Στηρίζουμε Μπλάνκα (παρ' ότι φάγαμε κράξιμο από πολλούς πέρυσι), αλλά respect και στην Ελεμπό, πολύ καλή.
Printable View
Στηρίζουμε Μπλάνκα (παρ' ότι φάγαμε κράξιμο από πολλούς πέρυσι), αλλά respect και στην Ελεμπό, πολύ καλή.
Άμπαλοι, άμπαλοι. Δεν ξέρουν. :DQuote:
Originally Posted by eleventh guardian
Mίνος με μετάλλιο στο στήθος (στην εκπομπή της ΝΕΤ). Μπορώ να πεθάνω ήσυχος.
τα σπαει ο τελικος
κρίμα, πρώτη φορά υποστήριζα τόσο θερμά τους Ισπανούς, σκατά στους αμερικάνους και στους διαιτητές
Δεν είδα το μπάσκετ γιατί έβλεπα τον τελικό του πόλο (εύκολα οι Ούγγροι τους Αμερικάνους), για πείτε, τι έγινε, σφαγή από τους διαιτητές;
εντάξει, όχι ακριβώς, σφαγή, αλλά ήταν πολύ σπασαρχίδηδες.
περίπου όπως στο Ελλάδα-Ισπανία πέρσι
Την άλλη φωτο έψαχνα (καταλάβατε ποια..) αλλά καλή είναι και αυτή. :)
http://www.contra.gr/images//ALLSTAR_ISPANIA_USA9.jpg
μιας και τελειωσαν μπορω να πω πως ηταν οι πιο μουφα αγωνες εβερ
Μμμμ... από ποια άποψη;
Ίσα-ίσα συνέβησαν μερικά ιστορικά επιτεύγματα (αν αφήσουμε στην άκρη την καχυποψία). Τα 8 χρυσά του Φελπς και γενικότερα τα παγκόσμια ρεκόρ που έσπασαν στο κολύμπι, τα τρελά πράγματα που έκανε ο Μπολτ, τα χρυσά του Μπεκέλε σε 5.000 και 10.000.
Πράγματα που θα θυμόμαστε και θα τα διηγούμαστε δηλαδή.
Στο πόλο έγινε και γαμώ τα τουρνουά, ακόμα και στα υπόλοιπα ομαδικά που δεν πολυασχολούμαι έγιναν ωραία ματς απ' ό,τι κατάλαβα.
Οπότε;
βροχες μουντιλα αδειες κερκιδες κ.α.
Δεν νομίζω να ήταν πιο άδειες οι κερκίδες απ' ό,τι στην Αθήνα.
Στον στίβο τουλάχιστον είδα γεμάτο το στάδιο ακόμα και κάποια πρωινά, κάτι που δεν είχε συμβεί ούτε μια φορά στην Αθήνα.
Στο κολύμπι, στη γυμναστική, ήταν κάθε μέρα τίγκα. Τώρα αν ήταν άδειο στον αγώνα μπάσκετ Ιράν - Ρωσία ή σε κανέναν απίθανο αγώνα μπιτς βόλεϊ, ε, εντάξει, δεν είναι κριτήριο αυτό. Ασε που και στην Αθήνα το ίδιο συνέβαινε.
Βροχή μόνο δύο μέρες έριξε και επηρέασε ουσιαστικά μόνο ένα πρωινό του στίβου.
anyway ΕΓΩ τους χαρηκα λιγοτερο απο καθε αλλον απο το 92 τουλαχιστον και μετα,καλυτερα ετσι ;p
Καλά, κι εγώ τους χάρηκα λιγότερο από κάθε άλλη φορά από το '88 που παρακολουθώ, αλλά δεν φταίνε οι Αγώνες γι' αυτό.:P
Οι αυξημένες υποχρεώσεις μου (μας) φταίνε. Ισως και η ασυνήθιστη ώρα προβολής. Αν ήμασταν 15 είναι βέβαιο ότι θα τους είχαμε χαρεί περισσότερο, όσο μεγαλώνεις αλλάζει και ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα.
εχεις ενα δικιο :P