h 8 nomizwQuote:
Originally Posted by chris_boss
7.50 telika
Printable View
h 8 nomizwQuote:
Originally Posted by chris_boss
7.50 telika
Επιτέλους ήρθε η νέα κάρτα γραφικών μου (Sapphire Atlantis X800GT 256Mb GDDR3) και μπορώ να παίξω το FEAR χωρίς να ξεχωρίζω τα frames, lol.
a.to fear exei single player mode?
b.mporw na kanw mia tainia .bin se .avi?
Ναι. Και πάρα πάρα πολύ καλό, μάλιστα.Quote:
Originally Posted by Bullet
:roll:
τα .bin + .cue δεν είναι cd image; ή λέω μαλακίες;
Τα .bin που εννοεί μάλλον είναι BINK Videos ή κάτι τέτοιο.Quote:
Originally Posted by nothingman
einai .bin synh8ws ta bazoun pleon se new releases tainiwn apo emule kai afou paizontai apo vlc ktl logika einai video files (an to paikseis sa cd image sto fwrtwnei sa vcd)
Αν έχω καταλάβει καλά απ'τη περιγραφή που δίνεις, είναι πράγματι cd images όπως είπε ο nothingman. Προφανώς δε γίνεται η μετατροπή που θες.
nai alla opws px ena kanoniko vcd to kaname avi ktl ktl kati tetoio de ginetai na paixtei kai dw?
basika 8elw na to grapsw san avi gia na mporei na to diabasei to divx player (auta tou marinopoulou ta underground pou gamane)
Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα που μετατρέπει vcd σε avi, γιατί δε καις το image σε ένα CD, ώστε να το έχεις σε VCD και να το μετατρέψεις;Quote:
Originally Posted by Bullet
giati prwton xalaw adika 2 cdakia enw aneka8en grafw 4-5 tainies se ena data dvd kai tis blepw oles apo auto
Φόρτωσε το σε Virtual Drive με Alcohol ή Daemon Tools αντί να το κάψεις;
Μπαίνω από το παλιό μου λάπτοπ αφού το 'καινούριο' (κάτι λιγότερο από έτος) τα έφτυσε ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση ('ε τι ήθελες να σου πει; δε νιώθω καλά; - κβελντ αυτό...). Σας λέω να μου πείτε τι υποψιάζεστε. Πάω να βγάλω μια συσκευή που ήταν στο usb και μου λέει να μην τη βγάλω. Λέω άντε γαμήσου και κλείνω τον υπολογιστή για να τη βγάλω μη γίνει και καμια μαλακία. Κλείνω, βγάζω τη συσκευή και πάω να ανοίξω τον υπολογιστή. Δείχνει ότι ανοίγει κυριλέ και μετά από 1 δευτερόλεπτο τσαφ, κλείνει. Τα φωτάκια ισχύος και μπαταρίας πράσινα. Μερικά τηλέφωνα αργότερα, βγάζω την μπαταρία, την ξαναβάζω και αρχίζει από μόνο του να παίρνει μπρος, αλλά δεν άνοιξε η οθόνη. Το ντράιβ άνοιγε παρεμπιπτόντως. Απλώς δεν έτρεχαν τα γουίντοουζ ορ σάμθινγκ. Τα φωτάκια: της μπαταρίας σβηστό, της ισχύος τη μία πράσινο την άλλη πορτοκαλί. Τέλος πάντων, το έχω τώρα βάλει στο βαλιτσάκι του και αύριο θα το πάω στον τεχνικό στη δουλειά μήπως και γλιτώσω την αντιπροσωπεία. Καμια άλλη ιδέα; Μ' έχει πάρει τελείως από κάτω :(
Επίσης, ο αδερφός μου που είχε πάρει το παλιό λάπτοπ για να παίζουν σε LAN με το φίλο του, έχει γεμίσει τον κόσμο ιούς και σπάιγουερ και δε συμμαζεύεται. Αργκ.
re c sto pc mporw na to dw to 8ema einai oti to psaxnw giati 8ela na ta blepw sto epitrapezio divx playerQuote:
Originally Posted by Deggial