mono 8 ores gia na apokatastathei i zimia
mia xara
Printable View
mono 8 ores gia na apokatastathei i zimia
mia xara
χμμμ,το πρωι κοπηκε/σερνοταν και σε σας το net;
Γες, τρελό σύρσιμο.
Πριν λίγο αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη (υποθέτω, μιας και πριν λίγο έστρωσε η γραμμή).
ναι βασικα δε το κοιταξα το πρωι μιας και δε θα ξαναμπαινα αλλα ρωτησα πριν λιγο ατομα σε 2-3 αρκετα διασπαρτες περιοχες και ολοι προβλημα ειχαν,γιαυτο
Έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για να αποκτήσουμε λίγο bandwidth εμείς οι βόρειοι που δεν έχουμε otenet δηλαδή? Γαμώ το σπίτι του Οτενέ. Μια και καλή.
Μπουγατσα με Η.
Σε άλλα νέα χρόνια πολλά στον Stam and the witchez και σε όσους άλλους Μιχάληδες, Άγγελους, Γαβρήλους, Σταμάτηδες, Στράτους και τα αντίστοιχα θηλυκά τους έχουμε εδώ μέσα :)
Φχαρστώ, επίσης :)
Xronia polla Stam!
γαμω τις πανελληνιες μου το διαβασμα την καριολα την δικια μου το πουστη που μας κανει μαθηματικα και γενικα οτιδηποτε με κανει να μην εχω εστω και λιγο χρονο να ξυστω :x
α στο διαολο πια!! "πρεπει να διαβαζεις 16 ωρες το σαβ/κο" ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ που να διαβασεις πανω απο 3 ωρες το σαββατο οταν ολοι σε παιρνουν τηλ να πατε για βολτα??
τα ειπα και χαλαρωσα :)
Kalo fiabasma kai kouragio rebel!
Nai re, kalo fiabasma.
rebelos mhn agxnwnesai, apla na ksereis oti oi panellhnies einai to telos tou kosmou ki an apotyxeis tha pethaneis ftwxos kai xwris gkomena.
το ξερα οτι θα με καταλαβαινες
Το πρωι επειδη ρωτησατε, ειχε πεσει μια οπτικη ινα της OTEGLOBE που ειναι η υπευθυνη εταιρεια για τη συνδεση με το εξωτερικο. Νομιζω πως ειχαν προβλημα ολες οι εταιρειες μετα απ αυτο.