SpoilerΗ σκηνή του αποκεφαλισμού δε μου φάνηκε τόσο καλή. Δε ξέρω, κάτι πάντα με πιάνει σε τέτοιου είδους σκηνές με κακούς (και λίγους) κομπάρσους. Τέσπα, λεπτομέρειες :P Adios Ned. Family, duty, honour.
Printable View
Spoiler
Spoiler
μιαν ερώτηση, γιατί στη συγκεκριμένη σειρά αποφεύγονται τα σποϊλερζ όπως ο φοιβος λιγο πιο πανω?
το παρατηρησα και σε προηγουμενες σελιδες να συζητωνται ετσι ανοικτα διαφορες εξελιξεις
ειναι επειδη είναι γνωστη η ιστορια απο τα βιβλια?
να ξερουμε να μην μπαινουμε αν ειναι ρε κουμασια
εκεί που θέλανε να δούνε το σπαθί ακουγόντουσαν σαν να φώναζαν SOD-SOD-SOD.
Φοίβο, καλά λέει ο Παύλος, κάνα σποιλερ δε βλάπτει.
Spoiler
Spoiler
Δε γαμιέστε ομαδικώς λέω γω; Το επεισόδιο βγήκε και είναι κάτι που μπορούμε να συζητήσουμε ανοιχτά. Δε πρόκειται να σποιλεριάσω κάτι που γίνεται στα βιβλία όπως κάνατε μερικοί, μερικά πράγματα δε πρέπει να μπαίνουν ούτε καν σε spoilers. Όταν μπαίνεις σε ένα τέτοιο thread, αλήθεια, τι περιμένεις να διαβάσεις αν όχι την άποψη του καθενός για το επεισόδιο που μόλις βγήκε;
Επίσης, ο Dumbledore πεθαίνει.
Τέσπα, το βάζω σε σπόιλερ επειδή σας αγαπάω και είστε καλά παιδιά, αλλά ΟΚ, όταν μπαίνετε στο θρεντ να περιμένετε να διαβάσετε σπόιλερ για τη σειρά (φυσικά εννοείται πως σπόιλερζ για τα βιβλία είναι μαλακία). FYI να ξέρετε πως κυκλοφορούν πλέον torrents σε 1080p ~ περίπου 3.5GB κάθε επ.
βρε κουτεντέ, οι περισσότεροι είμαστε τόσο καμμένοι που ανοίγουμε και διαβάζουμε και τα σποϊλερς καμια φορα
ελπίζοντας να μην περιεχει καποιο σποϊλερ! το επεισοδιο βγηκε το πρωι, δεν είμαστε ολοι του πνευματος να εχουμε αργια σημερα
(εγω το ειδα κατα τις 8 στα μουλωχτα στη φαμπρικα παντως)
Spoiler
:(
αμπαλαέα.
Spoiler
spoiler των spoiler που εξηγεί αρκετά.
Spoiler
Ξεκίνησα τη σειρά χθες μετά απο παραινέσεις, και μόλις τελείωσα και το 9ο.... Τι σκάλωμα είναι αυτό ρε πούστη μου;;; Και τι τελείωμα είναι αυτό στο 9ο;;;; Γενικά για την σειρά πάντως απλάυπέροχοτοσεναριάκι της και απίστευτη παραγωγή. Αγαπημένοι μου ως τώρα, ο Κοντοστούπης, η Άρια και οι Ρομπ και Σνόου που γίνονται ΑΝΤΡΕΣ σιγά σιγά. Στα σιχάματα της σειράς άνετα Τζώφρεη και το μούλικο που βύζαινει ακόμη και σε λίγο θα πάει φαντάρος. Εν τω μεταξύ διαβάζοντας το θρεντ απο χθές, είδα που έλεγε κάπου η Χ για τον Μπραν οτι έτσι θα ήθελε να μοιάζει ο γιος της, και κάθε φορά που τον βλέπω τον σκέφτομαι ασυναίσθητα σαν παιδί της! (Σου φέρνει και λίγο εδώ που τα λέμε). Πρέπει να σημειώσουμε επίσης οτι "Night's Watch" άνετα γίνεται γαμιστερό όνομα power metal μπάντας (αν δεν έχει γίνει ήδη). Αυτά γι αρχή.
εντιτ. για πείτε όσοι διαβάζετε τα βιβλία, τα παιδιά αρια, μπραν κλπ μεγαλώνουν στην πορεία της ιστορίας;