Βασικά είχα τη φάση στο μυαλό μου σε στυλ "Σπιρτούλης" από στρουμφάκια, εσύ να λες ένα ανέκδοτο στην παρέα, να ακολουθεί πλάνο στη θάλασσα, κι εσύ να βουτάς μέσα.. :)Quote:
Originally Posted by Candiru
Printable View
Βασικά είχα τη φάση στο μυαλό μου σε στυλ "Σπιρτούλης" από στρουμφάκια, εσύ να λες ένα ανέκδοτο στην παρέα, να ακολουθεί πλάνο στη θάλασσα, κι εσύ να βουτάς μέσα.. :)Quote:
Originally Posted by Candiru
re sumposio lexotanila to gomenaki sto avaatr sou apo to office den e4inai?
περαστικα μας ρε Swollen - εγω περνω Ronal για να ανοιξει η μυτη,ενω ο λαιμος εχει κλεισει κ ακουγομαι σαν να εχω κανει 2 πακετα αφιλτρα σιγαρετα Καρελια Οβαλ :|
παντως το Depon ειναι μπερεκετι για το πυρετο κ τους πονους
σε αλλα νεα,ειδα μηχανακι να πεφτει απτον αερα,δεντρα να ξηλωνονται,γλαστρες να πεφτουν απτα μπαλκονια...ωραια πραματα
pare filous tou psaraQuote:
Originally Posted by geologiko_karoto
Basika paei gia farugghtida, opote phgaine se kana giatro na sou dwsei antibiwsh. To ronal kalh epilogh ka8ws den exei kortizonh.
για το λαιμο εχω Serlock Halls - οι φιλοι του ψαρα πρεπει ναναι πανακριβοι
Blindgeo νε γιαυτο με το εδωσε ο φαρμακοτριφτης της γειτονιας - αλλα νταξ τα φαρμακα τα σιχενομαι οπως κ τους γιατροι δλδ δεν παιζει να παρω αντιβιωση για μια απλη γριπη ελεος
Mpa. 1,20 kanei to kouti alla kaine polu ta gamhmena!
ρε έλεος! , αφήστε την γρίπη να περάσει μόνη της, εγώ ούτε θερμόμετρο δεν βάζω
Giati to 8ermometro 8a se 8erapeusei? :?
Είναι Σάββατο βράδυ, βαριέμαι, δεν έχω τι να κάνω, προσπαθώ να διαβάσω μια βιογραφία του Μπακούνιν από έναν πρόλογο κάποιας έκδοσης του "Θεός και Κράτος" αλλά είναι κακοσκαναρισμένο και δεν παλεύεται. Ρέπω προς το να βάλω μια ταινιάρα που νοίκιασα χθες, το "Στα Σαγόνια του Κροκόδειλου 2" μπας και ξεχαρμανιάσω.
Εδω και σε ενα ρωσο-κατι συναντηθηκαν ιχνη του ερ :!:Code:http://bloodistruth.blogspot.com/2007/07/michel-houllebecq-les-particules.html
:shock:
όχι, αλλά επιδρά ψυχολογικά, οπότε μου φτάνει που απλώς νοιώθω ότι έχω πυρετό.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
:pink: :pink: :pink: :pink:Quote:
Originally Posted by pixies451
περιπτερα παραγγελνουν πρασινα εξαιτιας μου!
αν και δυνατα, δεν κανουν τοσο καλο οσο αλλα καραμελοειδη!