ΑΧΑΧΑΧ! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
ΠΩΠΩ ΚΑΚΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑ ΓΑΜΗΣΕ!!!! :shock: :shock: :shock:
Printable View
ΑΧΑΧΑΧ! ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
ΠΩΠΩ ΚΑΚΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ!!!! ΑΧΑΧΑΧΑ ΓΑΜΗΣΕ!!!! :shock: :shock: :shock:
Ντάξει απο τη μία καλή φάση, από την άλλη καθυστερεί το παιχνίδι έτσι...
Καλά έχω πωρωθεί, θέλω να κατέβω να παίξω κανένα παιχνίδι (να παίξω σε workshop λονδίνο δεν το βλέπω καθώς ο στρατός είναι και μισοβαμμένος και δε γουστάρω να έχω κανένα μαλακιστήρι να τα ψαχουλέυει...).. Εν τω μεταξύ τώρα βρήκε να ανθίσει το WH40K στην Ελλάδα...
Ρε σύ, πιστέυεις ότι θα πιάσει η φίφθ εδίσιον γενικά? Είχαμε αυτή την συζήτηση με ένα παιδί το σ/κ και μου έλεγε ότι γι'αυτό βγάλαν και το Απόκαλυπς, για να έχει ο ράντομ κόσμος να παίζει ένα ότινάναι WH40K χωρίς πολλούς περιορισμούς και την φίφθ που θα είναι πολύ στρίκτ.
Επειδή την έχω δει λίγο στα πεταχτά (περα απο τους τρελαμένους στο dakka που την ξέρουν ήδη απ'έξω), πιστεύω οτι θα έχει γέλιο, απλά ακόμη περισσότερο θα θέλω μόνο να παίζω με φίλους που δεν θα μου πούνε ποτέ οτι πυροβολάνε τις κεραίες του commander που φαίνονται (τρου λος κετς). Γενικά το παιχνίδι θα είναι για να παίζεις με μη μαλάκες με γαμάτο τεραίν, να βρίζεις το γκαβό τον heavy weapon-ά που αστόχησε κλπ :)
εδιτ: απλά σκέφτομαι οτι αυτό με τα troops μου γαμάει το deathwing :(
The molecule rule απο turn signals? :PQuote:
Originally Posted by wraithgr
Δεν μας χρειάζονται κόμιξ να μας πουν τι έχουμε ζήσει.. :P (Καλά, όχι προσωπικά αλλά από φίλους που παίζουν και εκτός της προστατευτικής περιμέτρου που λέγεται κάισσα μονόκερως)
Αγόρασα το ρουλμπουκ. Αυτό με την κεραία δεν ισχύει τελικά (θα ήταν γελοίο). Γενικά εγώ κόβω λίγο μάπα τις αλλαγές. Η πράξη θα δείξει.
Α, και κατά τη διάρκεια της απουσίας μου από εδώ, έφτιαξα Imperial Fists 1500 πόντους :roll: όταν έρχομαι Αθήνα ψήνομαι για κανένα purge όποιος ενδιαφέρεται.
Πότε θα έρθεις Αθήνα puny servant of a false emperor?
:pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink: :pink:Quote:
Originally Posted by Harbinger of Death
Δυστυχωσ, λογω επικειμενησ εξεταστικησ, θα αργησω :( θα ειδοποιησω ομωσ οταν ειναι, heretic scum! :twisted:
@SpiritCrusher
:pink: yourself :D
Χμ μόλις ανακάλυψα πως αυτό το πόστ ήταν μπλαστ φρομ δε παστ
2 χρόνια πριν: viewtopic.php?f=28&t=3013&p=504756#p504756
Οι Φιστς ενώνουν τους ανθρώπους. (και όλους τους άλλους με την πούτσα τους :!: )
Χοχοχο. Ιντιντ.
Λοιπόν, ψηθείτε για μάχη είτε αύριο το βράδυ είτε την Παρασκευή. Θα 'μαι Αθήνα.
diaole 8elw k gw na pai3w..
pxio kalo paidi 8a mou kanei dwro to bapsimo sto strato mou? (logw matiwn adynatw pleon na bapsw...)
Κ γιατί είναι απαραίτητο το βάψιμο; :-D