την βδομάδα που πέρασε δούλεψα 55 ώρες, FML
Printable View
την βδομάδα που πέρασε δούλεψα 55 ώρες, FML
55 ωρες για ΙΤ δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο
εγω δουλευω 60-65 ωρες σχεδον καθε εβδομαδα εδω και χρονια, οπως και ολοι οι γνωστοι μου στο συναφι (απλως καποιοι πληρωνονται για τα extra)
Καθυ εδω γνωστη ητο μονο μια (1).
σε ψήνει να το φας το εξώδικό σου...
ε, ψιτ.
αρχιδι.
np Apoptygma Berzerk - Kathy's Song
λαβ για
ANTE RE KONTOSTOUPHDES PAKISTANOI POU XW PAIKSEI EGW SE TSONTA
κατατεθηκε προταση για διδακτορικο. ελπιδες καμια. κοπος αρκετος. αξια περιπου 250 ευρω.παμε γι αλλα.
60-65 στο πενθημερο ή στο 7μερο? Ανέφερα το νούμερο επειδή έτυχε μετά απο πολύ καιρό να μην δουλεύω σκ. Μιας και είσαι συνάδελφος, πιστεύεις ότι αξίζει? Εγώ έχω απογοητευτεί εντελώς σε φάση που άρχισα να την ψάχνω για δημόσιο. Χίλιες φορές να γυρνάω σπίτι μου στις 3, 5 μέρες τη βδομαδα και να πέρνω 1000 ευρώ, παρά αυτή η κατάσταση που επικρατεί τώρα και περνάνε οι μήνες χωρίς να το καταλάβω και χωρίς να κάνω τίποτα για τον εαυτό μου.
Συνηθως εχω λαβει θεση μπροστα στο monitor 8+ το πρωι και φευγω κοντα 8 το βραδυ (οπως λεει και ο προισταμενος μεχρι τις 8 πχ ειναι normal να μην καουμε κιολας..)
ΣΚ απλα idling και κοιταζω τον τοιχο, ωστε να βγει η επομενη εβδομαδα (η διαβαζω γιαυτα που πρεπει να φτιαξω την δευτερα). Αλλωστε εαν χρειαστει εχουμε laptop, mobile net και VPN για να παιζουμε απο το σπιτι η στις διακοπες!
Οχι δεν αξιζει με τιποτα, το θεμα ειναι οτι εαν δεν το κανεις σε παραιτησαν και καποιος με αντοχες εμφανιζεται. Γιαυτο αλλωστε καθε 2-3 χρονια αλλαζει ο κοσμος εταιρια σε αυτο το συναφι. Η μονη εξαιρεση ειναι διαδικαστικο ΙΤ ποστο σε εταιρια που εχει αλλους στοχους (πχ ναυτιλιακη) και να μην ψαχνονται μαζι σου.
καλά, to vpn μεγάλη κατάρα, κάθε φορά που χτυπάει το τηλέφωνο φοβάμαι μήπως μου ζητήσουν να συνδεθώ. Δεν έχω σχέσεις με άτομα του συναφιού οπότε το να μαθαίνω οτι παντού έτσι είναι με κάνει να νιώθω λιγότερο μίζερος
FML