Τουναντίον, πρώτο ήταν μια χαρά, δεύτερο έως κακό και τρίτο εξαιρετικό.
Printable View
Τουναντίον, πρώτο ήταν μια χαρά, δεύτερο έως κακό και τρίτο εξαιρετικό.
prwto metriotato/apogohteytiko.
2o gamato
3o gamato kai h fash me ton chang htan arketa asteia. genika einai dyskolo na vgaleis gelio me to sygkekrimeno "kolpo" ki omws oi entelws nonsensical eswterikoi tou monologoi htan poly empneysmenoi.
δωστε σειρα στον Τσανγκ λεμε!
LOL, y not... Με βασικό χαρακτήρα Το Πόδι (της κούκλας)! :P
Λόγος που γράφτηκα στο φόρουμ, η μεγάλη αυτή συμμετοχή στην αγαπημένη μου σειρά.
Dan Harmon έχει πει ότι θα τραβήξει 4 σεζόν, η 3η σαν 3ο κεφάλαιο θα είναι το ποιο "σκοτεινό"
Όσο για το 3χ1, εντάξη ήταν αδύναμο σε σχέση μαυτό που έχουμε συνηθίσει αλλα σίγουρα έπεσε κάποια πίεση απο το κανάλι να κάνουν show off όλα τα νέα παιχνιδάκια φέτος. Williams, Goodman κτλ. Το 3ο σαφώς καλύτερο :)
χαχαχ κατι απο south park θυμιζει ε.. που εβγαλαν φωτο τον κωλο του ερικ κ το πασαραν για βυζ-για της μανας του κάιλ
peite poio einai poio omws re paidia na kseroume ti na aisthanthoume..
(edit)
apokalyptei h idia telika oti ta vyzakia einai h 2h fwto.
repeat: ta vyzakia einai h 2h fwto.
τέλειο το 4ο, νομίζω παίρνουμε μπρος.
πιο έπος πεθαίνεις. υπέροχο.
Πραγματικά αψεγάδιαστο επεισόδιο. Ίσως λίγο Τσανγκ σε ένα από τα timelines να το απογείωνε :)
Αλλά, πραγματικά, αυτό το επεισόδιο με έκανε να σιγουρευτώ ότι δεν θα ξεμείνουν ποτέ από ιδέες.
Δεν θέλω να τελειώσει ποτέ αυτό το πράγμα. :touched:
ΟΚ, απλά έκοψα το επεισόδιο στη μέση για να πω τα εξής:
ΜΕΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΜΕΝΩ.
ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΜΕΝΩ. ΜΑΛΑΚΑΣ.
Παναδωτησυνέχεια.
Δεν υπάρχουν λόγια :touched:
Pink σε όλους. Από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς, πραγματικά δεν υπάρχει άλλη κωμική σειρά που να πλησιάζει τέτοια επίπεδα μεγαλείου.