τι κάνεις ξύπνια τόσο πρωί! :shock:Quote:
Originally Posted by FaithFails, 09-11-2007, 07:20
Printable View
τι κάνεις ξύπνια τόσο πρωί! :shock:Quote:
Originally Posted by FaithFails, 09-11-2007, 07:20
ρε συ σε φαντάζομαι με την κλασική μπρατσοφανέλα κ κρυώνωQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
ααααα
τώρα που το θυμήθηκα, προχθές σε είδα σε όνειρο!!!
αράζαμε λέει κ τα λέγαμε
αδυνατούλης κτλ κτλ!!!
αλήθεια πως πάει?
Ζυγίστικα την Τρίτη και έχω φτάσει στα -32 κιλά. Απλά τώρα έχει μπεί μια τροχοπέδη στην απώλεια βάρους (ατςςςς) εξαιτίας του γεγονότος ότι ο μεταβολισμός μου έχει σταθεροποιηθεί (συν του ότι λόγω κρύου μαζέυω λίπος σαν τις αρκούδες)και δεν έχω καταφέρει ακόμη να ξεκινήσω γυμναστική. Αλλά η μαλακία, η μεγάλη χοντρή μαλακία, είναι ότι σχεδόν κανένα ρούχο δεν μου κάνει. Θα βγάλω καμια ολόσωμη με τα παλιά ρούχα να γελάμε. Θα μπώ μέσα με τον συγκάτοικο και θα κάνουμε σαν το κοριτσάκι απο την Ινδία πριν την αφαίρεση των έξτρα άκρων.
la la la la la la la la la la la laaaaaaaaaaalalallalallallalalalaaaaaaaaaa la la la la la lalalalalalalaa!!! :chinchilla:
ζεστένεσαι για το βράδυ?
το αυγουλάκι σου να πάρεις!!!!!!!!!!!
Xaxaxa.. shhhhhh.. :PQuote:
Originally Posted by Swollen
to kalytero pou mporeis na kaneis einei eite podhlato eite tre3imo perpathma, barh kai malakies mhn epixeirhseis kan, paizei na exeis problhma meta :PQuote:
Originally Posted by When_Black_Roses_Bloom
pote 8a mazeutoume na xw8oume kai oi treis sta palia sou rouxa na kanoume mouxroumouxrou? ^_^
για να κρατησεις το πασο μετα την ορκομωσια πρεπει να δωσεις υπευθυνη δηλωση οτι το εχασες και δατσ ιτ?
τι μαλακια ειπες τωρα;Quote:
Originally Posted by MoRmEnGiL
τι παθαινεις με τα βαρη (αν τα κανεις σωστα; )
Τουλάχιστον για την έκδοση νέου σε περίπτωση απώλειας, έπρεπε να κάνεις και δημοσίευση σε τοπική εφημερίδα απ' ότι θυμάμαι. Τώρα δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο και σε αυτήν την περίπτωση.Quote:
Originally Posted by pixies451
kala auto den isxuei me tpt.
Pou tragoudas?Quote:
Originally Posted by X
Den tragoudaw. Vlakeies leei.Quote:
Originally Posted by Blindgeo
ke mou to lege i ka8igitria stin sxoli
"prin kliseis ta mpantzakia prepei na exeis ftia3ei tis tsepes giati meta ine palouki ke 8a anagkazese na 3iloneis" alla pote den tin akousa. :?
ladykiller, τώρα που συμπαθιώμαστε, αν σου ζητήσω ευγενικά να αλλάξεις τη μαλακία που 'χεις για άβαταρ, θα το κάνεις :?: :excl: :?: