ε ναι, αλλά έπρεπε να βάλουν άλλο ένα γκολάκι να γίνει 8-0.Quote:
Originally Posted by FANTASMA
Printable View
ε ναι, αλλά έπρεπε να βάλουν άλλο ένα γκολάκι να γίνει 8-0.Quote:
e den to phran to isofarisan!Quote:
Kala poustadra mits ama parete to poulo 8a se gamhsw malaka e mh ksanabgeis apto spiti sou flwrokota 8a pesei kerato.Quote:
Originally Posted by Mitsmann
arghse
dyskolo to sout tou galetti ti eykolo ergo leei o malakas
kala to vlepeis me fwnh? lol
Με 10 παίχτες μέσα στο Μπερναμπέου και παίζουμε έτσι; Θα μας τρελάνουν εντελώς, δεν είναι Ολυμπιακός Ευρώπης αυτός. Λογικά θα χάσουμε γιατί και τα θαύματα έχουν τα όρια τους και δε μας κόβω να αντέχουμε άλλο ένα ημίχρονο αλλά όπως και να'χει έχω εντυπωσιαστεί.
Μπράβο στους παίχτες, ο Τζόρτζεβιτς απλά δεν υπάρχει (με την καλή έννοια).
Εγω παλι γελαω με οσους δεν ειναι ολυμπιακοι και αυτη τη στιγμη νιωθουν ενα μικρο νευρικο τικ που σε συνδυασμο με τη γλυκια προσμονη του ινεβιταμπλ που θα λεγε κι ο Πρακτωρ Σμιθ τους εχει οδηγησει σε ενα ηδονικο εκθετικο.
Β ημιχρονο.
Peite mou oti sas ti spaei k sas o Lua Lua. Re file, oti k na kaneis to exoume dei ap ton Giovanni. Dwse thn poutana otan prepei k ase tis malakies.K sto katw katw den eisai k vrazilianos kan.
Kalo mas kouragio sto deutero hmixrono.
oh tn gamisame.........telos pantwn........mits..... :| :|
τοχουμε
ο γαύρος έχει πατήσει τη real με δέκα μέσα στο μπερναμπέου και ο διαιτητής κάνει ότι μπορεί για να το αλλάξει
ok,εδώ μιλάμε για μεγάλα πράγματα,σας βγάζω το καπέλο πούστηδες :)
fiouu.....
Τόσο αισχρή γηπεδούδο και τόση αισχρότερη υπερπροσπάθεια να την κρατήσει ζωντανή η διαιτησία, δεν έχω ξαναδεί στο chl.
Μέχρι που θέλω να νικήσει ο Ολυμπιακός, αν και ελπίζω να μου περάσει.
Έχασαν και πέναλτυ, δεν είναι δυνατόν.
αχαχα,αρα δεν ειμαι ο μονος που εχω νευριασει με το καραφλα και νιωθω περιεργα
νταξ μιλαμε για απιστευτα αισχη