θελω να βγει νακαμουρας
Printable View
θελω να βγει νακαμουρας
Περήφανος για κάποιο παίκτη δεν θα αισθανόμουν ποτέ ακόμη κι αν είχαμε τον Κακά και τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Περήφανος είμαι μόνο για την Ένδοξη Ιστορία μας και τον Πανίσχυρο Λαό μας.Quote:
Originally Posted by Moonspellheim
Αν ρωτάς όμως το ποιοι παίκτες μας με ικανοποιούν, με ικανοποιούν πέντε έξι, κάποιοι από τους οποίους είναι τραυματίες όχι ότι δεν θα τους άλλαζα κι αυτούς με καλύτερους - εννοείται αυτό.
Βασικά όμως δεν είμαι απόλυτος γτ αυτό που έχει περισσότερη σημασία στο ποδόσφαιρο είναι το σύνολο και όχι ατομική αξία των παικτών. Μέσα από το σύνολο αναδεικνύονται και οι παίκτες. Σε μας για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος το σύνολο αυτό δεν θα αναδειχθεί / δέσει ποτέ με αποτέλεσμα οι παίκτες ποτέ να μην δείξουν την πραγματική τους αξία.
Αυτή είναι η άποψή μου, γενικά δλδ από λίγους είμαι ευχαριστημένος. Το μόνο καλό είναι όταν βλέπω και τις υπόλοιπες ομάδες - ρημάδια της σουπερ κλίκας (πχ οσφπούλης αεκάκι μπαοκ αρούλης κλπ) που είναι για γέλια (ή για κλάμματα εξαρτάται πως ο βλέπεις) και παρηγοριέμαι / έχω ελπίδες.
Μάνες :!:
απλά προπονείται λόγο εθνικής
προπονείται λόγω εθνικής και δεν θα τον πάρει ξέρω γω, αν και με δον φάμπιο δεν ξέρεις, όχι ότι ο κοντός της τσέλσυ είναι τίποτα ιδιαίτερο δλδ
Μεταγραφική βόμβα στον Άρη που ήρθε σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο γκολτζή Μάρτσιο Αμορόζο, με παρουσία σε μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης όπως η Μίλαν, η Ουντινέζε, η Πάρμα και η Ντόρτμουντ. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το "Αθλητικό Metropolis", ενώ οι διακρίσεις του Βραζιλιάνου άσου είναι σίγουρα εντυπωσιακές. Πρωταθλητής στην Βundesliga, αλλά και πρώτος σκόρερ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, πρώτος σκόρερ στο Campionato με την φανέλα της Ουντινέζε, κάτοχος Σούπερ Καπ με την Πάρμα, πρώτος σκόρερ με την φανέλα της Φλαμένγκο στη Βραζιλία και κάτοχος Κόπα Αμέρικα με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι στη καριέρα του σε 319 αγώνες σε συλλογικό επίπεδο έχει πετύχει 139 τέρματα (!), ενώ σε 20 εμφανίσεις με την Εθνική Βραζιλίας (1995-2003) έχει βρει 10 φορές τα αντίπαλα δίχτυα! Η συμφωνία της ΠΑΕ Άρης έχει να κάνει με 6 μήνες + 1 χρόνο και σίγουρα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις όχι μόνο του συλλόγου αλλά και του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να στείλει εντός των ημερών τα υπογεγραμμένα συμβόλαια του, ενώ η ΠΑΕ Άρης του απέστειλε σήμερα τα εισιτήρια για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Η ακριβής ημερομηνία άφιξης του δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά αναμένεται να συμβεί σύντομα...
Ο Μάρτσιο Αμορόζο Ντος Σάντος, όπως είναι το πλήρες όνομα του, είναι γεννημένος στις 5 Ιουλίου του 1974 και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γκουαρανί, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του. Έχει ύψος 1,79m και ζυγίζει 69 κιλά.
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΜΟΡΟΖΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ:
1994 - 1996 Γκουαρανί 39 αγώνες 28 γκολ
1996 Φλαμένγκο 16 αγώνες 6 γκολ
1996 - 1999 Ουντινέζε 86 αγώνες 39 γκολ
2000 - 2001 Πάρμα 39 αγώνες 11 γκολ
2001 - 2004 Ντόρτμουντ 59 αγώνες 28 γκολ
2004 - 2005 Μάλαγα 29 αγώνες 5 γκολ
2005 Σάο Πάολο 26 αγώνες 18 γκολ
2006 Μίλαν 4 αγώνες 1 γκολ
2006 - 2007 Κορίνθιανς 15 αγώνες 3 γκολ
2007 Γκρέμιο 6 αγώνες -
1995 - 2003 Εθνική Βραζιλίας 20 αγώνες 10 γκολ
:shock: :shock: :shock:
http://www.sport24.gr/html/ent/345/ent.213345.asp
Ωραίο αρθράκι.
Τραγικο που αναφερεται παντου ως πρωην παικτης της Μιλαν, στην οποια επαιξε μεχρι και ΤΕΣΣΕΡΙΣ αγωνες. Εγω τον θυμαμαι παρα πολυ καλα και στην Ουντινεζε, και κυριως στη Ντορτμουντ, πολυ καλη μεταγραφη αυτη.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την απόκτηση, του Αργεντινού ποδοσφαιριστή Φερνάντο Ντανιέλ Μπελούτσι, από την Ρίβερ Πλέιτ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4,5 ετών.
Mας πρηκσαν το παπαρι αλλα καλοριζικος!!
Νομίζω λοιπόν ότι ναι, πήραμε μεγάλο παίκτη.
Έντιτ: Γκαλίτσιος , Παπαδόπουλος, λένε ότι ο Αλμιρόν έχει συμφωνήσει, τι σκατά γίνεται φέτος. Ο Γιένσεν που ξεχάστηκε;
εμεις δινουμε Μαντζιο :D ακομα καλυτερο νεο χοχο
Χωρις πλακα, μονο οταν δινετε παικτες χαιρεστε τα τελευταια χρονια εσεις...
και οταν σας γαμαμε σολα τα σπορ!!! και περνουμε ευρωπαικα στο μπασκετ!!
Ρε μαλάκες, πάει ο Φέλιξ ρε =(