[spoiler:2da6615a]Ε θα τις ξαναπάρει, μη λέμε μαλακίες. Το θέμα είναι ότι προβλέπω πως ο Σάιλερ θα κάνει τη βρωμοδουλειά ή γενικά κάτι παίζει με την ικανότητά του.
Μπαμπάς Πετρέλης είναι μεγάλο ρισπέκτ.[/spoiler:2da6615a]
Printable View
[spoiler:2da6615a]Ε θα τις ξαναπάρει, μη λέμε μαλακίες. Το θέμα είναι ότι προβλέπω πως ο Σάιλερ θα κάνει τη βρωμοδουλειά ή γενικά κάτι παίζει με την ικανότητά του.
Μπαμπάς Πετρέλης είναι μεγάλο ρισπέκτ.[/spoiler:2da6615a]
Ithilmir ή λοκαστ δε βάζετε κάνα "με σπόιλερς" στον τίτλο να μιλάμε κ πιο άνετα? (προτείνω)
[spoiler:2f103y8f]το θέμα είναι ότι ο παπαπετρέλης όταν ακουμπάει κάποιον παίρνει τι δύναμη του σωστό?
απτή στιγμή που την παίρνει, ο άλλος πούλο.. μεδέν.. γίνεται ουάν οφ ας πλέων
με αυτή τη λογική πίτερ πούλο.. απτή στιγμή που πήρε τις δυνάμεις του, πήρε και την ικανότητα να απορροφά την οποιαδήποτε δύναμη..
πολύ το ανάλυσα και στην τελική σιγά μην αφοπλίσουν πρωταγωνιστή τις σειράς...είδωμεν[/spoiler:2f103y8f]
πάντως η σειρά πάει απ'το καλό στο καλύτερο
κ παπαπετρέλης όντως φαίνεται μορφή
[spoiler:1uim8pbv]Νομίζω το ορίζει πόσο θέλει να γίνεται η δουλειά και πόσο θα τον γαμάει τον άλλον. Πχ σε Άνταμ τον γάμησε(aka του την πήρε όλη aka τον έκανε να είναι 600+ χρονών κανονικά δηλαδή σκόνη), ενώ τηλεπαθητικός δεν ήταν ο μπαμπάς Πετρέλης ποτέ. Απλά έχει πάρει μέρος της δύναμης του μπαμπά Πάρκμαν, ενώ ο μπαμπάς Πάρκμαν μπορεί ακόμα και δημιουργεί ψευδαισθήσεις(πχ τον γερολίντερμαν) και γενικά μια χαρά έχει ακόμα τις δυνάμεις του.
Γενικά οι μπαμπάδες και οι μαμάδες είναι όλο το ζουμί. Να δείτε που ο μπαμπάς Νακαμούρα θα γυρίσει γιατί ποτέ δεν ψόφησε ποτέ αλλά τηλεμεταφέρθηκε ή ότι μαγείες κάνουνε οι σχιστομάτηδες.[/spoiler:1uim8pbv]
Δυστυχώς το μόνο που λείπει είναι ο αράπης(Αιθίοπας ή ότι είναι - άι μάμη κι έτσι :P) που τους γειώνει όλους. Αυτός στο τέλος θα τους γαμήσει και καλά θα κάνει.
λογικό (όσο λογικό μπορεί να ακουστεί βέβαια :P ) μου ακούγεται αυτό που λες
και ο αφρικαν-Ισαακ όντως αυτός είναι μεγάλη μορφή
τώρα που το'φερε η κουβέντα.. ο γερο-νακαμούρα τι δύναμη είχε? ξέραμε?
το εψαξα λίγο βιαστικά τώρα στη δουλειά και δεν βρήκα πως κάνει rename, επιφυλάσσομα για αργότεραQuote:
Originally Posted by Swollen
ΟΚ, κάθε ιστορία μπλέκει πολύ με ίντριγκες και κρυφές ατζέντες κλπ, και καταντάει λίγο κοινότυπο πλέον που ο καθένας ότι κάνει το κάνει κρυφά και υπάρχει ΠΑΝΤΑ η ανατροπή, αλλά γενικά γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον, ειδικά μετά το σημερινό επεισόδιο.
Απλά θα μπορούσαν να το κάνουν χωρίς αυτό το μπλέξιμο. Ειδικά με Δάφνη(τρελό μουνί όμως) το παραγαμήσαν.
ego den en8ousiastika akoma apo ton barba-petrelli , alla 8a doume ke sta epomena an exei kapoio kalo sxedio , kai genika giati einai toso kakiasmenos .
ps: pou einai o Hatian ? :(
Molis eida to 3x02. Akoma de mporo na pistepso oti o pakistanos phdhkse thn ypermounara.
έλα όχι κ υπερμουνάρα..
όντως το μπλέκουν πολύ αλλά καλά το πάνε γενικά
[spoiler:h626qprt]επίσης πόσο καθυστερημένος μπορεί να είναι ο Σαηλερ?
ο "ανθρωπος" μπορεί να διαλύσει τους πάντες κ κάθετε κ ακούει τον κάθε παπαρά
μπορεί να'χει κ τους λόγους βέβαια (δεν σκότωσε το πιτερ ας πούμε)
αλλά...[/spoiler:h626qprt]
και η Δαφνη είναι ότι καλύτερο έχει περάσει απ'τη σειρά
Ο Swollen το κατέχει.
Αλλά αν την δούμε ποτέ μπροστά μας Swollen, να είσαι έτοιμος. Θα χυθεί αίμα για την πάρτη της(ατσάλια κι έτσι :dfinger:).
Opos fainetai sth seira einai ypermounara. De thelo na do imdb :PQuote:
Originally Posted by Swollen
Kai oxi. Gynaikes me konta mallia akyronontai xoris prospatheia.
καλά δεν την είπα κ μπάζο προς θεού..
γούστα γούστα ως γνωστόν!
Ruthless είμαι ειρηνικός τύπος
θα σ'αφήσω να την πάρεις
να έχεις το νου σου όμως μετά.. :twisted:
[spoiler:2xyg7nfh]Εγώ λέω πως μπορεί ο πήτερ να έχασε τις δυνάμεις που είχε αλλά όχι και την ικανότητα που του έδειξε ο Σάιλερ στο πως να διαβάζει μυαλά (αφού δεν την πήρε από άλλον αλλά "έμαθε" πως να το κάνει). Οπότε θα σκεφτεί να βγει παγανιά να μαζέψει δυνάμεις και κάπου εκεί θα εμφανιστεί ο σάιλερ και θα του πει "yo είμαι αδερφός σου πήτερ άσε με να σε βοηθήσω, εμπιστέψου με πια, μα επιτέλους που οδηγεί αυτή η σχέση;" και θα κάτσει να του ανοίξει το κεφάλι ο πήτερ για να μάθει τις ικανότητες που έχει μαζέψει μέχρι στιγμής. Μετά θα μπούνε μαζί μέσα εκεί να τα κάνουν όλα σμπαράλια. Επίσης τώρα κατεβάζω το 7ο ep και όπως καταλαβαίνετε βαριέμαι μέχρι να τελειώσει το download.
Edit: Κατέβηκε και μου ψιλοχάλασε το spoiler, meh[/spoiler:2xyg7nfh]
Πάντως η σειρά έκανε τρελό comeback από τον μέτριο 2ο κύκλο ε.
Επίσης η Δάφνη έχει το καλύτερο πρόσωπο, η Μάια το καλύτερο σώμα.
Αν κάποιος κύκλος ήταν μέτριος, αυτός ήταν ο πρώτος. Από δεύτερο και έπειτα που άρχισαν να μπλέκουν οι μεγάλοι η σειρά έχει αποκτήσει ενδιαφέρον.
Ο Tim Kring και η υπόλοιπη υφήλιος (me included) φαίνεται να διαφωνεί μαζί σου. Gabriel, λοιπόν.