Νέα Φιλαδέλφεια κάπου 1993, 3 γνωστοί μου συνελήφθησαν για το πανό , στο δικαστήριο ο δικαστής ξεφτίλισε τον μπάτσο που τους συνέλαβε.Quote:
"ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ"
Ρωτώντας τον λόγω και που ήταν τα μπινελίκια.
Printable View
Νέα Φιλαδέλφεια κάπου 1993, 3 γνωστοί μου συνελήφθησαν για το πανό , στο δικαστήριο ο δικαστής ξεφτίλισε τον μπάτσο που τους συνέλαβε.Quote:
"ΟΧΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Ο ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ"
Ρωτώντας τον λόγω και που ήταν τα μπινελίκια.
ο Ζεκα ειναι τρελο μηχανακι , ο Ζεσουαλντο που αμφισβητηθηκε απο γκοντζοφυλλαδες κλπ ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης στην Ελλαδα... φοβερη δουλεια. Η ομαδα εχει στρωσει τρελα.. Καρμοιρη μαλακα... με 15 βαθμους διαφορα θα ειναι ο ολυμπιακος μεχρι τα χριστουγεννα? .. γελοιοι αρδ
Για ομάδα που παίζει i) χωρίς κανένα σέντερ φορ, και θεωρητικά ii) χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα (δεν ξέρω αν είναι απαραίτητα κακό αυτό όταν "βασικός" είναι ο Κοτσόλης), iii) χωρίς το βασικό δεξί της μπάκ (αυτό είναι σίγουρα καλό, αφού λείπει ο Βύντρα, αλλά το βάζω για μπούγιο), και επιπλέον iv) χωρίς Βιτόλο, Νίνη, Λάζαρο και v) χωρίς διοίκηση, η ομάδα αποδίδει όχι απλά ικανοποιητικό ποδόσφαιρο, αλλά εκπληρώνει με το παραπάνω τις προσδοκίες που μπορεί να έχει κανείς με όλα τα παραπάνω προβλήματα. Ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι φαίνεται δουλειά του Πορτογάλλου στο να κάνει τον Παναθηναϊκό επιθετικό συνολικά και όχι να κρέμμεται από έναν κίλλερ όπως περυσι. Έκπληξη για μένα μέχρι τώρα, όχι ο αριθμός των γκολ του Λέτο, αλλά ο τρόπος που αγωνίζεται, που δείχνει ένα παίχτη ώριμο και ικανό για πολύ περισσότερα από το να πάρει την μπάλα πάνω στον αριστερό ασβέστη και στη συνέχεια να σουτάρει. Άντε να δούμε πόσο θα την παλέψει αυτή η ομάδα με όλα αυτά που της συμβαίνουν. Καλά αρχίσαμε πάντως.
Υ/Γ: Γελάει ο κόσμος με τον καραγκιοζάκο τον διαιτητή, και τους σέρλοκ χόλμς του γλύκου νερού που έψαχναν ένα μή υβριστικό πανώ, και προέβησαν και σε συλλήψεις μετά το τελος του αγώνα. Μακάρι το συγκεκριμένο παράδειγμα της 13 να το δούμε να γίνεται πράξη σε όλα τα γήπεδα, ανεξαρτήτου χρώματος.
3-1 ο ΟΦΗ:excl:
ευτυχώς πήγα και είδα μπάσκετ :)
kai kei poulo ...
το μπούλο σίχαμα ξεφτιλισμένε
http://www.tsantiri.gr/wp-content/me...is-300x225.jpg
Quote:
Η συμφωνία με τον Τζιμπούρ ήταν για 900.000 ευρώ και ήρθε και ζήτησε 1,2 εκατ. Δημιουργείται το επεισόδιο, λέω στον προπονητή, υπάρχει πρόβλημα στα αποδυτήρια, σίγουρα υπάρχει. Συζητάω ξανά με τον Χιμένεθ και συζήτησα και με τους αρχηγούς, τι να κάνω και είπαν. Να φύγει και έφυγε
Quote:
Η τελευταία πρόταση ήταν και αυτή που εξόργισε τους δύο αρχηγούς οι οποίοι παρενέβησαν τηλεφωνικός στην εκπομπή. Πρώτος ο Τραϊανός, ο οποίος είπε: «Δεν υπήρξε καμία παρέμβαση των αρχηγών της ομάδας, σχετικά με το θέμα της απομάκρυνσης του Ρέφικ Τζιμπούρ από την ομάδα. Ακουσα τι ειπώθηκε και θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είχαμε καμία συζήτηση με τον πρόεδρο. Αυτά τα αποφασίζει ο πρόεδρος και ο προπονητής. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό. Δεν έγινε ποτέ τέτοια συζήτηση, δεν μας ζητήθηκε η άποψη και δεν είπαμε κάτι εμείς ως αρχηγοί και το λέω εκπροσωπώντας όλους τους αρχηγούς».». Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του «Λύμπε», ο οποίος με ακόμα πιο σκληρή γλώσσα, είπε: «Καταλαβάινω την πίεση που δέχεται ο κ. Αδαμίδης. Ουδέποτε υπήρχε ανάμειξη δική μας, των τριών αρχηγών σε καμία υπόθεση πλην των αρμοδιοτήτων μας και ειδικά στο θέμα του Τζιμπούρ. Εμείς τον βρήκαμε στην ομάδα, δεν ήρθε μετά από εμάς», για να προσθέσει ο Δέλλας: «Η ιεραρχία στην ομάδα είναι διοίκηση, προπονητής, παίκτες». Η δυναμική παρέμβαση των δύο αρχηγών ανάγκασε τον Αδαμίδη να αναδιπλωθεί και να διαψεύσει τον... εαυτό του λέγοντας πως ουδέποτε είπαν οι δύο αρχηγοί να φύγει ο Τζιμπούρ.
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ
http://www.gazzetta.gr/article/item/...i-kai-soubinio
Στα ίσα το πρωτάθλημα.Quote:
Χωρίς τους Αλεξάντερ Κατάι και Σουμπίνιο θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Ολυμπιακό, αφού οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν αρνητικά στο αίτημα των Κρητικών για τη συμμετοχή τους στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι δύο παίκτες αγωνίζονται δανεικοί στον ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό και παρότι δεν υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό τους, οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας επικοινώνησαν με τον Νίκο Μαχλά και τον ενημέρωσαν πως θα ισχύσει η προφορική συμφωνία που είχαν κάνει το καλοκαίρι.
ειχαν παιξει καλα στο φιλικο μαλλον..
ενω αν παιζανε και ο καται καρφωνε κανα αυτογκολ ή ετρωγε καμια κοκκινη οι οντονιαν του κοσμου θα χειροκροτουσαν ιπποτικα και θα ελεγαν ¨νταξ τωρα γινονται αυτα στο ποδοσφαιρο!!":touched:
Άλλα λόγια ναγαπιόμαστε.
εγω συμπασχω με συντροφο αδαμιδη γιατι μπορει να ειναι μαλακας και αφραγκος αλλα
εσπρωχνε μαρια μπακοδημου που ειναι αγαπημενο ελληνικο μιλφ
και τους ειχα δει και παραλιακη μαζι και μπραβο του γενικα