Ναι είναι κόλλημα όντως. Παθαίνεις εμμονή.
Φαντάσου να είναι η δουλειά σου και μέχρι να βγεις στη σύνταξη...ελπίζω να διατηρήσω σώας τας φρένας γιατί πλέον βλέπουμε τρελά πράγματα μπροστά μας :|
Printable View
Ναι είναι κόλλημα όντως. Παθαίνεις εμμονή.
Φαντάσου να είναι η δουλειά σου και μέχρι να βγεις στη σύνταξη...ελπίζω να διατηρήσω σώας τας φρένας γιατί πλέον βλέπουμε τρελά πράγματα μπροστά μας :|
Μια μπλε μόλις στ' αυτί μπήκε μου πέστροφα.
:rofl: :rofl: :rofl:
κάπως έτσι μιλάει ήδη ο boyfriend :rofl:
άλλη μούρλα από κει, speech recognition & speech synthesis σε μηχανή σε συνδυασμό με ώρες κιθάρας. Κούκου...
τώρα κοίταξα αυτό το θρεντ.
τι λέτε μωρέ ψυχανώμαλοι; ποιά "μουσική ταυτότητα"; σιγά μην είναι η ακρόαση μουσικής γραφειοκρατική διαδικασία απ' την οποία βγαίνεις με πιστοποιητικό ακουσμάτων. "μουσική ταυτότητα: μεταλλάς ορθόδοξος". ρε, είναι απλά μουσική, χωρίς σύνορα και δόγματα.
να πάτε να πνιγείτε!
Ναι αλλά δεν μπορεί πια κανείς να ακούσει απλά μουσική!
για εξήγησε το αυτό, βαριέμαι να ψάχνω σε 20 σελίδες θρεντ.
παράφραση στίχου κλασσικού κομματιού αγαπημένης μας ελληνικής χιπ-χοπ μπάντας.
α. άντε γαμήσου ρε συμμορίτη.
Πόσο σπαμ 8α ρίξουνε επιτέλους οι αποπάνω μου;
Τι διαφορά έχουν απο έναν 8εσσαλονική;
Κάτι σχετικό με τυριά και κασέρια υποθέτω.
Εγώ είμαι ο μεταλλάς ορθόδοξος; Να το κάνουμε "Εγώ ειμί ο μεταλάc του κόcμου" αλλά μετά τα 1000 ποστ, με το νόμο.Quote:
Originally Posted by Ubu Roi
Τυχαία ανακάλυψα το θρεντ, και είπα να απαντήσω, μιας και ανήκω στην γενια του εμ πι θρι.
Πιστεύω πως όλα είναι στο χέρι του καθένος.
Από την μία, καλό ειναι που εχουμε το ιντερνετ και κατεβάζουμε αβερτα, και ακούμε μουσικη τζάμπα αλλά από την άλλη, το να ακουμπάς και να νιώθεις τον δίσκο στα χέρια σου είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το να τον ακούς απλά.
Με την μέταλ πρωτογνωριστήκαμε πριν 3 χρόνια, μήνες μετά την έναρξη του θρεντ. Πράγμα που σημαίνει οτι το εμ πι θρι είχε μπει για τα καλά στο πετσί του γουόναμπι μεταλλά. Οι καιροί αλλάζουν, η τεχνολογία εξελίσσεται αλλά η γνώμη μου είναι να υπάρχει μέτρο. Ναι ρε φίλε, άκου ΟΣΗ μουσική θέλεις απο το πισί σου, αλλά πραγματικά όταν αγαπάς κάτι, δώσε τα ρημάδια τα φράγκα και πάρε κανα δίσκο. Είναι ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ.
Και μιλάω εγώ, που έχω 3 σιντι των Megadeth κι ένα των Sabbath, ΜΟΝΟ.
Αργά αλλά σταθερά, αγοράζω, γιατί όταν μεγαλώσω θέλω να δώσω στο παιδί μου ενα μπαουλο με σιντι και μπλουζακια και ραμμενα τζην μπουφαν, και οχι ενα φλασάκι 23 γκιγκα μπάητ. ΑΥΤΑ. :excl:
καθενας με την γνωμη του !
http://www.electricrequiem.com/forum...=1#post1008479