Το ποστ αυτό με προβλημάτισε, έβαλα νακούσω το wait and bleed (darkness) και κατέληξα στο ότι είναι metal και μάλιστα DEATH METAL. Απλά έχει και (λίγα) στοιχεία goth/pagan/tribal με φυσιολατρικό/μητριαρχικό στίχο.
Printable View
Ωραίο είναι το hip hop, ωραίο είναι και το metal, αλλά όταν μπλέκονται υπάρχει πρόβλημα. Και δεν είμαι ρατσιστής, τι μου λες για τους μαύρους; Το metal πάντως δεν έχει ουδεμία σχέση με το rap. Έχουν εντελώς διαφορετικές αισθητικές και λογικές. Και ο Jackson...δεν το σχολιάζω!
Αλλά ας σταματήσουμε τώρα τη φάση γιατί δε μπορώ άλλη αντιπαράθεση! Φτάνει...Άκου ότι θες, να ακούω ότι θέλω, να 'μαστε και οι δυο ευχαριστημένοι. Μόνο σταμάτα να μου λες μαλακίες για τους Glory. Δε σ' αρέσουν, δεκτό...αλλά κομένες οι παπαριές με τους πούστηδες! Λες κι έχει σημασία για τη μουσική που παίζουν! (Ακούς εκεί, άχρηστος ο halford).
Παω να κανω ΕΦΟΔΟ στα φυλακια της Β' Γ.Τ.Π. και θα γυρισω. μην αφηνετε τον αναρχοτουρκο να γραφει οτι θελει.
Και πειτε του να ακουσει Pro-Pain, αυτο ειναι μεταλ για ΑΝΤΡΕΣ.
μλκ σοβαρά τώρα διαβάζεις τι γράφουν οι άλλοι?
(το "μλκ" είναι χαϊδευτικό εε:chinchilla:)
εντιτ: όχι μιτσμαννάκο μου δεν το λέω σε σένα. γάμησέτα όλα πιτέλους κ έλα στην αγκαλιά μου!
@μιντνάητ λοιπόν
Συμφωνώ κι εγώ στο τελευταίο. Σιγά μην έχει σημασία η μουσική που παίζουν οι πούστηδες.
midnight χωρις πλάκα, πόσο χρονων είσαι ρε παλίκαρε;
εντιτ.Swollen έχεις pm
ΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑ ΡΟΦΛΟΛΟΛ, ΤΙ 20 ΡΕ ΠΙΤΣΙΚΟΚΟ.
Οταν ντυθεις στα ΧΑΚΙ με το ΕΘΝΟΣΗΜΟ και ορκιστεις ΠΙΣΤΗ στους Προγονους μας πανω στο Ιερο Ευαγγελιο και νιωσεις την Αυρα των αιωνων να σε κατακλυζει, μεταλαμπαδευοντας σου τον Ιχωρ τοτε ελα να ξαναμιλησουμε.
np : You re in the army now :μεταλ:
τιποτα ρε συ, απλα περιέργεια. απλά μάλλον είσαι άμαθος απο forum τυπου ER. Χρειάζεσαι λίγη εξοικειωση ρε αδερφε με την πλάκα και πότε γίνεται.Προφανώς και δεν είναι κανείς εδω μέσα ελληνάρας, ούτε το ροκ επηρρεάστηκε απο τον Michael Jackson και το ραπ! έλεος ρε γίγαντα.Τέσπα γουέλκαμ νέε γιούζερ
Μπηκα και εβαλα Midnight VS Mitsmann και μου βγαλε διπλό ημιχρονο τελικο με αποδοση 1,65 και μια ΜΑΛΑΠΕΡΔΑ να!
Τέσπα, να δεχτώ ότι μου λες και καλώς σας βρήκα, αλλά τα σχόλια για το Halford και το Midnight δεν ξέρω αν θα κατορθώσω να τα ξεπεράσω έτσι εύκολα...και πες στον άλλο τον κόπανο να κόψει τις ανοησίες με το στρατό γιατί μου έχει ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι!!! Μα καλά, σας αρέσει αυτό το humor; Τέλος πάντων, ξαναλέω, καλώς σας βρήκα...
Inb4 Pitchfork
Swollen, δεν μπερδεύουμε το ξίδι που βάζεις στο λάχανο με την Erdinger, ok;
Το stoner θα το ονόμαζες metal, εάν το metal σταμάταγε στους Pantera και τους At the Gates (:rofl:, H. έλα να μου πεις για δεύτερο Haunted, ηχηρότερο rofl).
Guard well the secret of steel.