"oi sygxronoi rythmoi zwis"...
Printable View
"oi sygxronoi rythmoi zwis"...
Ανεβάστε και τπτ που να μην ακούγεται μόνο από κιθαρίστες ε
Αυτο μαλλον δε θα το γουσταρουν οι 'βιρτουοζοi'
http://rapidshare.de/files/830070/St...aon_remix_.mp3
Paidia anevasa ena kommati instrumental pou grapsame me to sygrothma mou.s'enan ypologisth einai grammeno opote h poiothta den einai kai polu kalh,monoi mas to ftiaksame kai hxolhptika na to pw :? ..akouw gnwmes..(mono pou katalathos to exw valei 2 fores th mia miso,opote katavaste to megalo mexri na to svisei o phoebus.sorry.. :| )
Rolander den mou arese.Monotono.Eimai sigouros pws mporeis kalutera.
OK Rolander, το έφτιαξα, κατέβασα και το κομμάτι...
Έχει καλές μελωδίες, έχετε γράψει και ωραία drums. Τα κοψίματα μου φαίνονται λιγάκι... αχρείαστα. Από τα solo αν και έχω καλές εντυπώσεις απλά θα έλεγα ότι δεν έχουν αυτό το κάτι, εκείνη την μελωδία που σου κολλάει στο κεφάλι. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις περισσότερες τεχνικές στη κιθάρα αν και καταλαβαίνω ότι γράφεις την μουσική και μετά την παίζεις...
Overall, είναι καλό - απλά του λείπουν μερικά πραγματάκια που θα το κάνουν να ξεχωρίσει. Δηλαδή μέχρι το 00:58 ακούγεται πολύ promising, μετά τα κοψίματα λίγο με χαλάνε. Στο 1:35 μέχρι και το 2:00... μου φαίνεται κάπως κακοδουλεμένο κιθαριστικά, κάτι του λείπει εκεί. Μετά βάζεις την αρμονία και δουλεύει καλά, μέχρι το 2:26 που βάζεις ένα solo αρκετά 90s :> καλό. Στο 2:44 με χάνεις λίγο αρμονικά, δεν μ'αρέσει, οι επιρροές σου δεν δούλεψαν καλά εδώ - μήπως ήθελες να βάλεις βιολιά; :P Έπειτα συνεχίζεις στο πρώτο riff με τα κοψίματα... outro...
Σίγουρα μπορείς καλύτερα :>
Χα... μου εσβησαν το δικο μου, reason: no downloading φορ loner period(!?).
Αντε, ειδα οτι 6-7 απο σας το κατεβασατε, δε θα παθετε τιποτα να κανετε και κανα σχολιο.
Ayr καλό θα ήταν να το ανέβαζες στο δικό μας ftp για να το κατεβάσουμε όλοι.
Peite alli mia fora to site pou katevazoume ta tracks pou ftiaxnete.. :?:
http://ergb.tacnode.net/Quote:
Originally Posted by PsychoDevil
thelo na anevaso merika komatakia alla den ginete giati den anigi to ftp mou leei oti den mou epitrepete i prosvasi
as me voithisi kanis :)
Erwthsh? synexizetai auto to Thread h oxi? kai an nai poso xwro exei free o FTP server?
To thread sunexizetai. Gia xwro sto server mallon o phoebus 3erei na pei.
Poly wraia, an ola pane exw na anebasw kamposa Backing tracks. Shmasia exei na yparxei kai anöologos xwros