Ρε γιατί αδυνάτησες τόσο?
Printable View
Ρε γιατί αδυνάτησες τόσο?
Ήθελα να 'ξερα πώς φαίνεται απ' τη μάπα :/
Σαν τη γιαγιά μου κάνετε με τα κατοχικά... Ερμ, anyway, θα το πάρω ως κομπλιμέντο.
Δεν είναι κακό, απλά ήσουν μια χαρά όπως ήσουν...
όντως ρε συ, πολύ αδύνατη είσαι.
έχεις γίνει σα σκιάχτρο, ταλαιπωρημένο από το κρύο και το χαλάζι, παρατημένο στην κατασκότεινη κορυφή ενός βουνού όπου κανείς ποτέ δεν ενδιαφέρεται να πάει, με μόνη συντροφιά τον άγριο άνεμο και το συμπαγές, τρομακτικό σκοτάδι, περιμένοντας να κατέβει η Αποκάλυψη από τον ουρανό και να το λυτρώσει από το μαρτύριό του στέλνοντάς το επιτέλους στα κομμάτια του σύμπαντος
:moutza:
Kuolema όντως κάτι πολύ κοντό με μύτες κι έτσι θα σου πήγαινε πολύ επειδή έχεις έντονα χαρακτηριστικά, γωνίες κτλ.
kuu iz A-OK.
Konta, mhn.
mia xara eisa apo kila,outws h allws poly de trws :P
kuolema:
1 κόψ'τα κι άλλο
2 μην παχύνεις
3 ????
4 PROFIT!!!
kofta. kai meta me to tattoo ths Yamaha 8a eisai san giaponezokinezaki.
θα της πηγαινουν κοντα! εγω μετα απο τοσα χρονια που τα χα χωριστρα μεση βαρεθηκα και εκανα φρατζα στο πλαι,αλλος ανθρωποσ εγινα.
γενικά αυτό το στυλ κόναν ο βάρβαρος πρέπει να σταματήσει κάποτε.
Kuu :thumbsup:
megaloses kxiomorfinesch
έχω ένα μήνα περίπου που πήρα ένα βάηο και προχθές έφαγε μια σαβούρα (γερή). :-(
εκείνη τη στιγμή δεν έγινε κάτι αλλά έχει τώρα δυο μέρες που μόλις το ανοίξω μετά από κάποιο χρονικό διάστημα λαγκάρει ξαφνικά. (πρώτα μπλόκάρει η γραμμή εργασιών και μετά γενικά. αν προλάβω στην αρχή με το "alt+ctrl+del" πάω να τερματίσω τα προγράμματα από τη διαχείριση και τότε μου εμφανίζει μήνυμα-σφάλμα "η διεργασία σύνδεσης απέτυχε να δημιουργήσει το παράθυρο διαλόγου επιλογών" το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να κουνάω το δείκτη στην επιφάνεια εργασίας, που δείχνει ότι γίνεται επεξεργασία)
τι έχει γιατρέ;
σκεφτομαί να το ανοίξω για να δω μην έχει φύγει καμία κάρτα ή αν έχει σπάσει τπτ. θα έιναι έξυπνο κάτι τέτχοιο; -δεν ξέρω και πολλά από hardware- αλλά δεν ψήνομαι κιόλας να το στείλω αθήνα στη σόνι για την εγγύηση και να το πάρω μετά από κάνα δίμηνο
να μιλήσουν οι ειδικοί.
Ωχ πρέπει να την ψιλοπάτησες ε; Και αν το ανοίξεις παίζει να γίνει μαλακία με την εγγύηση. Δεν το στέλνεις καλύτερα όπως είναι να 'σαι σίγουρος; Vaio γνωστής έκανε όντως δύο μήνες να πάει κάπου στην Ευρώπη και να επιστρέψει. Γαμώ τα Vaio και τη Sony. Πληρώνεις ένα σκασμό λεφτά κι από σέρβις @@.
Δε νομίζω να τον καλύψει η εγγύηση αφού η ζημιά προήλθε από πτώση, ούτως ή άλλως :P
Δεν τα λέμε αυτά ρε.
"Ξαφνικά... μια μέρα... χάλασε..."
Eπειδη η νεα μου δουλεια (σικ) εχει να κανει με αυτη ακριβως την αντιμετωπιση, τα πραματα ειναι απλα. Αν δεν εχει εμφανη σημαδια πτωσης, ισως τη γλυτωσεις (ριμα).
αν φαινεται εστω και λιγο οτι επεσε => εκτος εγγυησης => λεφτα, εκτος αν εισαι πολυ πολυ κωλος. αυτα.
η Σονυ γενικα εχει καλη αντιπροσωπεια παντως, γιου νεβερ νοου.
λοιπόν είδα πριν λίγο το λεμπόφσκι πού είχα σε στικάκι και δεν εμφάνισε κανένα πρόβλημα οπότε προφάνως το πρόβλημα είναι στο δίσκο μετά την πτώση. (και ελπίζω μόνο εκεί)
τώρα, ισχύει πως δεν γίνεται να αλλάξω σκληρό δίσκο σε φορητό;; αν όχι τότε μπορώ να πάρω έναν εξωτερικό και τα κάνω όλα από κει; αν γίνεται μπορώ να βάλω οποιονδήποτε ή πρέπει να κοιτάξω/προσέξω κάτι;
Άνετα μπορείς να αλλάξεις δίσκο σε φορητό αλλά έχει πολύ ξεβίδωνω και συναρμολογώ, άρα "οποιοσδήποτε" όχι.
+ ότι σου είπε ο Mits.
ποιος πουστης έδιωξε το ρειζορ.
Εχμ, εσύ μεταξύ άλλων.
έγινε ρε.
:|
και πού πήγαν!
Ρε καλημερα ρε.
Ρε καλη βδομαδα ρε.
Χρονια πολλα στον αριστερο κιθαριστα των extraordinary rendition.
loipon.
saganaki.
kaseri vazeis sini8ws?
an valw graviera xaliemai?
grigora. peinaw. thnx.
Οτιδήποτε μωρέ. Δεν ξέρω ποιο είναι το πλέον κατάλληλο, αλλά το πολύ πολύ να ψιλολιώσει και να μην έχει τέλειο σχήμα. Η γεύση θα γαμεί και πάλι.
Δεν ισχύει. Αν δεν είναι κατάλληλο το τυρί μπορεί να καταλήξει σούπα.
Γραβιέρα δεν ξέρω αν κάνει.. φαντάζομαι πως ναι.
respect.
γραβιέρα θα κάμεις τη δουλειά σου αλλά καλύτερα να είναι κάνα σκληρό αλμυρό
μποναπετίτ
εντιτ: αν εχεις "ψιλοκαλό" τιγάνι, αντικολητικό σε φάση ρίχτο όπως είναι
μη βάνεις λάδια κ λοιπά. θα βγάλει το τυρί κ θα'ναι μια χαρά
απλά πλύνε ΌΤΑΝ ΚΡΥΏΣΕΙ το τιγάνι (μη μας τσουρουφλιστείς κ όλα) για να μην κολλήσουν τα πάντα
όποιος ξέρει απο μπάλα τηγανίζει μπάτζο
vasika ekana th douleia mou alla evgala to ekshs simperasma: oso pio skliro to tyri toso kalitero to saganaki. an kai me kasseri eixa kanei th douleia mou sxedon paliotera,an kai "soupise" ligo h geush htan miam.
χρόνια καλά κανέλα :teddy:
ta eipe ola o locust
Βρωμιάρηδες αδερφές και βρωμιάρηδες γυναίκες που κρυώνετε και δεν ανοίγετε ποτέ κανένα παράθυρο στην τάξη -ούτε καν στα διαλείμματα- και η τάξη γίνεται θάλαμος αερίων και οι αθώοι άντρες μαθητές αρρωσταίνουν και έχουν πυρετό και σας καταριούνται.
βρωμιάρικο παράθυρο που έμεινε ανοιχτό το βράδυ και έχω ένα πιάσιμο ΝΑ στην πλάτη μου.