http://img3.imageshack.us/img3/2320/pcbenchmarks1.jpg
Printable View
CHROME RE MOUNIAAAAAAAAAAAAAAAa
απο ασφαλεια πως τα παει το safari;
τι παιζει μαυτο εδω ; http://www.xfire.com/cms/xf_saga/
FireFox faster than Opera? lolwut?
Όταν είναι σε Mac γαμάει :!: σε PC δεν ξέρω.Quote:
Originally Posted by Abruzzi
Λίγο στο site του που έκοψα μια βόλτα φαίνεται ωραίος.
Sto metropolis eixane mperdepsei to gears of war 2 me gears 1 (Classics) sthn timologhsh.
Agorasa to prwto 30 evrw, an parei kaneis to allo me 70, den ginonte dektes oi allages.
E ti na pw, ta spaei :D
Ρε το GTA IV δεν είναι ΚΑΚΟ; Και αν όχι κακό, σίγουρα δεν είναι πολύ χειρότερο απ' τους προκατόχους του;
ti les esi re
GOTY για μένα μαζί με LittleBigPlanet και νομίζω το καλύτερο gta ever.
Δεν είχε την πρωτοτυπία (τώρα πια) του ΙΙΙ, δεν είχε τη σεναριακή εξέλιξη του Vice City, δεν είχε την απεραντοσύνη, τους χαρακτήρες, την παρέα του San Andreas, οι χαρακτήρες ήταν βαρετοί και οι αποστολές σχεδόν πανομοιότυπες, διεκπεραιωτικές και αδιάφορες, σαν τους χαρακτήρες...
Δεν είχε το μέγεθος της πόλης του San Andreas αλλά η πόλη του είναι απείρως καλύτερη, τόσο σε θέμα ατμόσφαιρας όσο και σε θέμα λεπτομέρειας. Οι αποστολές νομίζω συνολικά είναι καλύτερες από κάθε άλλο. Ποιος χαρακτήρας προηγούμενου gta σου φάνηκε πιο καλά αναπτυγμένος από τον Belic;
(μιλάω υποθέτοντας ότι έχεις παίξει console version ε, γιατί οι εκδόσεις του gta για pc ανέκαθεν ήταν χάλια)
Σε PC τα 'χω παίξει όλα... Η πόλη μου φάνηκε κάπως βαρετή, κλειστοφοβική και γενικότερα είχα ένα άλλο συναίσθημα όταν έπαιζα τα παλιά GTA, ειδικά στις αποστολές που φαίνονταν να ακολουθούν, και σεναριακά δηλαδή, ένα συγκεκριμένο πλάνο.
Οι χαρακτήρες οι ίδιοι δεν ήταν κακοφτιαγμένοι αλλά είχαν μηδαμινή εξέλιξη.
παιζει κανεις απο σας να θελει να του δωσω half life 2 kai episode one γιατι δε βρισκω που να δωσω τα gift του orange box?
Ντάξει, ομολογώ πως είχε καλούλι φινάλε το IV, σήμερα έπαιξα τις 2 τελευταίες αποστολές.
ελα τωρα,ηταν λιγο κατωτερο του σαν αντρεας
δε το λες κακο με τπτ