πέθανε η γιαγιά του και για αυτό θα αναβληθεί η άφιξή του στην Ελλάδα. Μάλλον θα έρθει από Τετάρτη.Quote:
Originally Posted by pitchfork
Printable View
πέθανε η γιαγιά του και για αυτό θα αναβληθεί η άφιξή του στην Ελλάδα. Μάλλον θα έρθει από Τετάρτη.Quote:
Originally Posted by pitchfork
ο Γκαλιτσιος εχει κλεισει σε μας λενε στα ραδια.
δεν με χαλαει . βασικα οποιονδηποτε και να παιρναν σαυτην την θεση δεν θα με χαλαγε :P
Καλα, οταν δεις τον Γκαλιτσιο στον Πειραια, μη κατσεις να λες "τι και πως"
εν τω μεταξυ με βαση το τι παιζει στις 2 ομαδες (και δε μιλαω για τα αγωνιστικα, λιγο να διαβαζεις εχεις ψυλλιαστει για Γκοτζους, Ντερμπυ, Βελιτς, Παιανιες, ιστοριες, τραλαλι, τραλαλο) πρεπει να σαι πολυ χαζος αν εισαι ο Γκαλιτσιος για να σε θελουν και οι 2 ομαδες και συ να πας στον παο.
Κοίτα, επειδή ο Γκαλίτσιος έχει συμπαίκτη τον Κοτσόλη, πιστεύω ότι ξέρει πολύ καλά τι συμβαίνει στην Παιανία.
Ετσι κι αλλιώς, όμως, φαίνεται ότι ο οσφπ έχει προβάδισμα για να τον πάρει. Κυρίως επειδή θα τον αφήσει στη Λάρισα μέχρι το καλοκαίρι.
τι εννοείς?
για πες κανένα κουτσομπολιό, να ξέρουμε τι γίνεται δλδ
Ε, από ό,τι λένε ο οσφπ θέλει να κλείσει τον Γκαλίτσιο από τώρα για το καλοκαίρι. Ο βάζελος τον θέλει από τώρα. Στη Λάρισα θέλουν να τον έχουν τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν (αν και προτιμάνε να τον δώσουν έξω για να μην υπάρχει γκρίνια από τον κόσμο).
Για το άλλο, είναι γνωστό νομίζω ότι ο Κοτσόλης έφυγε από την Παιανία όντας δυσαρεστημένος από όσα συμβαίνουν εκεί με Γκόντζους κ.λπ. Δεν θα τα έχουν συζητήσει καθόλου με τον Γκαλίτσιο;
τι συμβαίνει με γκότζους βέλιτς κλ?
πείτε ρε παιδιά να μαθαίνουμε και εμείς οι αδαείς
λοιπον ενας οπαδος του παο θα στα πει καλυτερα αλλα συμβαινει το εξης.
ο Τζιγγερ κανει οτι του κατεβαινει στην κουτρα του γενικα. Επισης θεωρει οτι ο κοσμος (ιδιως αυτοι που τον κραζουν) δεν ξερουν, ενω αυτος ξερει. Το οτι αυτος ξερει, ειναι ενα μπερδεμα, καθ οτι τα ατομα που εχει διπλα του (Γκοτζος, Βελιτς, διαφοροι αλλοι) ειναι πρωτης ταξεως λαμογια και γλυφτες, που πρωτα προτεινουν τα δικα τους και μετα οταν γινεται το μπαχαλο και ερχονται οι πουτσες, τα ριχνουν σε παικτες, αποδειξη οτι εχουν φυγει 100 παικτες απ τον παο. Στους μοναδικους δε, που ο κοσμος (που οκ, δεν ειναι και ασχετος απο μπαλα) κραζει ασυστολα οπως ο Λουκας ο Βυντρα, η στηριξη που πεφτει απο εφημεριδες και "κυβερνητικους" ειναι απιστευτη και ανευ καμμιας λογικης, αφου ο Βυντρα κανει κρα οτι δεν κανει για την ομαδα. Εγω δε, το προχωρω λιγο ακομα και πιστευω ακραδαντα οτι δεν εφυγε για τη Χερτα ο Βυντρα για να μην τους λεει ο κοσμος "σας τα λεγαμε μαλακες"
Οσον αφορα τους οπαδους τωρα, γινεται το επικο μπαχαλο. Οι περισσοτεροι συνδεσμοι της Θυρας 13 ενωθηκαν σε ενα συνδεσμο (οχι σαν κλαμπ, σαν ομαδα ας πουμε) που τον λενε Ενιαιο Φορεα και ειναι οι μονοι σχεδον (υπαρχουν κι αλλοι, οκ) που κραζουν τον Τζιγγερ ανοιχτα και τον Γκοτζο ακομα πιο ανοιχτα σαν νο1 λαμογιο και κυβερνητικο φορεα του Τζιγγερ. Ο Γιαννακοπουλος δε, εκμεταλευομενος αυτο το μπαχαλο (και διαρρεοντας γενικως οτι αχ, και να παιρνα την ΠΑΕ εγω, πραγμα που ακομα κι ο πιο βαμμενος παναθηναικος θα επρεπε να χει καταλαβει πια οτι τους κοροιδευει (αλλα καλα να ναι η θυρα λεφτα που τους κοροιδευει ο κοκκαλης) δινει αβερτα εισητηρια στον Ενιαιο Φορεα, κανοντας το μπασκετικο ΟΑΚΑ θυλακα αντιπολιτευσης στην ΠΑΕ.
Ο Ενιαιος Φορεας κατα κανονα συνανταει κοινο σημειο επαφης μεταξυ ολων των μελων, στον διαδικτυακο τοπο των Green Web Fans. Ειχε ξεκινησει αν θυμαμαι καλα, σαν web-συνδεσμος Η κατι τετοιο και μετα εγινε και κανονικος και ενας απ τους πρωτοστατες του ενιαιου φορεα. Αποτελειται απο βαμμενους παναθηναικους με κατα κανονα αστειες αποψεις οπως οτι τα μισα ματς του Ολυμπιακου ειναι -ακομα- στημενα, οτι ο Τζολε ειναι επι χρονια ντοπε (ΣΗΜΕΙΩΣΗ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ) οτι, ολοι μαζι οι οπαδοι του ΟΣΦΠ δολοφονησαν τον Ηρωα Φιλοπουλο, και γενικα τετοια φαιδρα που πνιγουν και τις οποιες σωστες αποψεις τους.
ο Τζιγγερ τωρα που δε γουσταρει γιατι ειναι και αριστοκρατης τον καθε οπαδο να του τη λεει, εφτιαξε μια δικια του Θ13 που αποτελειται απο παλιους τσατσους και τα αποτελεσματα στη Λεωφορο, ειναι πιο κωμικα κι απ το Μεντρανο. Ταυτοχρονα η λογικη του "να παρουμε ενα καλο παικτη, ελευθερο, δανεικο, τον Ενακαριρε, αλλα ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΟΥΜΕ λεφτα," συνεχιζει να επιμενεται απ την ΠΑΕ και τα λαμογια τους, αλλα οταν ο ΟΣΦΠ δινει 6 εκατομ. ευρω μεσα στο Γεναρη για τον Μπελουσι, ο κοσμος αρχιζει παλι να εκνευριζεται, και μετα οταν ερθουν οι γκελες θα φταινε παλι απ το ντερμπυ οι παικτες και -φυσικα- ο προπονητης. Ακομα πιο αστειο ειναι η παντελης ασχετοσυνη του σκαουτινγκ του παο, οταν θελουν να "απαντησουν στον κοκκαλη" και να παρουν ενα ΜΕΓΑΛΟ ΟΝΟΜΑ, με τα αποτελεσματα των Μπισκαν, Κονσεισαο και Βικτορ να σηματοδοτουν την απολυτη μηδενικουρα του τεχνικου τμηματος του Παναθηναικου.
Μεσα σ ολα αυτα λοιπον, αμα ο Γκαλιτσιος δε θελει να παει στον Ολυμπιακο οπως ειναι τα πραγματα ΤΩΡΑ, ε, ειναι και βλακας.
διαφωτιστικότατο το ποστ σου,
ευχαριστώ που έγραψες ένα ολόκληρο κατεβατό
Τιποτα, για το 80% απ αυτα που εγραψα, ειναι χαρα μου. Ιδιως για τους θεους των GWF που ενταξει, τους αγαπω.
ρε εγω για τον Γκαλιτσιο το ακουσα απο τον ρεπορτερ στα θεματα ολυμπιακου στην ερα που το συζητουσε με τον παπανικολαου ο οποιος συμφωνουσε κιολας :shock: παιζει να καναν αντιστροφη προπαγανδα?
http://www.supersport.gr/soccer/anation ... aid=140249
http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... bid=690062
βασικα δεν εχω μπει σε σαιτς οπαδων του ολυμπιακου , αλλα το gwf το παρακολουθω εδω και 3-4 χρονια , αυτα που λες ισχυουν σε καποιο βαθμο , αλλα και η υπερβολη παει συννεφο.. οπαδικο φορουμ ειναι σιγουρα υπαρχουν απο τους 5000 ξερω γω και 100 γραφικοι , αλλα γενικα το φορουμ ειναι πολυ πιο αντικειμενικο απο αυτο πυ θα περιμενε κανεις.. πχ σε τυπο που εγραψε οτι "αγωνιστικα τον εχουμε τον ολυμπιακο στο τηγανι" πηρε καμια 100 αρα απαντησεις κραξιματος και για το ποσο καλυτερο ροστερ εχει ο γαυρος και τετοια :P πραγμα που αμφιβαλω να γινοταν στο αντιστοιχο φορουμ αλλης ομαδας :wink:Quote:
Originally Posted by Mitsmann
ενταξει, καλο ειναι να εισαγεις και μια δοση υπερβολης στο δικο ΜΟΥ γραψιμο. Λες και με γνωρισες χτες :P
ε καλα δεν το λεω για μας :pink:Quote:
Originally Posted by Mitsmann