εχει τωρα στην νετ αυτους τους Ελληνες που ειχαν βγαλει το χιτακι "get that beat" τα 90ς (ισως και πιο παλια) οι οποιοι ειχαν πλασαριστει τοτε μπας και πουλησουν παραπανω , σαν αγγλικο συγκροτημα χιχι.
ωραιο κοματακι :P
Printable View
εχει τωρα στην νετ αυτους τους Ελληνες που ειχαν βγαλει το χιτακι "get that beat" τα 90ς (ισως και πιο παλια) οι οποιοι ειχαν πλασαριστει τοτε μπας και πουλησουν παραπανω , σαν αγγλικο συγκροτημα χιχι.
ωραιο κοματακι :P
τι "αυτούς τους έλληνες" ρε φρίκουλα?
sharp ties λέγονται οι άνθρωποι και δεν είναι και τόσο άγνωστοι πια!
πάρτε και μία το χιτάκι
live στο σπόρτινγκ από το 81
ψιλο καλτ βιντεακι
όποιος ψήνεται να ανεβάσω κάτι απο δαύτους (ska παίζουν)
Quote:
Οι Sharp Ties γιά την Ελλάδά, ήταν ότι οι Pistols γιά την Βρετανία. Η μεγάλη τους επιτυχία: 50.000 δίσκοι-αστρονομικό νούμερο γιά την εποχή και το είδος, παιδιά της λευκής reggae κι αποτέλεσμα τεκνοποίησης της πρώτης συναυλίας των Police στο Sporting, επιρρέασε τις Δισκογραφικές εταιρείες ώστε ν’ανοίξουν δειλά-δειλά τις πόρτες τους στο Αγγλόφωνο Μεταπολιτευτικό Νέο Κύμα, παρά την τότε πολιτική επικρατούσα εχθρική αντιμετώπιση του είδους από ΚΚΕ-ΚΝΕ-ΚΝΑΤ-Μαλάμηδες και το υπόλοιπο κακό συναπάντημα…
Φυσικά και η Ιστορία ποτές δεν τους δικαίωσε και δεν τους απέδωσε την αρμόζουσα θέση που θα δικαιούντο… Ουδόλως περίεργο πράγμα γιά το Ελλαδιστάν φευ!
όμως θυμήθηκα ποιες ξένες μπάντες εμφανίστηκαν εκείνη την χρονιά
στο ίδιο γήπεδο, και ξενερώνω που ήμουν μόνο 7 :?
Kalispea sas apo to metwpo
o staticmovements kanei eklisi stous psagmenous metalopateres kai mi aftou tou forum gia ta eksis diskakia pou psaxnei kairo kairo (kai den ta vriskei pu-the-na)
1. Erdem Helvacioglu --- 'Altered Realities'
2. Sore Plexus----'HaPTePHObiC'
3.Origami Galaktika-- oti na nai telws pantwn
ama mourthoune k alla 'a sas pw
mi nevriasete pou petaxtika san tin poutsa-vlepw alla den postarw syxna(emm katholou)
agapi k respect se olous anekseretws gia ta wraia pou anevazete k proteinete
Θα σε φροντίσω για Origami Galaktika αν μπορέσω να βρω ένα σιντί τους το οποίο το έψαχνα και πριν κάνα μήνα, και δεν είχα τύχη =/
origami galaktika o fatouros eixe valei miden!
ναι, αλλά θα έχει βάλει 10 σε μπάντα του αναπληρωματικού μπασίστα της tribute μπάντας στους twisted sister, ή κάτι τέτοιο.
k auto alla k sto whenever twn when eixe valei miden!!!
na ton akoute e
εντάξει, δεν χρειάζεται να με σοκάρεις άλλο =p
carheart thx file
thmastai sto sxoleio pou legame 'fatouro' kai pianame ena kai tou rixname fapes?
gia na ton lene fatouro fantasteite ti exei faei to soi genikws :lol:
ρε μη λετε αυτο το ονομα ρεεεεεεεεε.. :fear:
Ωραία το έ8εσε ο καινούριος..
Helvacioglu εδώ
origami μπορώ να σου ανεβάσω εγώ κάποια στιγμή στο κοντινό ή μακρινό μέλλον, αν δε βρει ο χάρχαρ το σιντί του.
Sore Plexus ψάχνω κι εγώ, αν βρω τπτ, θα ειδοποιηθείς.
Πείτε και κάποιος άλλος, ότι το "Ρίξε κόκκινο στη νύχτα" είναι από τα πιο εθιστικά-γαμάτα ελληνικά κομμάτια έβερ, γιατί αισθάνομαι ψιλοάσχημα, που το έχω ακούσει γύρω στις 45 συνεχόμενες φορές. :oops:
δεν είναι ελληνικό.
ΟΚ, εννοούσα την ελληνική εκτέλεση του Μαχαιρίτσα.
Ξέρω, ότι το κατάλαβες.