Πόσο πιο παρακμή να ταξιδέψεις σε μια πόλη για να τη πιείς; Απλά μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο και τουριστική μόδα.
Printable View
Πόσο πιο παρακμή να ταξιδέψεις σε μια πόλη για να τη πιείς; Απλά μου φαίνεται εντελώς ηλίθιο και τουριστική μόδα.
δεν πανε για να την πιουνε, πανε για να δουν το αμστερνταμ και ενα απο τα πραγματα που εχει το αμστερνταμ ειναι τα κοφισοπ.
ναι, οι Άγγλοι που πάνε για weekend πάνε για να δουν το Άμστερνταμ.
ναι ναι.
:touched:
Το κάνει άπειρος κόσμος να πάει για λιώσιμο, είναι τραγικό. Και χάνει πιθανότατα την ομορφότερη πρωτεύουσα της Ευρώπης. Σαββατόβραδο συγκεκριμένα είναι εντελώς απάλευτη η red light, μιλάμε για μέχρι και 50 άγγλους να χαζεύουν σε μια βιτρίνα πίνοντας μπύρες και μπάφους. Αν και για να γλιτώσεις απ'τους άγγλους πρέπει να τα απαγορέψεις όλα, λες και στην ελλάδα που έχουμε μόνο αλκοόλ δε σπαν αρχίδια. Απλά εκεί τα έχουν όλα, είναι κοντά, φτηνά, έχει πουτάνες και μπάφους, τι άλλο να ζητήσει ο μέσος διανοούμενος άγγλος.
@αμν, ναι μωρέ αλλά αν θες να βρεις καλή ποιότητα ξέρεις πού να πας, αν ψωνίσεις από όπου νά'ναι (που αυτό είχαμε κάνει) λογικό είναι. Το old church πχ είχε καλή ποιότητα, φαντάζομαι και τα bulldog που είναι και μπόλικα καλά θα είναι.
Εμείς ψωνίζαμε από κάτι μικρά στις γειτονιές και ήταν πολύ καλά. Γενικά αν μείνεις λίγο αρχίζεις να αποφεύγεις το κέντρο που μαζεύεται η αγγλίλα όλη. Δυστυχώς δεν είναι το ίδιο εύκολο να αποφύγεις τη Λάιτζεπλάιν (που έχει επίσης πολλούς) γιατί εκεί είναι μαζεμένα τα λαηβάδικα και τα θέατρα.
exw kataliksei pws o monos logos pou akouw toso suxna poso omorfo einai to amsterdam einai oi mpafoi. den paizei na to upostirizeis k nifalios auto
δεν ισχύει
Το Άμστερνταμ είναι πανέμορφο. Και ναι ήμουν νηφάλιος 99 στις 100 μέρες που πέρασα εκεί.
tha paw belgio gia douleia kai paizei na skasoume mia mera ollandia.
Pws mporw na ferw manitaria stin patrida?
Το Άμστερνταμ είναι πανέμορφο. Και ναι ήμουν KOMMATIA 99 στις 100 μέρες που πέρασα εκεί.
μανιτάρια γιοκ. στα σμαρτσοπ πάντα
πλέον έχουν τρούφες στα ψυγεία. τώρα για τα φέρεις εδώ δεν ξέρω. εγώ είμαι χέστης κ δεν κουβαλησα τπτ
άλλοι φέρανε κ τρούφες κ σοκολάτες (καβατζωμένες πάνω τους) κ δεν έγινε τπτ. ποτέ δεν ξέρεις όμως
απ'την άλλη μπορείς να τσιμπίσεις κάνα grow kit και να το στείλεις εδώ ή ακόμα πιο εύκολα να το παραγγείλεις κ να σου'ρθει.
βγαίνει τσάμπα με τις ποσότητες που βγάζει
Εμείς πάλι έχουμε πετάξει κάπου 300ευ σε grow kit και μόνο το ένα έβγαλε κάτι λίγα.. Τα άλλα αχρηστεύτηκαν.