http://i.imgur.com/HwewHku.png
Printable View
εγώ σε έκανα ρηπόρτ. όπως επίσης και ο φίλος σου με το κομιξάδικο δεν έχει αγοράσει ποτέ από το πάμπλικ. τη καληνύχτα μου.
Ναι το καταλαβα οτι μπορει να υπαινισσοταν κατι τετοιο, αλλα ηθελα να του δωσω benefit of the doubt. Δεν εχω κανενα λογο να κανω ρηπορτ στον Ονιμποτσο, ποσο μαλλον επειδη ανεβαζει στατους και εικονες που βριζει χριστοπαναγιες. Κρουξ θα προτιμουσα να μη με μπλεκεις σε οποιεσδηποτε ηλιθιωδεις και παιδιαστικες διαφωνιες εχετε με Ονιμποτσο. Ή τουλαχιστον αν πετας καμια σποντα, θα μπορουσες να εξηγησεις και πως ακριβως εφτασες σε τετοια συμπερασματα.
αλλο διπλά αλλο δίψηφα. επίσης είπες και για -ν.
Κλαίω με το πόσο γκόμενες κουτσομπόλες είστε. Δεν είχα ιδέα ότι ήταν το προφίλ του ονιμπότσα και δεν έβγαλα απολύτως κανένα νόημα από το ποστ του μίνμιν, μέχρι που πόσταρε ο φίξερ. Ο οποίος επίσης ήξερε. Λολ.
τελικά γιατί αυτά γίνονται πάντα με θεσσαλονικείς;
Αγαπιόμαστε, να γιατί!
Σου καλοέκατσε εσένα φίλε Ευστράτιε που η προσοχή του ηαρ πήγε στον Ονιμπότσο ε;
Μην στεναχωριέσαι, πάντα έχεις ΤΗΝ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας...
Γιατί άλλωστε ήμουν συνέχεια εδώ μέσα τα τελευταία δύο χρόνια..
κι είπες να πεταχτείς τώρα που μυρίστηκες πτώμα
στο θέμα μας:
αν τόσο δεν αντέχετε κλάστε τον. Με το να βγαίνει ο καθένας και να κράζει μέχρι και τη γραμματική του ανθρώπου δεν προσφέρει τίποτα, ίσα ίσα τα αρχίδια των υπολοίπων χρηστών που δεν ασχολούνται σπάτε. το 'χετε κάμει διαγωνισμό ποιος θα βρει την πιο εξυπνακίστικη ατάκα για να του την πει. στην τελική, κοιτάξτε σε ποιο θρεντ βρίσκεστε και αναλογιστείτε αν αξίζει τον κόπο.
ονιμποτσος και μινμιν, ποσο στον πουτσο αυτισμο μπορει να κουβαλατε γαμω τα γιαουρτια που εχετε μες το κεφαλι σας; εχετε γινει χειροτεροι απο την γιουλαη και τον φαιρφοξ μαζι ρε πουστη.