεζόν απο τα φιλαράκια? αν τις εχει κάποιος , πμ πλζ
Σε αυτό το σημείο εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χρήστες αυτού εδώ του τόπικ για το IT Crowd. Το αγαπώ. Και αγαπώ και σας. Και η Jen είναι ωραία.
Αφού αγαπάτε το ΙΤ Crowd, δείτε και το Garth Marenghi's Darkplace.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΜΕ.
Κατεβαίνει.
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ;;;
:worship: O computer geek από το The office II!!! :rofl:
Good call, Odonian.
Γι' αυτό είμαι εδώ για τα obscure. :P
Ρε συ, αυτή η σειρά.δεν.υπάρχει!!! :shock: Θα ακολουθήσει μελλοντικό post με πιο εμπεριστατωμένες εντυπώσεις.
Τις έχω, αλλά όλα τα dvd είναι αυθεντικά. Και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσω τόσο χρόνο από την (λέμε τώρα) ζωή μου για να κατσω να τα αντιγράψω όλα, εκτός αν βρω εκείνο το κατοστάευρο που έχασα κάπου εδώ.. :P 8)Quote:
Originally Posted by Stormrider