http://www.pistonheads.com/pics/news..._T_Sport-L.jpg
Printable View
Όπως έχω πει ΠΟΛΛΕΣ φορές.
Έχω corsa 5θ σειριακό.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έκλεισα χρόνο , το πρώτο σέρβις κόσμιο.
Από χώρους τεράστιο (όχι σαν τον κύριο από πάνω με το κονσερβοκούτι).
Η χρήση του αρκετά βαριά , καθημερινά κοντά στα 50 χιλιόμετρα :)
5θ γιατί τα 3θ μου φαίνονται φοβερά άβολα.
Το IQ είναι πολύ ακριβό γιαυτό που είναι, σαν λίγο πιο μεγάλο σμαρτ δεν είναι; Yaris μάλλον θα ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά βγαίνει ακόμα πιο ακριβά. Η δεύτερη επιλογή μου ήταν το πόλο αλλά το καινούριο δε μου αρέσει πολύ, το έχουν τετραγωνοποιήσει λιγάκι και με χαλάει.
Το κόρσα μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και έχω και προσωπική εμπειρία (είχε η μάνα μου παλιά, σαυτό έμαθα να οδηγώ)
Σχετικά με τα ταξίδια, το λιγότερο 8-9 το χρόνο τα κάνω, οπότε σκέφτομαι αφού θα πάρω που θα πάρω καινούριο, να πάρω ένα που με καλύπτει πλήρως.
Δεν έχω εγκαταλείψει ακόμα την ιδέα του μεταχειρισμένου, αλλά έχω απογοητευτεί λίγο από τις τιμές.
Μη αυτόματο δε το συζητάω καν, όσοι λένε μαλακίες είτε είναι καγκούρια είτε δεν έχουν οδηγήσει αυτόματο. Και στα παπάρια μας οι χαρές της οδήγησης, όταν το μισό χρόνο οδήγησης τον περνάμε με εναλλαγή 1ης-2ας.
exeis 15,5 xiliarika zesta zesta re koufala? :P
prokaleis mestin krisi....
amniziak gamaei to corsa.
peite kai gia to ford fiesta kana logo. toxw erwteftei kai lew na to parw kata to pasxa. 5thuro 1.4
steile me pm kana link na tsekarw diafores giati sth ford den vriskw kati
Νομίζω πως ειστε ολοι Πλουσιοι εδω μέσα ή σας πληρώνουν καλα.
milame twra gia amaksia mexri 15k kai to kefali mas xomeno se doseis an den to katalaves.
πάμε μωρή κορσάρα
το αηκιού είναι ακριβώς στην ίδια κατηγορία με σμαρτ
όχι μεγαλύτερο, ούτε καν, κ είναι άθλιο, όπως και το σμαρτ
τεσπα
Entrancemperium μπορεί ναι είναι μικρή η διαφορά αλλά η κατανάλωση πάει περίπατο εε
όχι πως αν δεν βγαίνεις με βενζίνες να μην το πάρεις
αλλά..
όσο για τα αυτόματα
προφανώς βολεύει σε πόλη αλλά (επιμένω) σε περιορίζει
κ η άποψη ότι "βαριέμαι να αλλάζω ταχύτητες" είναι απόλυτα δεκτή
αλλά δεν έχεις καμιά μερσεντές με 234000 κυβικά που δεν έχει πρόβλημα
ένα 1400/1600 το πολύ έχεις που θα "ζορίζεται" με το παραμικρό λόγω ροπής κυρίως, τι κ αν έχει διπλό σασμάν κ 7 ταχύτητες κ κάνει πιο γρήγορες αλλαγές και καίει λίγο
θα χρειαστεί (εμπειρικά προφανώς) να αλλάξεις ταχύτητα για τον οποιοδήποτε λόγο και δεν θα μπορείς. με ότι συνέπεια έχει αυτό
Εγώ έχω το προηγούμενο Φιέστα 1.4 5θυρο, αυτό με το φέισλίφτινγκ, καμία σχέση μεν, το αγαπάω δε και είναι μια χαρούλα και εντάξει, κουβέντα να γίνεται. Ακόμα το πληρώνω, πήρα και επίδομα αλληλεγγύης, παιδί του λαού, το βράδυ θα φάω φασολάδα.