Re: Κυπελλο Ελλαδος 08-09
Βασικα ρε φορντ ειναι το στυλακι που εχεις,το υπεροπτικο που εχουν ολοι οι νεο-γαβροι,αυτοι δηλαδη που δεν εζησαν τα 6-1 απο τον ΠΑΟΚ και τα 23 χρονια φαπας,που δεν εφαγαν 4 σε τελικο κυπελλου απο την βαζελα,αυτους που δεν ειδαν μικρες ομαδες να τους χτυπανε στα ισια μεσα στον Πειραια.Δεν σε κατηγορω,12 πρωταθληματα εχεις δει,αλλα καπου αυτο σε εχει κανει να την εχεις δει πολυ "καπως".Με τον ΠΑΟΚ επαιζες ψηλε,ξερεις,την ομαδα που ειχε ζητησει η αντιπροσωπεια των συνδεσμων σου απο τον θειο καρκινο να κερδιζει μεσα στην εδρα της,ή εστω να μην χανει με καθε τροπο(το αλλο αιτημα ηταν πρωταθλημα μετα απο 8 χρονια και να πηδατε τον βαζελο οπου τον βρειτε).Αλλα ισως αυτα δεν τα ξερεις,δεν σε κατηγορω.
Οι "παλιοι" γαβροι παντως,ανω των 35,ειναι σκασμενοι με αυτο το παιχνιδι.και ασχημα κιολας.και ηδη ετοιμαζουν κλιμα,απο τωρα,για τον επαναληπτικο.
ρε παιδιά, δεν έχω ιδέα τι σας ταϊζουν εκεί πάνω τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες αλλά δε χρειαζόμαστε ανταποκριτές στη θεσνίκη να μας λένε τι κάνουν οι παλιοί γαύροι. οι οποίοι από όσο φαίνεται είδαν πρώτη φορά πρωταθλήματα, κύπελλα και παιχταράδες τώρα τελευταία, πιο πριν ήταν μόνο σφαλιάρες και τέτοια και άρα δεν τους έπαιρνε να βγάλουν γλώσσα.
παναξαναβάλω το κεφάλι στη γκωλάρα μου τώρα, κάθε φορά που το βγάζω θεριεύουν οι αντίπαλοι και γαμιέται το αθηναϊκό κατεστημένο και όπως καταλαβαίνετε, ε δεν είναι και προς το συμφέρον μου αυτή η κατάστασις.
ρε,
ποιος μιλησε για "κατεστημενο" και μαλακιες?και ποιος τα γαμαει τα ραδιοφωνα εδω?
απλα οι γαυροι προηγουμενης γενιας που ειναι ενεργοι οπαδικα (επειδη εχουμε/εχω τα κοννε και γενικα παρεδωσε) ειναι σκασμενοι με αυτο το παιχνιδι.Δεν θελουν να χανουν με τιποτα στην Τουμπα,με τιποτα ομως.αλλα γουσταρουν αυτον τον ανταγωνισμο,αυτην την κοντρα παρα πολυ.
και δεν ειπε κανεις οτι δεν ειδαν πρωταθληματα τις δεκαετιες 70-80.απλα τοτε επαιρνε και κανενας αλλος.οχι που και που,αλλα συχνα.η σημερινη γενια θεωρει πως απλα γινεται πρωταθλημα με ομαδες για να το παιρνει ο γαβρος.οχι για να υπαρχει ανταγωνισμος.
αυτη ειναι η διαφορα.
επειδη ειστε χορτασμενοι,σκασμενοι απο τιτλους την εχετε δει πολυ αλλιως την δουλεια,εχετε αποκτησει ενα υφακι πολυ υπεροπτικο.θα στρωσετε χαρακτηρα μονο αν επιστρεψετε στην εποχη των κορνεδων για μερικα χρονια.Να δειτε και τα δυσκολα.να ξανακαυλωσετε ξανα με την ομαδα σας,και οχι να παιρνετε σαν δεδομενο το πρωταθλημα καθε χρονο.
εγινε ρε ρε συνεχιστε δεν υπαρχει προβλημα. απο το μυαλο μου τα εβγαλα. κανεις δεν ειπε τιποτα. καλη τυχη σε παοκ και οσφπ για το επαναληπτικο.
ωραια ναθινμαν, πες ομως τωρα και τι σας ταϊζει ο κοκκαλης, ωστε να μην μπορειτε ακομα και σοβαροι ανθρωποι
να διακρινετε την ευνοια ή την αδικια
τι σας κανει ρε παιδι μου να πανηγυριζετε ενα πρωταθλημα στα χαρτια χωρις τυψεις
τι σας κανει φανερα επεισοδια να τα μετατρεπετε σε δικαιολογια των κουρασμενων αντιπαλων
τι σας κανει αυστηρα πεναλτυ (που δεν δινονται εναντιον σας ουτε στο οικογ. διπλο)
να τα βλεπετε ως ορισμο του ορισμου ω ορισμε
τι σας κανει μια δικαιη ηττα/εναυσμα πανηγυρισμων του αντιπαλου να την μετατρεπετε σε ηττα αδιαφορου θεσμου
πες μου στην τελικη βρε συν-β'πειραιωτη για παραδειγμα (τυχαιο επειδη ειχα πιασει κουβεντα προσφατα με εναν πινεζα)
τι θα πεις στον α, β, ..., τ ( :D ) εθνικο που θα σε κατηγορησει οτι τον εχεις πεταξει εξω απο την φυσικη του εδρα
αλλα θα μου πεις (οχι εσυ) "ποιος τους γαμαει τους εθνικους?"
και κατι τελευταιο, αυτα τα εκει πανω εκει κατω αριστερα δεξια και στο κεντρο, διαχωρισμους, ραδιοφωνα τηλεορασεις κι εγω δεν ξερω τι δεν σας τιμανε να τα λετε.
mpeikon augo kaseri ntomata patates skarpinia kamia alli malakia exeis na peis? sori kiolas alla to gamises kai psofise.
h mpala sas marane, gynaikai.
ti den tous timane? ti ennoeis akrivws? 3 efimerides kai osa radiofwna exoune apanou poulane epeidi poulane PAOK (mono enas raptopoulos krataei ti simaia tis antikeimenikotitas psila :!: )
kai skaei kai o pankis pou exei 40 filous paokia kai 2 gnwstous gaurous sindesmites na mas enimerwsei gia tin katastasi sta apodytiria, gia to ti zitisan poioi sindesmoi pote apo poion kai me ti kostos kai me ti logia akribws. diladi sou lene kai mpravo pou nikises kai se peirazei TI (panki)? pou de fainontai na kaigontai? h einai organwmeni taktiki gaurwn na sas tsigklisoun me to na deixnoun oti den tous noiazei toso? bre8ike kaneis ektos apo tis fillades na pei sta sovara oti sto dwsan to matsaki gia na xareis?
eipame oo paokara exo trela mes sto mialo alla mi mas trelanete kai tous ipoloipous.
Quote:
Originally Posted by cancer
eipame oo paokara exo trela mes sto mialo.
δεν περιγραφω αλλο.εισαι και εσυ πλεον μεγαλο πουλεν. :)
ρε παιδια ποιο υπεροπτικο στυλακι και μαλακιες τωρα, καθομαι και ξαναλεω τα ιδια.
εχετε αναγει μια αποψη που ειχαμε για ενα (1) παιχνιδι σε ολοκληρη "φιλοσοφια γαυρου" και αρχιδια μυδια.
ΠΡΙΝ, ΠΡΙΝ, ΠΡΙΝ απο το γαμημενο παιχνιδι, λεω (μιλω για μενα προσωπικα, ο καθεις για τον εαυτο του) οτι αν ο Ολυμπιακος θελει να κανει ΡΟΤΕΗΣΟΝ (σικ) στην ΣΚΑΣΜΕΝΗ του ΟΜΑΔΑ, ειναι πολυ καλη ευκαιρια να το κανει στην Τουμπα.
Μιας και το κυπελλο ΔΕΝ ειναι και ο σουπερ ουαου ουμπερ στοχος μας.
Απο που προκυπτει η νεοφιλοσοφια του γαυρου για ολα αυτα μονο στο μυαλο σας.
Στο κατω κατω τι εχασε ο Ολυμπιακος?? 1-0 εχασε. Στο Καραισκακη εχει πολλακις αποδειξει οτι στον Παοκ τα βαζει τα 2 γκολ.
Τωρα αν δεν τα βαλει, η σκοραρει ο Παμπλος ο Γκαρσιας και δειχνει τη φαλτσετα στην καρδια του, ε, θα αποκλειστουμε.
ειναι ενα κυπελλο ελλαδος. Οκ. Τι να κανουμε.
Δηλαδη η θα θελουμε και το νταμπλ, οποτε ειμαστε μερος της Κοκκαλικης φιλοσοφιας που τα θελει ολα, η δε θα θελουμε και το κυπελλο μια χρονια, οποτε θα ειμαστε μερος της νεογαυρικης (και Κοκκαλικης βεβαια) απαξιωτικης φιλοσοφιας.
Εδω περσι ελεγα (τα ποστς υπαρχουν) πως δε με νοιαζει το πρωταθλημα, ειναι ωρα να παιξουμε λιγη μπαλα, στο φετινο κυπελλο θα κολλησω??? Σιγα τ αυγα.
υ.γ. ε παιδια!!!~!~1`1` Ποιος γαμαει τους εθνικους.
Αν δεν ειχε καταντησει ενοχλητικο, παντως θα ειχε τρελο γελωτα η φαση.
Εχετε λυσσαξει που ΔΕΝ μας πειραξε αυτη η συγκεκριμενη ηττα.
ε, αχαχαχα.
πφ, τι σάχλες άθρωποι!
πανξ και παυλε, δε διαφωνώ απαραίτητα με όσα λέτε. πχ φέτος δεν έχω πάει ούτε μια φορά γήπεδο (αν και όταν παίξει η ΑΓΓΛΑΡΑ ΣΕΝΤΡΕΦΟΡΓΚΑΡΥΛΙΝΕΚΕΡΚΑΙΑΛΑΝΣΙΡΕΡΜΑΖΙ θα είμαι εκεί.) και κάποιους από τους λόγους τους αναφέρατε ή αναφέρθηκαν γενικώς. αλλά δεν είδα τον πειραιά να έχει πέσει στα ναρκωτικά επειδή χάσαμε προψές, αυτό είπα. την πάλεψε ο κοσμάκης θέλω να πω. μόνο ο Νικολακόπουλος στεναχωρέθηκε, χεχ. ούτε εμένα με ένοιαξε ιδιαίτερα πχ και δεν είμαι παιδάκι, στο λύκειο πήγαινα όταν ο παπουτσέλης έδωκε το πέναλτυ και μου έδωκε ίσα δικαιώματα με τους βάζελους στις γκόμενες του σχολείου.
μίλτον, ήταν ατυχής η έκφρασή σου, κακά τα ψόμματα, αλλά δεν ήθελα να σχολιάσω κάτι στα ποστς σου πέραν αυτής, δεν ξέρω αν παρεξηγήθηκε αυτό αλλά απλά ήθελα να τη χρησιμοποιήσω. α, και υπάρχουν σαφείς διαφορές στις εφημερίδες και τα ραδιόφωνα τα πάνω και κάτω. όχι σε φάση "τα από 'δω γαμάνε τα από 'κει" αλλά δε λένε τα ίδια πράματα και με τον ίδιο τρόπο, μη λέμε και τα προφανή πια.
http://theblacksentinel.files.wordpr...ead-up-ass.jpg
.
Πάνκη, για ποιο στυλάκι μιλάς; Με κατάλαβες να απαξιώνω τον ΠΑΟΚ; Απλά παίρνω τα τωρινά δεδομένα, όχι τι κάνατε πριν γεννηθείς. Με νοιάζει τι κάνω τώρα, όχι να σου αποδώσω τα εύσημα για την ιστορία του συλλόγου σου.
Νεογάυρο ετών 31 δεν ξέρω κανέναν. Έχω περάσει τα πέτρινα χρόνια, τα θυμάμαι πάρα πολύ καλά και έχω γράψει κάπου και για την καζούρα που μου κάνανε στο 4-0 οι βάζελοι όταν ήμουν πιτσιρικάς. Για άλλη μια φορά πάντως επιβεβαιώνεις αυτό που σου έλεγα πριν: Ερμηνεύεις ως υπεροπτικό υφάκι το γεγονός ότι δεν αφρίζω που με πήρες 1-0. Χαίρεσαι που οι "παλιοί" γαύροι είναι "σκασμένοι άσχημα", στην τελική αυτό σε καίει, να βλέπεις τους άλλους να οδύρονται που τους πάτησε ο ΠΑΟΚ.
Για να τελειώνει το παραμύθι, ο ΠΑΟΚ για μένα ήταν ανέκαθεν συμπαθής ως προς το ότι είναι (κατ'εμέ) ιστορικά ο αντίστοιχος σύλλογος της Θεσσαλονίκης από άποψη κόσμου, φανατισμού και καταγωγής (λιμάνι, του λαού κλπ) και αντιπαθής γιατί είστε συνολικά ζώα στο να βρίσκετε παντού φταίξιμο εκτός από τον εαυτό σας. Η Αθήνα, η διαιτησία, το κατεστημένο, ο φθόνος στην ΠΑΟΚική λαοθάλασσα και δε συμμαζεύεται. Απόδειξη περί αυτού, το γεγονός ότι σε καίει να ακούσεις από εμένα, τον γαύρο, τι συλλογάρα έχεις, τι ιστορία, να σου δείξω σέβας ,παρόλο που εκ των πραγμάτων στην παρούσα φάση, σε έχω χεσμένο, με απασχολούν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Αν εσύ θέλεις επιβεβαίωση, είναι καθαρά δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου. Στο χωρίο μου το λένε κόμπλεξ κατωτερότητας. Πόσω μάλλον όταν ξαναδείς τα μηνύματά μου θα διαπιστώσεις ότι δεν σε απαξίωσα, σου αναγνώρισα το δίκαιο της νίκης, την γκολάρα του Κονσεϊσάο.
Αλλά πώς να το κάνουμε τώρα; Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι δεν θίγομαι για την συνολική αποτελεσματικότητα της ομάδας μου. Μου πήρες το ματς με λειψή όλη την επίθεση και έβαλες γκολ με προφανή παπαριά της άμυνας που δεν είναι συνηθισμένη. Θες από αυτό να εξάγω το συμπέρασμα ότι ο ΠΑΟΚ κοίταξε τον Ολυμπιακό στα μάτια και τον πάτησε; Γιατί; Μπράβο για την νίκη. Από πού κι ως πού αυτό λέει κάτι για την διαφορά δυναμικότητας που έχουμε ως σύλλογοι;
Quote:
Originally Posted by Milton
εγινε ρε ρε συνεχιστε δεν υπαρχει προβλημα. απο το μυαλο μου τα εβγαλα. κανεις δεν ειπε τιποτα. καλη τυχη σε παοκ και οσφπ για το επαναληπτικο.
Ε, και εγώ από το μυαλό μου έσιαξα quotes. Καλή τύχη!!
Δεν βγαινει ακρη.Βορειοι και νοτιοι,καουμποιδες και ινδιανοι,φιλες και φιλοι αναφερεστε στα ιδια πραγματα και δεν καταληγετε πουθενα γιατι εχετε εξολοκληρου διαφορετικη αντιληψη περι τινων.φασαρια να γινεται
νομιζω καταλαβαινω αυτο που λεει ο πανκης.Υπαρχει μια ολοκληρη γενια οπαδων μετα τα μεσα των 80ς που δεν προλαβαν ποτε να δουν μεγαλο παοκ.στα δικα μας μερη μερος του μυθου συντηρηθηκε καπως μεσα απο τις προσωπικες ιστοριες και τη παπαρολογια των επαισχυντων Μεσων που μονο για περασμενα μεγαλεια και ηρωικες ηττες εγραφαν.Αλλα μην βγαζετε απτη συλλογη σας οτι αναφερομενοι στον φιλαθλο κοσμο του παοκ,τον νεοτερο κυριως,μιλατε για κοσμο ο οποιος εχει σχηματικη θεωρηση για την ομαδα του καθαρα φαντασιακη.Οχι οτι δεν υπηρξε δηλαδη μεγας και τρανος παοκ,καθε αλλο,αλλα οτι αυτοι(εμεις) δεν τον ειχανε δει ποτε ετσι.Μην ψαχνετε επομενως λογους και αφορμες για πανηγυρια και αλλαλαγμους.Ειναι τεραστιο ζητημα για μια ομαδα τοσο πειραγμενη ψυχολογικα οπως ο παοκ να μπορει την αμεσως επομενη χρονια απτην χειροτερη της ιστοριας του να χτυπαει και να κερδιζει την ομαδα που παιρνει 12 χρονια τα λεφτα του cl και εχει ιδιοκτητη τον κοκκαλη.εντασσεται στο γενικοτερο κλιμα ανασυγκροτησης που γινεται τα 2 τελευταια χρονια και ο κοσμος χρειαζεται τετοιες νικες-σημαδια οτι ο δρομος που παιρνει ειναι μαλλον σωστος ασχετα αν θα διαρκεσει πολυ,καναμε τα μουτρα μας κιμα απτις σφαλιαρες τοσα χρονια για να εχουμε παρει 1-2 μαθηματα(ελπιζω)."φτωχες ταπεινες" ομαδες θα κερδιζουν μια στις τοσες αντιστοιχες "πλουσιες αλαζονικες",απλα εμεις τον καναμε δεκαετιες αυτο για να θεωρησουμε εντελως λανθασμενα οτι θα συνεχιζεται στο διηνεκες.ο παοκ ηταν ανταγωνιστικος με τον σεργιαννιδη(εναν πολιτικο μηχανικο) απεναντι στον νταιφα και τον γουλανδρη,χτυπουσε στα ισια τους παντες με τον σαββιδη(εναν εισαγωγεα φρουτων) απεναντι στο βαρδινογιαννεικο και ηταν παλι ισοδυναμος με τν βουλινο(...) απεναντι στον μελισαννιδη και τη μαφια του καρρα.τα λεφτα δεν ηταν ποτε το φορτε μας,η ομαδα εκανε ιστορια,φιλους και κερδισε σεβασμο χωρις χρηματα και χωρις τιτλους,κατι παντελως μη-φυσιολογικο για ποδοσφαιρικο συλλογο.οι ιδιαιτεροτητες αυτες περνανε στον κοσμο και γινονται κτημα,τι τα θετε τωρα με τις εξηγησεις
αυτα με αφορμη τα ποστς σας παιδια και εδω πουφτασα να προσθεσω κατι ακομα.ο παοκ εφτασε ολομοναχος στην καταξιωση,γκρεμοτσακιστηκε απο εκει παλι μονος του(συζητισιμο αλλα αυτο πιστευω εγω) και εχει ξεκινησει παλι την ανηφορα μονος του.βρισκω κατι πολυ ανοθευτο και ομορφο σε αυτη την ιστορια,μπραβο :!:
παρτο το σαν τοποθετηση,οχι σαν απαντηση γιατι βαριεμαι να εμπλακω σε αντιδικιες και timeloops.θα επιχειρουσα και το αντιθετο για την ψυχολογια του οσφπ αλλα παλι βαριομουν :(
στο επαναληπτικο ειμαστε εως πολυ σφιχτοι
φιλια
o.k τα μπαοκια δικαια πανηγυριζουν που κερδισαν(κατι μαλακιες βεβαια "70% περασαμε" εχουν γελιο)
αλλα να ποσταρει και ο καθε πικραμενος (μπαλαρινες-power rangers και λοιπα παρατραγουδα)ΕΛΕΟΣ
οκ δεν θα το ριξουμε στην ηρωινη αλλα φυσικα και σαν γαυρος κα επιστημονας με ενδιαφερει και το κυπελλο
τωρα για τον επαναληπτικο τα πραγματα ειναι απλα,αν δεν φαμε γκολ-περασαμε
και περιμενω με αγωνια τον δαρλα-γεωργιτση και τα λοιπα κοριτσια ,ή θα δηλωσουν παλι τραυματιες :?: