μάλιστα...
Printable View
μάλιστα...
λοιπον για να το πω πιο επιστημονικα και επαγγελματικα...
οταν βαζομε καθετα στριφονια που θα σηκωσουν βαρος δεν βαζομε τα κοινα πλαστικα
βαζομε μεταλλικα αναλογα με τις ''γουρουνοπουτσες'' που βαζουν οι γυψοσανιδαδες
το να γαντζωσεις ακομα και με μεταλλικο στριφονι αιωρα εγω δεν τον συνιστω...εκτος και εχεις τοσο αφρατο κωλαρικο για την προσγειωσις
ε να βάλω μια προεξοχή τότε από τον τοίχο κ να το κρεμάσω εκεί?
να μη βάλω τίποτα κ να το ξεχάσω σε λίγες μέρες?!
οριζοντιο σιδερο απο το ντουβαρι---->πιασμενο απο το απο πανω καγκελο
η καλυτερη λυσις
ΒΕΒΑΙΑ καλου κακου να διατηρας ενα καλοφουσκωμενο στρωμα θαλασσης απο κατω μερια...ετσι για την φαση
βασικά παίζει κ το ενδεχόμενο πισίνας... έτσι για την δροσιά.
καλα τα ελεγε μωρε ο κουβαρντας
ασκετο...βγαλε την ντουβλα
Το Γουδη ειναι πολυ γενικο, αλλα υποθετω πως για να ξεκινας απο κει, θα ξερεις την περιοχη.
Αν διαθετεις 3 ευρω που θα σου γλιτωσουν αρκετη ωρα και σιγουρα αρκετη ταλαιπωρια αλλα θα σου εξασφαλισουν και μια πιο ωραια διαδρομη:
- Παιρνεις Κοκκινοπουλου, βγαινεις Κατεχακη και στριβεις δεξια προς Βυρωνα κτλ, μπαινεις Αττικη Οδο στην περιφερειακη Υμηττου (Υ1) με κατευθυνση προς Ελευσινα.
- Βγαινεις στην εξοδο Λεωφορου Πεντελης, η οποια ειναι η 12. Θα δεις την τεραστια πινακιδα που λεει ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ.
- Οπως θα βγεις απο την εξοδο, θα βγεις σε φαναρι το οποιο αν θυμαμαι καλα (αναλογα στο ποια πλευρα σε βγαζει), αριστερα παει προς Χαλανδρι, Βριλησσια κτλ, δεξια προς Μελισσια και Πεντελη.
- Πας δεξια. Ή τελος παντων προς Πεντελη. Ειμαι 90% σιγουρος οτι ειναι δεξια, απλα εφαγα κολλημα μικρο.
- Μενεις πανω στη Λεωφορο Πεντελης, περνας τη διασταυρωση που παει αριστερα προς Μελισσια και δεξια προς Δουκισσης Πλακεντιας, συνεχιζεις ευθεια.
- Ευθεια ολη την ωρα, περνας το ξενοδοχειο στα αριστερα με το θεικο ονομα ΑΚΡΑΙΟΝ (φαινεται οντως για πολλα σαδομαζο), ακολουθεις το δρομο οπως παει ευθεια.
- Φτανεις στη μεγαλη ανηφορα που αριστερα ειναι το γυμνασιο Πεντελης, συνεχιζεις ευθεια, μεχρι να βρεις στα δεξια σου κανα δυο ταβερνες στην ανηφορα που εχει και φαναρι στο ασχετο.
- Στα αριστερα σου ειναι η εισοδος για Μονη Πεντελης, να σε προσεχει ο θεος και να σε εχει καλα η παναγια.
- Αν το περασες το σημειο και εφτασες στην κλασικη στρογγυλη πλατεια της Παλαιας Πεντελης, μην πανικοβαλλεσαι, απλα κανεις τον κυκλο και πετυχαινεις τη Μονη στο κατεβαινε.
- Αν με καποιο τροπο βρεθεις στην πλατεια της Νεας Πεντελης, πες μου πως το καταφερες, το κανουν πολλοι και δεν ξερω πως.
Αν δε διαθετεις 3 ευρω, τοτε απλως παιρνεις τη Μεσογειων μεχρι το Σταυρο, στριβεις αριστερα προς Πεντελη και Μεσογεια, παιρνεις ολη την Κλεισθενους, στα καπακια ολη την Αναπαυσεως (ειναι καποιο φαναρι αριστερα) και μετα στο φαναρι της διασταυρωσης που απεναντι παει προς Μελισσια και αριστερα παει προς Χαλανδρι Βριλησσια κτλ, πας ΔΕΞΙΑ προς Πεντελη και ακολουθεις τα βηματα 6-10.
Στο καλο χριστιανε μου, brought to you by Fixxxer Directions Incorporated απο 11 χιλιαδες χιλιομετρα μακρια. Σκατα στο Πολυτεχνειο και στις εκατονταδες φορες αυτης της διαδρομης.
Οφειλεις να το κανεις με ανοιχτα παραθυρα ακουγοντας ολο το Rage For Order για χαρη μου επειδη εγραψα το κατεβατο.
ΥΓ. http://media.feed.gr/pegasus/Multime...DOS_id2320.jpg
πήγα κύριος από Μεσογείων
η επιθυμία σου δεν πραγματοποιήθηκε γιατί δεν έχω ηχοσύστημα ούτε παράθυρα οπότε λέω απλά ένα ευχαριστώ!
ουτε καν πινκ ουτε τιποτα ε, καλα, αν ειναι ετσι
http://i.imgur.com/ryP62.gif
Spoiler
α ναι, πάρε δύο για εξιλέωση
rage βαφτιζε κανείς?
gamw to kalokairi kai ti zesta.