Re: The music off topic thread (survives!)
Quote:
Originally Posted by H.
Ακούστε Khanate λοιπόν, κόψτε το masturbation και θα καταλήξετε με γκόμενα την Χ :dfinger:
ρε συ Η. να σε ρωτησω κατι?θα μου απαντησεις ομως ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ.γιατι καθε φορα που δεν σου αρεσει κατι απο τα λεγομενα καποιου τον χτυπας επι προσωπικου??ας πουμε,ο πιτσαδωρος τι σου εχει κανει?σου χει μιλησει ποτε ασχημα?(και να το εκανε το ξεκινησες εσυ).
μιλας ας πουμε για την/τον(δεν ξερω καν τι ειναι) γουεις και δειχνεις ενα πιτσιλιασμενο μαξιλαρι.ξερω γω ρε φιλε,ο κοσμος πηδαει/πηδιεται,απο οσο ξερω ετσι ειναι η νορμαλ φαση.δεν ειναι δλδ κατι κακο καποιος/καποια να πηδαει/πηδιεται οσο θελει,με οποιον/οποια θελει.εσυ το εχεις αναγαγει σε μεγιστο θεμα απο το οποιο κρινεις ανθρωπους.ισως βλεπεις το πηδημα σαν μια πραξη ντροπης?δηλαδη αν ειχες αδερφη αυτη δεν θα επρεπε να πηδιεται-ρε την ΤΣΟΥΛΑ.η μηπως ζεις μια κατασταση "εβριμπαντυ ιν δις ταουν φακς εξεπτ μι!!!"??ελα χαλαρωσε,ολοι εχουν πουτσο/μουνι και ολοι εχουν ή θα ηθελα να πηδηχτουν.δεν ειναι δα και το μεσανατολικο.μην φερεσαι σαν 13 χρονων που ειχαμε ταμπου και λεγαμε "οοοοοοοοο μαλααααακαααα η αδερφη σου φιλιεεεεεται μεεε εκεεεεεινοοοον!φααντααααασου τι της κααααανει!!".τι της κανει ρε μαλακα,το φυσιολογικο της κανει.....
κοιτα μαλακα,μπορει να εχεις πτυχιο και μεταπτυχιακο,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εισαι ανωτερος απο πολυ κοσμο εδω μεσα.η ανωτεροτητα φιλε Η. ειναι αλλου...αν εχεις προσεξει εγω εκραζα και καντηλιαζα απλα γιατι ηθελα να γινεται πουτανα το φορουμ(και εβγαζα και χαβαλε).εσυ ομως μαγκα μου εισαι σκατοψυχος.τα λες και τα εννοεις.
ψαξτο ρε συ.πανε σε εναν ψυχολογο.μπορει να φταιει οτι ετρωγες φαπες στο σχολειο,μπορει να φταιει οτι μεγαλωσες με μια μεγαλομανια οτι "Ειμαι ο καλυτερος απο ολον τον γαλαξια και οταν μεγαλωσω θα ειμαι και ο καλυτερος του συμπαντος",γενικα ψαξτο λιγο.κριμα ειναι,να καταληξουμε στο ιδιο τρελαδικο και να σε πεθανω στην φαπα(θα εχω και δικαιολογια τοτε,ειμαι τρελος γιου νοου,εκτος αν εσυ εισαι ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΕΛΟΣ απο εμενα μιας και εχεις πτυχιο).
το Pilgrim Fathers το είχα ανεβάσει αλλά νόμιζα ότι είχα ποστάρει το λινκ τόσο καιρό. τες πα. να πούμε ότι ταράζει συθέμελα τα σύμπαντα.
Code:
http://rapidshare.com/files/143346562/PilgrimFathers.rar.html
Quote:
Originally Posted by hcpunksonacid
αν εχεις προσεξει εγω εκραζα και καντηλιαζα απλα γιατι ηθελα να γινεται πουτανα το φορουμ(και εβγαζα και χαβαλε).εσυ ομως μαγκα μου εισαι σκατοψυχος.τα λες και τα εννοεις.
a, entaksei tote.
ΧΑχαχαχαχααχ
Edit: emopunksonacid, μην προσπαθείς να περάσεις την εικόνα εδώ του ότι σιχαίνεσαι τα πειράγματα επί προσωπικού, καθώς in real life, εσύ είσαι ο μάστορας και διδάσκαλος του είδους. Να θυμίσω?
Γενικά κάτι άλλο προσωπικά για εσένα. Σταμάτα να είσαι 'όπου φυσάει ο άνεμος'. Μέχρι πριν κάποιον καιρό δεν είχες πρόβλημα με εμένα, στην πορεία κάτι έκανα που δεν το ξέρω ούτε εγώ, ούτε εσύ όμως, άρχισες να αντιπαθείς, αφιερώνεις μεγάλη πλειοψηφία των posts σου σε εμένα. Στο παρελθόν αυτό το έκανες και με άλλους. Επιτέλους απέκτησε σταθερή άποψη. Είναι κρίμα τέτοια πολυπροσωπεία στην ηλικία σου.
Poios sou'pe oti den klaiei?
Mexri enos shmeiou nomiza pws htan enas spastikos elitistis.Twra antlamvanomai oti einai enas hli8ios komple3ikos
boris san,εκπληκτικο αβαταρ.μια απο τις πρωτες και αγαπημενες μου μπαντες της profane existence.μαυρη μαυριλα πλακωσε,γκοντλεςς και καλιακουδα.... :)
Pragmatika perimena pote 8a to deis file.Osoi den to kseroun:Nause punkio,maurila sapila agrios hxos,mexri kai entombed mou 8umise shmeio
Code:
http://www.divshare.com/download/3598284-353
osoi kaloi prosel8ete
Quote:
Originally Posted by H.
ΧΑχαχαχαχααχ
Edit: emopunksonacid, μην προσπαθείς να περάσεις την εικόνα εδώ του ότι σιχαίνεσαι τα πειράγματα επί προσωπικού, καθώς in real life, εσύ είσαι ο μάστορας και διδάσκαλος του είδους. Να θυμίσω?
Γενικά κάτι άλλο προσωπικά για εσένα. Σταμάτα να είσαι 'όπου φυσάει ο άνεμος'. Μέχρι πριν κάποιον καιρό δεν είχες πρόβλημα με εμένα, στην πορεία κάτι έκανα που δεν το ξέρω ούτε εγώ, ούτε εσύ όμως, άρχισες να αντιπαθείς, αφιερώνεις μεγάλη πλειοψηφία των posts σου σε εμένα. Στο παρελθόν αυτό το έκανες και με άλλους. Επιτέλους απέκτησε σταθερή άποψη. Είναι κρίμα τέτοια πολυπροσωπεία στην ηλικία σου.
χαχαχαχα!μαλιστα.παλι επι προσωπικου.
εχμ,αν θυμασαι ΚΑΛΑ τα πειραγματα επι προσωπικου τα εκανα σε ατομα τα οποια ειχαν κανει μαλακια σε εμενα επι προσωπικου,οχι στον καθε ασχετο που μιλαω στο νετ και στα κουτσομπολια που ακουω για αυτον.και αν θυμασαι καλα,η φαση η δικια μου ειχε ξεφυγει απο τα πειραγματα και πηγε αλλου.
εγω ομως ρε φιλε δεν μειωσα ποτε κανεναν που δεν μου εφταιγε σε τιποτα.τουλαχιστον οχι σοβαρα.δεν ειμαι τετοιος ανθρωπος.δλδ τον πιτσαδωρο δεν θα μπορουσα ποτε να τον κραξω,ή τον μπορις σαν.και ακομα και οταν με τα λεγομενα μου(τα οποια ηταν στο πλαισιο της καφριλας) εθιξα ατομα οπως ο χολκ ή ο ουμπου ροι,ζητησα ενα συγνωμη(ξερεις,αυτο που ζητας οχι επειδη φοβασαι μην φας ξυλο,αλλα επειδη νιωθεις οτι πληγωσες καποιον αδικα/χωρις να το θελεις).τον μπαγλαμα και αρχικοιμισμενο γκουντσαν ομως τον βριζω με περισση χαρα,μιας και τον γνωριζω απο κοντα τι σιχαμενο κουναβι ειναι.
α ναι.και δεν ειμαι οπου φυσαει ο ανεμος.απλα αργησα να καταλαβω τι γλειωδεια και σιχαμα εισαι.για το ποστ μου ομως κουβεντα δεν εκανες γλυκε μου...μηπως λεω ΨΕΜΑΤΑ?
ημοπανκςονεισιντ.γουσταρω.καλυτερα ετσι παρα καφεντελμαρΗ.
Μπα ρε φίλε, σταμάτα να προσπαθείς να περάσεις συμφέρουσα για σένα εντύπωση εδώ μέσα. Καμιά μαλακία σε εσένα δεν έκανε ούτε κανένας γουορλόρντι, ούτε κάνας θράσερ, ούτε κάνας ειτζ, πολύ περισσότερο κανένας γκουντσαν. Απλά δεν έχεις τι να κάνεις με φαίνεται και ψάχνεις καινούργια παιχνίδια για να παίξεις κάθε φορά (όπου παιχνίδι για σένα το αναίτιο κράξιμο).
Δε μείωσες ποτέ κανέναν? χαχαχαχαχαχαχαχ ρε πάνκη είσαι μέγας ψεύταρος. Σταμάτα επίσης να γλύφεις άλλους χρήστες εις αναζήτησην υποστηρικτών πλέον. Θυμίσου, εγώ είμαι ο γλοιώδης, όχι εσύ.
Επίσης καλύτερα καφεντελμαρΗ.ς παρά ρουφpunkος.
Τέσπα, επειδή είμαι πηγή μεγάλου οφτόπικ εδώ πέρα και δεν το γουστάρω καθόλου αυτό καθώς κι επειδή τα κακογαμημένα που προσπαθούνε να στην πούνε επειδή έθιξες τη δισκοκριτική τους επειδή έλεγε μαλακίες ταυτόχρονα με το γεγονός ότι ο αγαπητός πάνκης δεν θα σκάσει ποτέ, σταματώ να ποστάρω εδώ. Σόρρυ και πάλι για τα οφτόπιξ.
χμμμ....
αν νομιζεις οτι ψαχνω υποστηριξη γλυκε μου πλανασαι πλανην οικτραν.
στα αρχιδια μου αν με συμπαθουν/αντιπαθουν.
και επειδη ηλιθιο πλασμα αναφερθηκες περι ρουφιανιας(που ειναι οτι χειροτερο μπορεις να πεις για εμενα ΒΛΑΚΑ,μιας και ποτε δεν ημουν ρουφιανος-ρωτα τον φιλο σου το ερεηζουρ για αυτο....ποσες φορες μπορουσα να τον ειχα ρουφιανεψει και δεν το εκανα ουτε θα το κανω ποτε),ξερεις πολυ καλα τι μαλακιουλες ειχε πει καποιος και βγηκε το ψαλιδι.
βεβαιως τοτε το διασκεδαζες μιας και δεν τον πηγαινες μια.
και να επιστρεψουμε στα περι ρουφιανιας,εσυ εισαι αυτος που μου ειπες για ατομα που εχουν επιληψια και αναφερθηκες υποτιμιτικα,εσυ εισαι αυτος που αναφερθηκες για την τρυφερη μου σχεση με τα ντραγκς στον υπολοιπο κοσμο,εσυ εισαι αυτος που γνωρισεις ολονων τα προσωπικα και τα διαδιδεις.ακομα και των φιλων/φιλεναδων σου("μαλακα,αυτην την θυμασαι??ηταν παρθενα και το γυρισε τελειως ρε....")
αντε στο καλο γλυκο μου ερπετο.α ναι,και δωσε μια απαντηση ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο πρωτο μου ποστ.
edit-και θα σου προτεινα να ζητησεις ενα αλλο συγνωμη,απο τον πιτσαδωρο,που προσεβαλλες την κοπελα του.και ο μπορις σαν ειναι παιδακι ρε μαλακα...ειναι 18 χρονων ρε βλακα.και τα βαζεις μαζι του??και τον αποκαλεις και κακογαμημενο?ελεος ρε....