όχι! δν ξέρω καν που είναι η αυλίδα.
Printable View
όχι! δν ξέρω καν που είναι η αυλίδα.
Ικόνοκλαστ, αδερφέ, από εσένα ειδικά περίμενα κάτι καλύτερο...Quote:
Originally Posted by ikonoklast
Αν και για να λέμε την αλήθεια, ελάχιστα άτομα με γνωρίζουν προσωπικά κι ο σολούσιον είναι ένας απ' αυτούς.
Aπο την αρχή είχα την πρόθεση να διασκεδάσω (ο σοβιετικός σύνδεσμός μου μπορεί να το επιβεβαιώσει, πριν καν έρθω το ήξερε)
Δεν είχα κι άδικο βέβαια, η έμπνευσή μου ήταν 100% σωστή.
Η αλήθεια είναι βέβαια πως δεν είχα σκοπό να τρομάξω κανέναν, αλλά λίγο οι τρόποι σας με χαλάσανε (σε τσαντίρια μένετε ρε; )
Επιπλέον ούτε και ο σύνδεσμός μου ο σοβιετικός δεν ξέρει ποιός είμαι πραγματικά και σίγουρα είχα δεδομένη την μειωμένη εμπιστευτικότητα, αλλά κι αυτός όταν κυκλοφορούσα εγώ στα φόρουμς, ήταν επίσης πιτσιρίκι. (λέω ψέματα άραγε διάολε; )
Και έτσι άκουσα ότι είμαι ασφαλίτης, πράκτορας της αριχεπισκοπής, ο iskre, ο Τζώνης ο γκέΪ που ψάχνει άντρα, απεσταλμένος του σατανά, ο σολούσιον, και άλλα πολλά που φυσικά ούτε πρωτότυπα είναι ούτε και πρώτη φορά τα διαβάζω, γιατί όταν έκανα εγώ φέϊκ και μαλακίες κωλόψαρα εσείς παίζατε τα πουλιά σας στο δημοτικό.
Τελικά κατέληξα πως είναι απείρως διασκεδαστικότερο να είσαι αυτός που είσαι πραγματικά. Και τότε όλοι οι άλλοι κάνουν σενάρια, που μπορεί τελικά να μην είναι και καλύτερα απ' ότι η ίδια η πραγματικότητα. Δηλαδή θα ήταν ίσως προτιμότερο να ήμουν ένας απλός ασφαλίτης.
Υ.Γ
Τελικά μήπως είναι ο skalani o αρχιμάγιστρος;
Τσαρλ... ε... μάγε μου, κάνω πως δεν σε βλέπω. Γιατί αν σε δω στ' αλήθεια εγώ, να είσαι σίγουρος πως θα δεις πάρα πολύ κόσμο αναπάντεχα, και θα κλαις και θα λες ότι είσαι αθώος. Γι' αυτό κάνε κι εσύ το ίδιο. Χώσου στην φωλιά σου σαν την κατσαρίδα και μην ξαναγράψεις το οτιδήποτε αν δεν σου απευθύνω τον λόγο. Δεν αστειεύομαι καθόλου σ αυτό το τελευταίο.
popo magas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
xalarose re ligo tha patheis tipota apo tis polles ormones!!!!
vasika pare fora ap tin avlida kai ela klase mas t arxidia!
kalo? :D
Βλέπω δεν το πήρες το μήνυμα labη.
Κρίμας, πρέπει να παίρνεις στροφές γρηγορότερα.
Υ.Γ
Τελικά που είναι η Αυλίδα;
(η αλεπού 100 και τα αλεπουδάκια 101 αποκλείεται μεγάλε)
i avlida einai dipla sta tethorakismena stin aylona!
i paralia tis pou einai?
Θέλω να πω δηλαδή πως εκεί που το είδες αυτό, κανονικά θα έπρεπε να προσέξεις πρώτα την ημερομηνία εγγραφής.
:?:Quote:
Originally Posted by Aigeas
Mhn trelainesai.
Quote:
Αν αυτό είναι, φίλε Αιγέα, ποστ ανθρώπου που γράφτηκε για να διασκεδάσει, τότε με χαρά διαπιστώνω πως όχι μόνο είσαι ένας αργόσχολος που "κάθεσαι και ασχολείσαι με πιτσιρίκια", αλλά και ένας ατόφιος καθυστέρας και -πραγματικός- τρόμπας που νομίζεις πως γαμείς και δέρνεις όσους τολμάνε να μιλάνε χωρίς να τους απευθύνεις τον λόγο, σε ένα φόρουμ που γράφτηκες προχτές.
Κατά τα άλλα είσαι ένας υπέροχος user, αν ο maestro (fake και μη) ήταν στην κατηγορία Α (ΠΡΩΤΗ ΤΑΞΗ) εσύ δεν πέφτεις κάτω από Γ για κανένα λόγο.
Καλά δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά θυμήθηκα ότι το "Λαϊκή Δημοκρατία της Θεσσαλονίκης" κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο το "97
Τρε μπανάλ μεγάλε, μπορεί και να ταιριάζει με το όπλο.
@carheart πριν γράψω οτιδήποτε, διάβασα πρώτα. Και είχα δεδομένο πως ότι και να γράψω, "ΑΪ ΓΑΜΗΣΟΥ" θα μου λέγατε. Δεν έπεσα έξω έτσι;
Αλλά ότι είμαι αργόσχολος και σκοτώνω την ώρα μου έχεις δίκιο. Μπορεί και να μην έχεις όμως. Το κακό είναι πως δεν ξέρεις.
Προσωπικά ουδέποτε σε έβρισα, και δεν θα σε έβριζα, παρόλλο το υφάκι δώδεκα χιλιάδων γαμιάδων πεζοναυτών στο βιετνάμ που έχεις εντέχνως και περιεκτικότατα αναπτύξει.Quote:
Αν σε ενδιέφερε το κείμενο, θα μπορούσες να στείλεις ένα pm να προστεθεί η πηγή του εξαιρετικού αυτού άρθρου, ή και στο main, αν δεν έκανες σαν να σου έκλεψαν μυστική γνώση αιώνων.
Αν σε ενδιαφέρει ο χαβαλές, ε τόσες σελίδες τα πάμε μια χαρά.
Αν σε ενδιαφέρει κάτι ενδιάμεσο που ούτε εσύ έχεις καταλάβει τι ακριβώς είναι, απευθύνσου στον Deggial, είναι ειδικός σε τέτοιες καταστάσεις.
an endiaferese gia nees gnorimies kauta agoria klp
apeythynsou edo http://www.gaydemon.com/
Ακόμη να καταλάβεις carheart πως τίποτα δεν έγινε για το κείμενο, αυτός ο ισχυρισμός είναι τουλάχιστον αστείος. Αλλά επειδή όπως είπα διάβασα πρώτα (αργεί και το activation βλέπεις, έκανε 2 μέρες), κατάλαβα απευθείας ότι θα πρόκειται για μεγάλη διασκέδαση.
Καλύτερα ασ' το ως έχει για να γίνονται τα παθήματα μαθήματα. Όταν βλέπετε καινούργιο χρήστη δεν θα του λέτε "ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ" θα του λέτε "καλωσήρθες". Είπαμε, μάγκες στο πληκτρολόγιο και δάγκες στην πραγματική ζωή, δεν γίνεται. Όλοι έχετε ευθύνες, αν δεν το έχετε πάρει ακόμα πρέφα. Η "ανωνυμία" στο διαδίκτυο είναι για τους αφελείς και ζείτε σε μία χώρα που για 1000, για 2000 ευρώ, ο καθένας είναι πρόθυμος να πουλήσει το οτιδήποτε, διευθύνσεις και τηλέφωνα.
Στο τέλος carheart που ξέρεις; Μπορεί να έλεγαν "αη γαμήσου" στον Βαρδινογιάννη αυτοπροσώπως, και τότε θα είχες και το κρίμα στο λαιμό σου. Καλή η αθυροστομία και η πλάκα αλλά σαν γενική παρατήρηση θα έλεγα ότι τα 3-4 τελευταία αυτά χρόνια το κακό παράγινε, το "αη γαμήσου" και οι σατανάδες έχουν αντικαταστήσει τα ψυχοφάρμακα, ζούγκλα όλα τα ελληνικά φόρουμς και το επίπεδο δεν είναι καλύτερο από το "Νitro" του Κωστόπουλου. Αλλά εγώ και άλλοι πολλοί έχουμε σάρκα και οστά φίλος, μπορεί και να μην ανεχόμαστε να μας βρίζουν την μάνα ούτε στην πραγματική ζωή. Γι' αυτό σου λέω, άσε καλύτερα, τα παθήματα μπορεί να γίνονται μαθήματα.
Ανέβηκες μόλις στην Β.