Τζαστ φορδι ρεκορντ, οντως καλα με γαμανε κι εμενα κι εσενα τα πρωτα 4 αλμπουμζ. Οπως και τα 3 επομενα ομως, απλα με διαφορετικο τροπο, πιο ωριμα και straightforward. Τα αλλα τα παλια ειναι μεσα στο παθος αλλα λιγο ατσουμπαλα.
Printable View
Τζαστ φορδι ρεκορντ, οντως καλα με γαμανε κι εμενα κι εσενα τα πρωτα 4 αλμπουμζ. Οπως και τα 3 επομενα ομως, απλα με διαφορετικο τροπο, πιο ωριμα και straightforward. Τα αλλα τα παλια ειναι μεσα στο παθος αλλα λιγο ατσουμπαλα.
ΘΡΑΣ
Άστον να στην πει ρε Φίξξερ. Θα σκάσει αλλιώς.
ΦΙΛΕ Η. συγγνώμη αν σ' ενοχλει η παρέμβαση μου και τέτοια αλλά, dude, ακόμα κι ο Griffith που ειναι τοσο σιχαμενος ουρακοτανγκος και τετοια για σενα, δεν πέταξε χολή ρε φίλε ξερω γω και μιλησε πολύ εντάξει το παλικάρι, κι εσύ που δεν σ' αφορούσε και το θεμα ας πουμε μπηκες να πετάξεις την χολή σου και τα λοιπά γιατί ρε μάγκα γαμώτι, δηλαδή οκ, ειδικά τις τελευταίες μέρες σε λυπάται η ψυχή μου ρε φιλε, αλλά ποιός στα λέει τωρα αυτα ε, ο Vicotnik, θα παω στο rapidshare ξερω, και εχω και μαυρα στιγματα στη μυτη, ποστ πικς μου, τι να κάνεις, φιλιά και τέτοια, μαλάκα.
http://www.undergroove.co.uk/images/bands/pilgrim.jpg
ο δίσκος λέγεται Short Circular Walks In The Hope Valley
οι τύποι παίζουν πριν από Monster Magnet + Nebula στην ευρωπαϊκή τους περιοδεία. φυσικά στην Αθήνα θα δούμε μόνο Magnet. τες πα. Το ντεμπούτο βγήκε από την Undergroove και είναι εκπληκτικό, ταξιδιάρικο, σε στέλνει, ΧΩΝΕΙ πωστολένε.
Quote:
Originally Posted by Vicotnik
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Originally Posted by nothingman
ε κάνε κανά κονέ βρε αδερφέ.
Ηρεμια αδερφια. Ολοι θρας ακουμε και το πιο σημαντικο ο Γκριφιθ. Σχολαω και για να ειμαι ον τοπικ, μιας και πρεπει να ειμαι οφ τοπικ στη μουσικη (εκτος κι αν πρεπει να ειμαι οφ τοπικ απο μουσικη, οποτε δεν ξερω τι να κανω), ακουγα πριν λιγο το Hey You και αποφασισα οτι τελικα ειναι ο καλυτερος δισκος των Pink Floyd στανταρ, αν και το ηξερα.
Φίλε FIXXXER! Θα έρθω να διαφωνήσω μαζί σου γιατί το καλύτερο floydian stuff που έχει ηχήσει ποτέ στ' αυτιά μου είναι το piper at the gates of dawn, καλό σου βράδυ!
Εισαι μικρος και δηθεν ακομα, δεν πειραζει φιλε.
κι από 'δώQuote:
ας του το πει και κάποιος που δεν είναι δήθεν να δικαιωθώ, η δική μου γνώμη δεν μετράει το 'χα ξεχάσει.Quote:
Originally Posted by FIXXXER
τι εξώφυλλο!Quote:
Originally Posted by nothingman
φίλε aids. θέλω να ξέρεις ότι είναι κρίμα να τσακωνόμαστε μιας και είμαστε μεγάλα παιδιά και έξυπνα και του πολυτεχνείου :wink: :wink: :wink: 8) :oops: :D :) :-o
Ποιοι δισκοι και μαλακιες!Quote:
http://www.loucopraficarlegal.blogge..._POMPEII-0.JPG