Είναι γαμώ να παίζεις μουσική σε μαγαζί και να βλέπεις από κάτω τον κόσμο να γουστάρει με τα κομμάτια που χώνεις.. :touched:
Και να πίνεις τα κέρατά σου τσάμπα επειδή είσαι ο dj.. ατς.. :D
Printable View
Είναι γαμώ να παίζεις μουσική σε μαγαζί και να βλέπεις από κάτω τον κόσμο να γουστάρει με τα κομμάτια που χώνεις.. :touched:
Και να πίνεις τα κέρατά σου τσάμπα επειδή είσαι ο dj.. ατς.. :D
kalhmera
απο βδομαδα θα το κανω και γω αυτο, αλλα οχι και τοσο με τις μουσικες που γουσταρω :| (να βγαλω κανα φραγκο) αλλα θα πιω κερατα τραγια κλπ :DQuote:
Originally Posted by Deniz
Καλημερα κι απο μενα σε ολες και ολους. Τελευταια μερα εξετασεων. Σημερα το μενου εχει διαβασμα, εξεταση στις 6 στα Μικροκυματα, λιωσιμο το βραδυ δεν ξερω κι εγω που ακομα (εχω ηδη κανονισει με 5 παρεες) και οταν με το καλο παω για υπνο κατα τις 6 το πρωι Κυριακης θα εχω συμπληρωσει 8 ωρες υπνου τις τελευταιες 72. Λεω να κοιμαμαι μεχρι Κυριακη απογευμα.
pou ?!Quote:
Originally Posted by Pinatero
δεν το κλεισα σιγουρα, ακομα, πρεπει να κανω το δοκιμαστικο πρωτα! οταν σιγουρεψει θα πω! αλλα μουσικες κλασικες σε μπαρακια Θεσσαλονικης, μπριτ ποπ, χιτοροκακια, κοκακκια και τετοια!
:> otan sigourepsei , na peis gia na er8oume kamia volta :!:Quote:
Originally Posted by Pinatero
Καλημέρα. Πείτε μου λίγο. Έχω να κάνω ένα χαζοπρόγραμμα σε C που ουσιαστικά αναγνωρίζει μια έκφραση της μορφής <αριθμός><τελεστης><αριθμός> και υπολογίζει την πράξη. Αν ο τελεστής δεν είναι +,-.*,/ πάλι από την αρχή.
do {
printf("xwse ekfrash ths morfhs: 2+5= \n");
scanf("%d",&a);
scanf("%c",&b);
scanf("%d",&c);
scanf("%c",&d);
switch (b) {
case '+': {e=a+c; printf("%d \n", e); break;}
case '-': {e=a-c; printf("%d \n", e); break;}
case '*': {e=a*c; printf("%d \n", e); break;}
case '/': {e=a/c; printf("%d \n", e); break;}
default : {printf("to mouni ths manas sou \n");}
}
}
while(b!='+'||b!='-');
Αυτό που σκέφτομαι είναι να βάλω στην while συνθήκες για όλους τους τελεστές χωρισμένες με || - or (δεν έχω ιδέα αν είναι σωστό). Αν βάλω συνθήκη για έναν τελεστή δουλεύει, δλδ βγάζει αποτέλεσμα και τερματίζει, αν βάλω για παραπάνω με τον τρόπο που φαίνεται μπαίνει σε endless loop. Help.
Βοηθεια, μεχρι τις 5 το πολυ πρεπει να εχω μαθει οτι γραφει εδω περα για να παλεψω να παρω ενα 5αρι στην καλυτερη και αν ειμαι τυχερος.
http://www.tmworld.com/article/CA187342.html
Προηγούμαι, το δικό μου είναι πιο έυκολο :P
Το θέλεις να κάνει μόνο μία πράξη ή όσες μπορεί να βάλει ο χρήστης?Quote:
Originally Posted by Shadowking
Επίσης καλή φάση για να παίρνεις τα arguments εισόδου είναι να βάλεις στη main σου ορίσματα, κάπως έτσι:
int main (argc, argv [])
δε θυμάμαι ακριβώς τη σύνταξη, αλλά θα το βρεις εύκολα, το πρώτο σου δηλώνει πόσα input arguments έχεις κ το δεύτερο τα αποθηκεύει.
Mία, απλά πράματα.
edit:
int main (int argc, char *argv[]) είναι, τα χω απλά έβαλα μόνο τον κορμό του προγράμματος.
Αν θες να κάνει μόνο μία πράξη κ να τερματίζει μετά, τότε νομίζω δεν χρειάζεται καν η while.
Edit: OK για το edit σου, το δα μετά.
Ναι ρε, απλά η while είναι στην περίπτωση που ο χαρακτήρας (b) που θα διαβαστεί δεν είναι κάποιος τελεστής από τους 4 οπότε βρίζουμε τον χρήστη και του τα ξαναζητάμε.
Τότες γιατί δεν βάζεις μια if?