εντάξει καλά είναι εγώ το 1992 (χίλια εννιακόσια ενενήντα δύο) που πήγα δεν πέρασα και άσχημα ...
Printable View
Έχεις εγγόνια;
Καλά ρε μάγκες, μπαίνετε ναυτικό και έχετε και το thrash-ος να ρωτάτε για tips? lol δλδ, τι να πούν άλλοι που τους έρχεται το χαρτί για τπτ γιάννενα ή τρίπολη πεζικό ;
εχουνε μολυνει τον αγνο χακι χωρο μας!! τελικα κεντρο αυλωνα μπηκα μονο εγω και ο ρειβενλορντ απο δω?
Γαμω το στρατο τους και τα χακι τους,80 ευρω ψωνια για ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
γαμησέ τα. 80 ευρώ και λίγα λες :evil:
τι 80 ευρο ρε ψαραδες? 2 κλειδαριες μια ισοθερμικη σκελαια , και 4-5 μπλουζακια παραλαγη . ολα τα αλλα τα χει μεσα στα κ.ψ.μ (καλα και κλειδαριες και μπλουζακια εχει αλλα τεσπα)
Γιατι,εκει τζαμπα ειναι?
5 ευρο το μπλουζακι , καλα αν εισαι τπτ αεροφλωριες και ναυτικα παιρνεις και τα ασπρα απο το σπιτι σου , 1-2 ευρο οι κλειδαριες αν και σου δεινουν και κανα δυο , και σκελαια σου δινουν αλλα ειναι για τον πεο ε και τα ξυριστικα και τα αφρολουτρα σου που ειναι και πιο φτηνα στα στρατα :p ασε που θα παρεις και διπλο μισθο 17 ευρο τα χριστουγεννα !
εγω ειχα 4 ατομα στον πεντακαθαρο θαλαμο!!! και 8 υπηρεσιες για να τις μοιραστουμε :pink: αφου ολοι βαζαν κονε απο το 414 για να ξαναπαν στρατο μετα απο 6 μηνες που θα χει πιο λιγα ατομα στον λοχο για να χει ησυχια!
απτο μηχανικο σου καναν μεταταξη στα τθ ? κωλοβυσμα!!!!!!! χαχαχαχα ελεος.