Eκατσε παραθαλασσια εργασια για δευτερο συνεχομενο καλοκαιρι. Χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω.
Printable View
Eκατσε παραθαλασσια εργασια για δευτερο συνεχομενο καλοκαιρι. Χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω.
Θαρρω για το συγκεκριμενο με τον αντραμ φτανουμε. Για θαλασσα μεσα ομως ναι:P
Πρεπει να γινει thread η γωνια του μηχανικου.
Και η γωνια του αποτυχημενου Φυσικου.
ηδη ειμαστε 3-4 δω μεσα.
Πολλές γωνιές εδω μέσα...να'χουμε κάπου να κατουράμε
Στα γρήγορα:
Ο τύπος που είχε την "Εταιρεία" δεν ήταν μηχανικός και έψαχνε νέους -ανυποψίαστους- μηχανικούς για να βγάζει άδειες εργασιών μικρής κλίμακας (που βγαίνουν και την ίδια μέρα) για να κάνει τις εργασίες του (αντιεισμικές ενισχύσεις πχ, πέραν και του πώς τις έκανε που ήταν προχειροδουλειές).
Προφανώς αυτές οι άδειες ήταν απλά για να φύγουν οι μπάτσοι βλέποντας την κρεμασμένη, αλλά δεν σε καλύπτει για αυτά και θα πηγαίναμε μέσα. Είχα και έναν συμφοιτητή που είχε δουλέψει εκεί πριν από μένα και έφυγε και απλήρωτος, μου είπε και 2-3 λογάκια και έγινε η καλή.
έδιτ: Προφανώς μου είχε πεί αρχικά ότι ήταν μηχανικός και το ότι δεν είναι το έμαθα μετά.
Όχι ρε φίλε...τεράστεια μαλακία. Καλά έκανες εννοείται, και μπράβο που είχες τ'αρχίδια να το κάνεις
δεν είναι θέμα αρχιδιών, βρώμαγε από την πρώτη μέρα το πράμα και φοβήθηκα μην τρέχω μετά σε τίποτα αυτόφορα και δικαστήρια. Οπότε έφαγε το μπαν αμέσως. Μαλακία όμως γιατί back to shit... :(
καταρχήν, καλώς έπραξες κ την κοπάνησες. υπάρχουν άπειρα λαμόγια που ψάχνουν για ανυποψίαστα "πτυχία" για να τα φορτώσουν με ευθύνες κ χρέη.
στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο κίνδυνος δεν προέρχεται από την ευθύνη που προκύπτει από την υπογραφή της άδειας, αφού τις άδειες μικρής κλίμακας κανονικά τις υπογράφει ο ιδιοκτήτης, αλλά θα μπορούσες να έχεις τρεξίματα σε αυτόφωρα αν δήλωνες επιβλέπων των εργασιών.
Mια χαρα το ξηγηθηκες και την εκανες, αρκετα εχει βρωμισει η αγορα. Εισαι στο ξεκινημα, να αρχιζεις και στραβα, δεν λεει. Η υπογραφη και η επιβλεψη ειναι ευθυνη και σε κυνηγανε μια ζωη.
Α, οχι πως δειχνει το επαγγελματικο ηθος καποιου, αλλα μπαινοντας στο μητρωο μελων του τεε μπορεις στοιχειωδως να δεις αν καποιος ειναι μελος.