Καμία.
Printable View
Καμία.
Οπότε τα water shaders, SSAO κτλ που τους έκραξαν όλοι που δεν τα είχαν στο τελικό game ήταν δουλειά 1 βδομάδας max και δεν ασχολήθηκαν καν. Ωραίοι τύποι.
SSAO στο 360 ή μόνο στη PC version;
Έφτιαξα νέο παίχτη, warrior αυτή τη φορά και κει που έχω καυλώσει, φτάνω σε major bug στο bleak falls barrow. Εκεί που παίρνεις το fus δηλαδή. FML.
εγω εχω φαει καμια 10αρια ctd's μεχρι να βρω settings να παιζει σταθερα μετα το 1.4 και παλι δε ξερω απο που και αν θα μου ρθει.και καπου διαβαζα οτι η σπασμενη εκδοση εχει λιγοτερα προβληματα απο την official του steam.
γενικα πολυ καλο και εθιστικο παιχνιδι αλλα τραγικο port.
λογικά θα φτιάξει σε λίγα χρόνια. δυστυχώς στου Ps3 θα μείνει ως έχει και ας είμαστε στην 2.03 εδώ και λίγο καιρό. χθες πολεμούσα δράκο σε slowmo.
165 ωρες και συνεχίζω. εχω κάνει invest σε πολύ πράμα και εχω 300.000 γκαφρα. ας ειμαι πλούσιος στο skyrim τουλάχιστον
για πες κανα τροπο να βγαλω gold γιατι μπατιρης και στο skyrim απο δω μερια.
χμ.
κλασικός τρόπος
αν έχεις φαιτερ βολευει να ανεβάζεις το στάμινα σου για να κουβαλάς περισσότερο. απο κει και πέρα αδειάζεις οτι dungeon βλέπεις και πουλάς κυκλικά σε merchants κάθε πόλης (μέχρι να τελειώσεις τον κύκλο γεμίζουν προμήθειες).
εναλλακτικός τρόπος
ανεβάζεις τα perks του speech, παίρνεις merchant, investor (ή αν το τεντώσεις το trader) & fence. σαν αποτέλεσμα, τους πουλάς ότι γουστάρεις, κλεμένα και μη και έχουν και περισσότερα χρήματα να σου δίνουν.
εναλλακτικός τρόπος β
μπαίνεις στην thieves guild και βρίσκεις όλα τα fences οπότε κλέβεις και φορτώνεις. αν έχεις ανεβάσει speech (βλ εναλλακτικό τρόπο 1), προχώρα παρακάτω
άμεσος τρόπος
βρες τρόπο να μπεις στην dark brotherhood (οι φονιάδες δλδ) και τέλειωσε τα quest. συνολικά θα χεις βγάλει περίπου 30.000-35.000
α ερώτηση, όσοι παίζετε ακόμα τι λέβελ είστε; οποιος περάσει το 60 να πει
Thieves guild. Έχει μια σειρά από repeatable quests. Κάθε 5 quests στην ίδια πόλη (εκτός από Riften) σου δίνεται ένα special job, το οποίο όταν το τελειώνεις αυξάνονται και τα χρήματα που έχουν οι fences. Όταν κάνεις και τα 4 special jobs, οι fences έχουν 4000 gold έκαστος, οπότε σε κάθε dungeon μπορείς να μαζεύεις ό,τι δεν είναι βιδωμένο στο πάτωμα και να τα πουλάς σε αυτούς.
Επίσης, όταν γίνεις guild master παίρνεις Amulet of Articulation (speechcraft bonus) και το Guild Master Hood (+20% prices). Υπάρχει και αντίστοιχη dragon mask με barter bonus.
ειναι φυσιολογικα τα 24 level σε 50 ωρες ή κανω κατι λάθος;
50 ώρες πραγματικού χρόνου ε? Γιατί εγώ χτύπησα lvl30 γύρω στις 26 ώρες παιχνιδιού.
για ωρες παιχνιδιου μιλαω.αλλα οκ εκατσα λιγο το μεσσημερι και ασχοληθηκα με αλλα skills που δεν τα δουλευα σχεδον καθολου και πηρα αμεσως αμεσως 6-7 lvl.